Semn pe cer al Stelei Betleemului! - Chisinau
Raspunsuri - Pagina 2
cortexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Te doare mintea nu alta! Mare minciune mare! Inainte sa va trageti palme ca facurati craciunul pe stil nou in timp ce isus cu mama lui fac "minciuni" pe stil vechi www.pbase.com/imagingconcepts/image/50809636" target="_blank">iata si alte aparitii ale aratarii (sau aratari ale aparitiei !?) Efectul se numeste "starburst/sunburst" (Sabinelu esti pe aici) si e datorat difractiei luminii la intersectia lamelor aperturii. Sau daca tot sinteti atat de usor de pacalit iata o mare minciune dumnezeiasca: aratarea stelei cu doisprezece colturi ca sa priceapa crestinu' sa stea cel putin doisprezece ani la scoala. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Ce e drept, e adevarat, ca prostimea se inchina la "Isus" si la mama lui si tine Craciunul pe stil nou - pe stil vechi...
Dar ce bine e ca stau TOTI acasa, in concedii, de sarbatorile crestine, nu-i asa?
kokiy spune:
citat din mesajul lui cortexia Dar ce bine e ca stau TOTI acasa, in concedii, de sarbatorile crestine, nu-i asa? |
Crezi ca pe mine nu ma doare unde se duc www.sfin.ro/articol_13886/regiile_autonome_ale_domnului.html" target="_blank">banii din buget
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
xenocid spune:
Cortexia eu am stat acasa de Solstitiu!
Dar sa mai trecem in revista alte mari minuni crestine:
3 Maica Domnului pe Branza
2 Isus pe pizza
1 Isus in peste
si premiul special al juriului
Maica Tereza in cornulet cu gem
ham spune:
Bai, si mi-o zis mie nashu'-Tomici ca adevarata si nesmintita ortodoxie e aia de rit vechi si io nu l-am crezut ca suntem eretici si diavolesti; uite, acu', ca li se arata minunea-minunata, ma trec la sarbi la biserica, ca lipovenii-s departe!
larissa_79 spune:
Cortexia, Doamne ajuta!
Xenocid, ham si denizel sunt carcostasi vechi pe toate topicurile ortodoxe. Kariguld din cand in cand. Restul....cand e plictiseala!
Inca ceva postari si ajungem la intrebari de la inceputul crestinismului. Eu ma opresc aici. Nu voi mai comenta la nici una din postarile lor!
Tzuni, da, cred ca este adevarat!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Cortexia, Doamne ajuta! Xenocid, ham si denizel sunt carcostasi vechi pe toate topicurile ortodoxe. Kariguld din cand in cand. Restul....cand e plictiseala! Inca ceva postari si ajungem la intrebari de la inceputul crestinismului. Eu ma opresc aici. Nu voi mai comenta la nici una din postarile lor! Tzuni, da, cred ca este adevarat! Larisa si Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ S-o ajutam pe Alexia! |
ptiu,necredinciosilor, ati venit sa luati in ras "minunea " fimeii? I-ati stricat deja Postul Pastelui,Postul Craciunului.... oare al cailor se pune?
Buey Larisa,io cred ca daca faci 456843 matanii si citesti ultima balanta pe 2008 ii intorci la credinta pe paganii carcotasi!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui xenocid Cortexia eu am stat acasa de Solstitiu! Dar sa mai trecem in revista alte mari minuni crestine: 3 Maica Domnului pe Branza 2 Isus pe pizza 1 Isus in peste si premiul special al juriului Maica Tereza in cornulet cu gem Come to The Dark Side ... we have cookies! |
pfiu,da' de cartof,de cartof n-ai zis nimic?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
larissa_79 spune:
Aloo, Gabrielo, subiectul ala la care participi tu "intens" nu e aici....e in alta parte
Ori ai gresit subiectul ori te-au chemat "fetele". Se stiu ele care!
Oricum, remarc ca n-ati venit toate! Da' mai e inca timp!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
cortexia spune:
Carevrasazica sunt 51-52 de duminici pe an, la care se adauga 9 zile libere datorate sarbatorilor religioase (1 mai si 1 decembrie nu se pun, ca sunt laice), asta insumind 60 de zile libere pe an, de care se bucura si fanaticii, dar si rezoneurii.
Nici nu ma mai obosesc sa adaug si simbetele libere, ca iese o cifra ametitoare.
Dar ca sa revin la subiectul nostru: cine poate dovedi ca pozele sunt trucate nu are decit sa dovedeasca.
xenocid spune:
Cortexia stiu eu pe unu' (v'am mai zis) convins ca Biblioteca e locul in care se tin Bibliile si ca ar trebui sa fiu recunoscator crestinismului ca am unde sa'mi tin cartile. Imi amintesti de el !
TU stii ca cifrele pe care le folosesti sint ARABE? Ai facut algebra la scoala? Stii ca de fapt e vorba de Hisab al-jabr w’al-muqabala lucrarea monumentala a lui Al-Khwarizmi. Ai folosit vreodata cuvantul algoritm? Atunci i'ai strigat de fapt numele lui Al-Khwarizmi. Ce parere ar avea Iisus despre tine daca te'ar vedea folosind toate paganismele astea?
PS: qahweh bei?