Semn pe cer al Stelei Betleemului! - Chisinau

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Kariguld, eu nu te-am jignit cu nimic. Te-ai jignit tu singura participand intens la acea discutie desantzata.

Uite de vrei deschidem un subiect la Discutii generale si cerem acolo parerea! Si daca ei zic ca acolo nu e barfa si limbaj trivial...ci un limbaj de mari doamne, eu imi cer scuze!

Eu zic insa ....sa nu iti fortezi norocul. Las-o asa!
Nu de alta... dar ai compormite imaginea unora ce se dau mari doamne pe alte subiecte!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

scuze si eu de off-topic, insa te rog sa-mi spui Larisa, cu ce te-a jignit Kari. Uite primul ei mesaj (unde i-a raspuns lui xenocid) in urma caruia ai trimis-o in mahala.

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Te doare mintea nu alta!
Mare minciune mare!

Inainte sa va trageti palme ca facurati craciunul pe stil nou in timp ce isus cu mama lui fac "minciuni" pe stil vechi www.pbase.com/imagingconcepts/image/50809636" target="_blank">iata si alte aparitii ale aratarii (sau aratari ale aparitiei !?)

Efectul se numeste "starburst/sunburst" (Sabinelu esti pe aici) si e datorat difractiei luminii la intersectia lamelor aperturii.

Sau daca tot sinteti atat de usor de pacalit iata o mare minciune dumnezeiasca: aratarea stelei cu doisprezece colturi ca sa priceapa crestinu' sa stea cel putin doisprezece ani la scoala.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

of, of ce nesimtitor esti....
spune si tu mai clar, cine are un aparat foto performant, poate face astfel de minuni...

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

DECI?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

sint curioasa unde o sa o trimiti pe AcsorAburit care ti-a explicat extraordinar de bine si la obiect cum se poate infaptui o "minune" de asta.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

misha71, daca esti o doamna finuta foloseste PM-ul. Nu te invata Madame de la voi?

Oricum repet: tu si "gasca" sunteti de-a dreptul penibile! Si...am vazut ca incepeti sa va dati in spectacol pe mai multe subiecte. Bun asa.....continuati!

acusor, Nu e o stea ca in pozele indicate de tine. Este altfel. Are alta forma, o cu totul alta.
Si mai e un aspect chiar de ar fi asa, oamenii ce au facut acele foto la acea procesiune sunt ortodocsi. Nu se inseala ei pe ei! Asta nu intelegeti voi! Oricum multumesc mult de explicatii desi stiam de ele! In sfarsit un om ce isi poate exprima punctul de vedere fara sa jigneasca si sa isi bata joc de credinta cuiva! Multumesc!

Rog moderatorii sa inchida acest subiect! Multumesc!

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

eu nu-ti inteleg inversunarea asta pe care o afisezi. Nu ti-am vorbit NICIODATA altfel decit cuviincios, nu m-am luat NICIODATA de cineva de pe forumul asta, dar pina la urma cine te crezi de-ti permiti sa vorbesti atit de murdar unor oameni pe care nu-i cunosti citusi de putin?
Pina la urma aici s-au argumentat parerile CONTRA. Daca nu le accepti atunci trebuia sa tii doar pentru tine informatia asta nu sa le postezi pe un forum, unde din nefericire pentru tine sint si alte pareri decit ale tale.

Si nu am folosit PM-ul pentru ca vreau ca mesajul meu sa fie vazut, cu toate riscurile care deriva din aceasta.

Mergi la inceput

Si inca ceva, daca esti crestina ar fi trebuit sa stii ca Isus a intors si obrazul celalalt atunci cind a fost lovit si nu a dat cu pietre in cei care l-au chinuit, asa cum faci tu

Mergi la inceput

Eh...n-am zis ca sunt asemenea lui Iisus! ( nu stiu cine e Isus, by the way ).

A..deci ma chinuiti?
Aveti doar impresia!

Fiind inca aici, consider ca am intors si celalalt obraz! Si n-am dat cu pietre...am dat mereu cu flori!

Trebuie sa fii cel putin naiva sa crezi ca aici, in afara de xeno si acusor... a mai argumentat cineva ceva!

Arata-mi tu argumentele lor: kokiy, kariguld, gabrielle1, kay, madamebovary! Nu te obosi..o sa vezi doar o mare bataie de joc! Gratuita....zic eu!

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Ce rau esti Xeno ...lasa mey cuviosi sa se bucure,nu le mai distruge minunea ...

P.S.-stiu,vorbesc neintrebata ...nu tre' sa-mi amintiti
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

misha1, special pentru tine! Una bucata la misto!

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Te doare mintea nu alta!
Mare minciune mare!

Inainte sa va trageti palme ca facurati craciunul pe stil nou in timp ce isus cu mama lui fac "minciuni" pe stil vechi www.pbase.com/imagingconcepts/image/50809636" target="_blank">iata si alte aparitii ale aratarii (sau aratari ale aparitiei !?)

Efectul se numeste "starburst/sunburst" (Sabinelu esti pe aici) si e datorat difractiei luminii la intersectia lamelor aperturii.

Sau daca tot sinteti atat de usor de pacalit iata o mare minciune dumnezeiasca: aratarea stelei cu doisprezece colturi ca sa priceapa crestinu' sa stea cel putin doisprezece ani la scoala.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

of, of ce nesimtitor esti....
spune si tu mai clar, cine are un aparat foto performant, poate face astfel de minuni...

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

a doua parte de misto! inafara de a-l cita pe xeno si ironiza pe mine unde e argumentul?

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Bine, fie cum zici tu. Si nu noi te chinuim, ci tu singura faci asta. Te chinui sa alungi cu pietre 10 oameni pentru ca o idee de a ta nu este acceptata. Asa ceva nu se face. Au murit multi oameni in '89 pentru ca noi sa ne certam liber pe acest forum. Macar pentru ei eu ma retrag.
Noapte buna! Si sincer imi pare rau ca nu poti trece peste unele chestii fara importanta de altfel.

Mergi la inceput