Semn pe cer al Stelei Betleemului! - Chisinau
Raspunsuri - Pagina 4
kay spune:
FETELEEEEEE (mele ) !!!!! Regrupaaaaaareaaaaaa !!!! stanga imprejur ! MARS !!!
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
larissssa, iata-ma, daca ti-era dor de mini.
si ca sa nu fie off topic total, lumini "e" multe pe lume, si toate sunt de la Dumnezeu, asa ca... pana la urma o fi ceva adevar in steaua de la amiaza
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 Kariguld, am dat ignore la mesajele tale. Nu te mai obosi! Barfiti acolo ( stiti voi unde) in liniste. Nu va vizitez! Larisa si Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ S-o ajutam pe Alexia! |
tu lasa "ignorul" , astept scuzele. treaba cu mahalaua nu se trece usor cu vederea! sunt in asteptare......
ce bine ca nu "ne" citesti, inseamna ca te-ai indreptat!
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
tu lasa "ignorul" , astept scuzele. treaba cu mahalaua nu se trece usor cu vederea! sunt in asteptare...... ce bine ca nu "ne" citesti, inseamna ca te-ai indreptat! Kari " "Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"! Bernard Shaw |
Buey, la ea in batatura o chicat netu'.acu' sta pi prispa si da in boghi: apare ninunea ,dispari ninunea.
Las-o sa se mai lumineze oleaca di la poza cu curcubeu' si pi urma ti "ignoreaza " total.
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kariguld spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gabriella1
Buey, la ea in batatura o chicat netu'.acu' sta pi prispa si da in boghi: apare ninunea ,dispari ninunea. Las-o sa se mai lumineze oleaca di la poza cu curcubeu' si pi urma ti "ignoreaza " total. Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
, mei fato, se presupune ca daca cineva vede un miracol cu adevarat, cade cu fata la pamant si devine mai sfat!
so, io nu pricep cum de-i pe invers, adik...mahalaua..
Larisa, astept scuzele. asa se cade unei bune crestine. care crede in minuni!
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
larissa_79 spune:
Kay, nu, chiar nu imi era dor. Oricum remarc ca esti foarte fericita si f razacioasa. Ceea ce desigur...nu-i rau!
Gabrilo, esti de un penibil...dar de un penibil! Subiectul ala cu "organu'" si "'jeneralu" nu e aici! E acolo unde va reinvita kay. Chiar, cuvintele astea ca "chicat" "fimeie" "boghi" "ninune" "curcubeu" de unde le stii? Ai facut cumva masteratul la camp? Da' daca tot le-ai invatat...foloseste-le!
Oricum cred ca ai oripilat cu limbajul pe toti ce au intrat pe acest topic. Si asta inca nu e nimic! Ai tu si alte comori ascunse! Inca o postare doua si se ivesc ele...nestematele! Stii ce e amuzant? Ca nici tu nu realizezi cat de penibila esti! Penibila, frumos zis!
Kariguld, nu stiu ce scuze astepti dar le poti astepta in continuare!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
MadameBovary spune:
Larisso, pana la generalul meu, ca dupa aia ne suparam!!
I never fake ... sarcasm
MadameBovary spune:
Zau acum, ai deviat-o aiurea rau de tot. Daca ai ceva de impartit cu cineva, de ce nu folosesti metoda delicata si diplomata a meesajelor private? N-ar fi mai ... varianta asta?
Si apropo de poza cu steaua.. pe tine ce te face sa crezi ca este reala?
I never fake ... sarcasm
AcsorAburit spune:
Larissa eu cred ca oamenii au fost de buna credinta in ceea ce li s-a parut. Si nu pare lucrata Photoshop ci natural.
Dar eu abia mi-am luat un aparat Canon performant si pot face cu el stelute la fel, nu doar din soare ci din orice lumina de felinar sau de globulet.
Uite cum. Lentilele in iteriorul obiectivului se dechid mai mult sau mai putin functie de reglajele facute manual sau automat. Aceasta este apertura sau deschiderea. Pentru a gera un asemenea sistem deschiderea in interiorul obiectivului diafragma nu e rotunda ci apoape rotunda, formata din lamele mici pe principiul unui evantai care pot fi reglate functie de luminoziate sa se deschida complet sau mai putin, precum ochii functie de lumina.
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Aperures.jpg
Daca ai apertura cu un numar par de lamele opt de exemplu, atunci steaua va avea opt, cu numar impar 9 vei avea dublu deci 18. Prin difractia luminii practic ai o raza pentru fiecare lamela din fiecare partee a sursei. Cu un numar par razele lui 1 si 5 se vor suprapune, etc. In timp ce la impar raza 1 vine intre 4 si 5 si deci nu se suprapun.
Daca reglezi deschiderea mica f22 (f mare=apertura mica)poti avea acest efect pe lumina.
In general eu le obtin cu f22-f24 si ISO100 si un tripod seara dar daca fotografiezi contra luminii si-ti cresti singur sau automat ISO le poti obtine si rapid. Iar fotografiile lor sunt contre-jour.
La apertura mare, cand au refacut pozele in timpul zilei cand luminozitatea e clar diferita si deci acest efect este iperceptibil. De asemenea efectul e mai pronuntat cand sursa de lumina este mai concentrata, mai putin difuza.
Uite cum obtii opt colturi din lampile de pe strada
https://www.usefilm.com/image/1035751.html
Uite poze ale aceleiasi cladiri cu diferita forme de starburst functie de numarul de lamele din apertura.
www.flickr.com/groups/olympusesystem/discuss/72157611194338338/" target="_blank">http://www.flickr.com/groups/olympusesystem/discuss/72157611194338338/
Daca nu vrei efecte speciale e considerata un defect. Si daca nu fotografiezi "naked"-pur ci cu filtre UV riscul de starburst e si mai mare.
Nu stiu daca am reusit sa te conving, dar realmente orice trece de faza aparat clic-clac automat le are in carticica tehnica.
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 Kay, nu, chiar nu imi era dor. Oricum remarc ca esti foarte fericita si f razacioasa. Ceea ce desigur...nu-i rau! Gabrilo, esti de un penibil...dar de un penibil! Subiectul ala cu "organu'" si "'jeneralu" nu e aici! E acolo unde va reinvita kay. Chiar, cuvintele astea ca "chicat" "fimeie" "boghi" "ninune" "curcubeu" de unde le stii? Ai facut cumva masteratul la camp? Da' daca tot le-ai invatat...foloseste-le! Oricum cred ca ai oripilat cu limbajul pe toti ce au intrat pe acest topic. Si asta inca nu e nimic! Ai tu si alte comori ascunse! Inca o postare doua si se ivesc ele...nestematele! Stii ce e amuzant? Ca nici tu nu realizezi cat de penibila esti! Penibila, frumos zis! Kariguld, nu stiu ce scuze astepti dar le poti astepta in continuare! Larisa si Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ S-o ajutam pe Alexia! |
draga crestina ortodocsa, Larisa, io daca am mai intrat pe vre-un subiect deschis de tine, nu te-am jignit, nu te-am luat la misto, nu te-am trimis la "mahala". never! recunosc ca am avut unde de ironie....dar ne'ma jignire si alte rautati.
pricepi? in sensul asta astept scuze! ca jignesti!
Kari
"
Bernard Shaw