Semn pe cer al Stelei Betleemului! - Chisinau
Raspunsuri - Pagina 3
blackpanterro spune:
LOL, Xeno, ai lav iu, LOL - numai ca sa te citesc pe tine intru la sectiunea asta si mai ales ca acum s-a deschis un subiect de iti sta mintea in loc(nu tie LOL)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
cortexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Cortexia stiu eu pe unu' (v'am mai zis) convins ca Biblioteca e locul in care se tin Bibliile si ca ar trebui sa fiu recunoscator crestinismului ca am unde sa'mi tin cartile. Imi amintesti de el ! TU stii ca cifrele pe care le folosesti sint ARABE? Ai facut algebra la scoala? Stii ca de fapt e vorba de Hisab al-jabr w’al-muqabala lucrarea monumentala a lui Al-Khwarizmi. Ai folosit vreodata cuvantul algoritm? Atunci i'ai strigat de fapt numele lui Al-Khwarizmi. Ce parere ar avea Iisus despre tine daca te'ar vedea folosind toate paganismele astea? PS: qahweh bei? Come to The Dark Side ... we have cookies! |
O, dar de unde sa stie biata de mine ce e ala....cum ii spui? algoritm?... Pai ma intrebi lucruri din astea, grelele, de etimologii si alte alea pe mine, o analfabeta care se inchina la cartofi scobiti de gospodine si cornulete-in-forma-de-Maica-Tereza?
Bine ca m-ai luminat, oricum, ca eu tot cu ideea ca "bibleoteca" provine de la "biblie" as fi ramas forever and ever.
Nu mai vorbesc de cifrele arabe, Dumnezeule mare! deci de aia la betisoarele alea li se spune "cifre romane", ca sa nu le incurcam?!
...Acuma, pe bune, de ce aceste cuvinte arabe ar fi niste paganisme? Araba e o limba semitica, "oarecum" (...) inrudita cu ebraica; de ce, in acest caz (ca sa intru in jocul tau), l-ar deranja pe Iisus? Si apoi-cuvintele au cumva forta incantatorie? Pfiii, deci de aia au fost tabuizati termeni precum "duminica" (a propos, nu te arde cind il pronunti?) si nume proprii precum "Cristian".
PS (adicatelea "pe scurt"): ce ai spus a fost doar un pretext pentru exhibarea de cunostinte lingvistice, nu ca ar fi avut legatura cu subiectul sau cu postarea anterioara.
irina.c. spune:
Regulament:
articolul 07
Cand se raspunde la un anumit topic, membrii comunitatii sunt rugati sa nu devieze de la subiectul discutiei. De asemeni, nu sunt acceptate mesajele 'la misto', care in marea majoritate au ca rezultat devierea de la subiect.
articolul 24:
In momentul in care apar discutii contradictorii intre membri sau membri si moderatori, va rugam sa urmariti urmatoarele principii:
- discutia trebuie sa fie civilizata
- incercati sa combateti cu argumente verificabile si nu cu presupuneri
- ascultati si parerea celuilalt
- evitati mesajele kilometrice (ganditi-va ca nu toti au timp sa scrie la fel de mult sau sa citeasca ce scrieti voi). Aceste mesaje conduc rapid la "resemnarea" interlocutorului. Deci scurt si la obiect.
- Nu uitati ca puteti cadea de acord, ca nu sunteti de acord!Persoanele "gica-contra" care nu fac altceva decat sa incite spiritele (predispuse la cearta si scandal) vor fi banate fara aviz prealabil. Nu uitati ca acest forum se vrea un forum pasnic, cu multi membri ocupati, care nu au energia si timpul necesar sa se avante in discutii interminabile. Este un forum informativ si nu un teren de disputa.Sunte persoane care in mod repetat incalca regulamentul aici, dar si la alte subiecte legate de credinta, si totusi nici un moderator nu ia masuri.De cate ori trebuie raportat moderatorului, ca acesta sa-si faca datoria?am blog
kariguld spune:
citat din mesajul lui larissa_79 daca aparu si kariguld s-a inchis mahalaua clar! Ori devni plicticos si acolo... N-a facut nimeni nici un trucaj. Trucaj e in mintea voastra..clar! Larisa si Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ S-o ajutam pe Alexia! |
sa-ti ceri scuze imediat pentru limbajul asta....ca te raportez la parintele Arsenie!!
vai, vai Larisa, tocmai din gura ta asemenea cuvinte....
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
kariguld spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Aloo, Gabrielo, subiectul ala la care participi tu "intens" nu e aici....e in alta parte Ori ai gresit subiectul ori te-au chemat "fetele". Se stiu ele care! Oricum, remarc ca n-ati venit toate! Da' mai e inca timp! Larisa si Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ S-o ajutam pe Alexia! |
ai spus ca nu mai raspunzi aici?! si ce faci? mai nou asa, spionezi ce facem noi la alte subiecte? e LIBERTATE mama, pentru toata lumea. sa-si spuna parerea daca doreste la un anume subiect. nu sa spioneze si apoi sa dai cu m*** in alta parte... da "arta" asta o mai practica si altii...
so, am o zi luminoasa!
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
denizel spune:
Da' mult artzag si nervi pe noua generatie DC. Clasicii ar spune asa cevaaa.......
Mi-e foarte greu , dar trebuie sa ii dau dreptate Irinei.c. Subiectul ar cam trebui inchis.
Ar mai avea sanse sa demonstreze ceva (de subiect vorbeam) doar daca am vedea in ce tip de steluta se transforma fustele ridicate vazute din intersectia lamelor aperturii.
Cortexia,
1. tu stai sambata acasa fiindca ma odihnesc eu?
2. Chiar crezi ca lumea asta ar fi murit de epuizare prin munca daca nu aparea Zeul Soare la orizont, insotit de pamanteanul sau de incredere, Constantin cel Mare?
A, nu astept raspuns la intrebari, puteti inchide subiectul.
lilianasoare spune:
Larissa, dimpotriva, eu cred ca ai fi dat dovada de multa inteligenta apeland la Sf. Google. Te scutea de o gramada de chestii
Daca imi dai voie, iti recomand o carte, a fost scrisa pe la 1800 de Gh. Sincai (fost cleric, dupa cum stii, desi greco-catolic), editata in 1964. Cu putin noroc, poate o gasesti printr-un anticariat. "Invatatura pentru surparea superstitiei norodului" se cheama, foarte interesanta. Un cleric de acum 200 de ani explica, folosind concepte uzuale din fizica, fenomene naturale firesti carora li se atribuiau explicatii mistice.
"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"
larissa_79 spune:
lilianasoare, multumesc dar...nu ma intereseaza cartea!
Kariguld, am dat ignore la mesajele tale. Nu te mai obosi!
Barfiti acolo ( stiti voi unde) in liniste. Nu va vizitez!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui larissa_79 lilianasoare, multumesc dar...nu ma intereseaza cartea! Kariguld, am dat ignore la mesajele tale. Nu te mai obosi! Barfiti acolo ( stiti voi unde) in liniste. Nu va vizitez! Larisa si Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ S-o ajutam pe Alexia! |
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kay spune:
tulai
iertati-ma, dar asta e ca ceapa aia pe care am taiat-o eu odata si inauntru avea un smiley face. Sau cand eram gravida am cumapart cu Kiwi care seamana a fetus. Acu ale mele sunt pe bune
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."