Semn pe cer al Stelei Betleemului! - Chisinau
Raspunsuri - Pagina 7
misha71 spune:
Nu clacaaaaaa, te roooooog!!!!! Io cu cine mai vorbesc la ora asta?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
Pai daca nu esti grasa de ce bip...bip...bip...iti mai trebuie cura, ha? Asta cu dieta era cumva la alt topic????
Sa inchida cineva subiectuuuuuuuuuuuuu' si sa ma inchida si pe mineeeee
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Pai daca nu esti grasa de ce bip...bip...bip...iti mai trebuie cura, ha? Asta cu dieta era cumva la alt topic???? Sa inchida cineva subiectuuuuuuuuuuuuu' si sa ma inchida si pe mineeeee ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
Ei..nu's chiar grasa in sensul de grasaaa! Mai trebuie ajustat pe ici pe colo!
Hai mai la culcare...please!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
misha71 spune:
gata! Noapte buna!
marami spune:
Cu mine Misha, dar nu aici bag de seama ca nu va pot scapa nici o clipa din ochi. Am sa reiau mesajul pe care l-am resetat din greseala.
Dupa ce m-am holbat vreo jumatate de ora cand la steaua de la Chisinau cand la acele logostele am ajuns la aceeasi concluzie ca si Larissa. Sincer imi pare rau, de voi dragele mele mahalagioace, pentru ca in momentul asta tin cu lupu`... tradatoare ce suntimi iau singura florile, imi pare rau si de Larissa care cu siguranta nu se astepta sa iau parte la pretenii ple`nite. No, sa nu care cumva sa plecati la culcare pana nu reconstiui "cateva raspunsuri la unele intrebari"
" Un om de stiinta necredincios intra odata in casa unui astronom la care vazu un foarte frumos glob al cerului si, uimit, il intreba:
- Cine l-a facut?
- Nimeni!
- Cum nimeni?
- Da, nimeni! S-a facuta asa..... singur, din intamplare. Si cand omul de stiinta, omul ratiunii, era sa se supere ca era luat in bataie de joc, astronomul mai zise:
- Vezi, dumneata nu poti concepe ca un simplu glob de hartie sa se faca singur, dar admiti ca universul intreg e rezultatul intamplarii. Legile universului nu sunt legile intamplarii, ci ale Legiuitorului. Existenta universului e argumentul existentei lui Dumnezeu. Universul fara Dumnezeu nu are explicatie.
Iata, prietene, o constrangere rationala la normal"
Am citat un prieten comun
Hai, s-aveti o noapte linistita!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
marami spune:
citat din mesajul lui misha71 Bine, fie cum zici tu. Si nu noi te chinuim, ci tu singura faci asta. Te chinui sa alungi cu pietre 10 oameni pentru ca o idee de a ta nu este acceptata. Asa ceva nu se face. Au murit multi oameni in '89 pentru ca noi sa ne certam liber pe acest forum. Macar pentru ei eu ma retrag. Noapte buna! Si sincer imi pare rau ca nu poti trece peste unele chestii fara importanta de altfel. ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
Misha, m-a fugarit si pe mine la prima mea postare la SC si zau ca e fata de treaba... restul e istorie
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
misha71 spune:
Pai asta ii ziceam si eu cind ne fugarea si pe noi, ca si noi sintem fete de treaba, numa' sa aiba rabdare mai multa cu niste zanatice ca noi
marami, nu esti tradatoare, este punctul tau de vedere pe care il respect pentru ca de data asta nu am argumente , desi...daca ma gindesc... Deci: 1. intimplarea, 2. Legiuitorul si de ce tre' sa fie doar 2 variante? De ce nu sint chimia, big-bang-ul, atreizii, extraterestrii, etc
AcsorAburit spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Si mai e un aspect chiar de ar fi asa, oamenii ce au facut acele foto la acea procesiune sunt ortodocsi. Nu se inseala ei pe ei! Asta nu intelegeti voi! |
Eu nu sustin D-ne fereste ca au facut-o voit. Exista bineinteles excroci oriunde, dar nu dai cu piatra dupa oameni din prima.
Poti obtine acest efect din intamplare, mai ales contra luminii cum au facut ei pozele. Eu am incercat sa evit efectul acum pozand pe zapada... si orice faceam imi iesea:)
Noapte buna!
kariguld spune:
Larisa, in orice discutie, trebuie sa existe pareri pro si contra.
fiecare este liber sa-si exprime opinia legata de un anume subiect.
atunci cand postezi o anume tema, vor aparea si cei contra si cei pro.
tu ai dat dovada, si nu e prima data, (fata de mine) de intoleranta!
te contrazici singura ca nu ne urmaresti pe la alte subiecte. pentruca asta faci. pe mine chiar nu ma deranjeaza, dar asta releva de fapt o parte din tine....(si practica asta e de gradinita, de copii mici, pe care ii roade curioziattea sa stie amanunte rautacioase despre alti copilasi, iar atunci cand "e cazul" sa le arunce in fata)
subiectul asta este diferit de altele, asa ca nu are rost comparatia.
atata timp cat nu vei accepta si parerile contra, te vei simti mereu atacata, neanteleasa....vei vedea in orice postare, un atac la persoana ta.
eu sunt in stare sa ma smeresc, sa-mi cer iertare, dar sa stii ca nu ma fac pres cand vad intoleranta!
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
mihaela77O spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
Ce "grozavii" ai putea gasi? Si de ce trebuie sa argumentez topicul NOSTRU in topicul TAU? Ne faci cumva reclama mascata si nu ma prind io la ora asta? Daca e asa, iti multumesc. mai off-topic decit pina acum: in topicul nostru sint numai fete cu inima mare si fete care au trecut prin multe grozavii, insa care dor PE VIATA. Astea-s "grozaviile" pe care le vei gasi. Si hazul de necaz pe care il facem sa uitam de tot raul care e in jurul nostru, de toate bolile si suferintele prin care am trecut fiecare dinte noi. ASTA e topicul nostru, ASTA E MAHALAUA noastra. Acusor ti-a argumentat in detaliu ceea ce toata lumea ti-a spus: nu e minune naturala, e o minune a tehnicii. Bine ca macar pe ea o crezi. ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
bine punctat!unii nu stiu sa faca diferenta intre mahala si simtul umorului!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!