Puiuti de Randunici 2008!! (191)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Salutare si de la noi!
In primul rand, LA MULTI ANI pt puiutii nascuti azi!
Imi pare rau pt mamicile (Stela, Florio) care au pb cu puiutii, multi si putere multa sa treaca peste pb
Naty pana la urma o sa gasesti bona, am vazut fugitiv ca ma intrebai daca mai vreau una, momentan am renuntat la idee, o sa intre Lucian in CIC, cel putin pana prin septembrie cand se elibereaza o prietena de familie si vom vedea atunci ce vom face. Asa ca nu dispera, stiu cum este sa cauti si sa ai impresia ca nimeni nu se pricepe mai bine ca tine dar pana la urma vei gasi pe cineva si te vei obisnui.
Simo si Tuchi imi pare rau de cazaturile voastre, cine stie, poate dupa ele urmeaza ceva bun (va aduceti aminte ca asa ii spuneati Gudindei cand a cazut anul trecut?)
Bubu forumul este super, mai ales pt una ca mine care nu e mare artista in bucatarie, am salvat si eu cateva retete si cat de curand voi face cartofii taranesti.
In rest noi suntem bine, si astazi Diana S-A RIDICAT SINGURA in picioare. S-a agatat de marginea canapelei si in 2 secunde era in picioare, ca sa nu mai zic ca merge tinuta de subtiori de nu are treaba. Deci cred ca, cat de curand, vom incepe sa misunam si noi
la toata lumea si am si cateva pozici noi.
http://good-times.webshots.com/album/569668700IvocHO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Sunt membru junior!!!!!

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

aoleu cleme, ma omori cu diana ta ce par are! e o dulce! si tu arati super cu noul look!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Tuchi si la mine ninge! Maine iesim cu sania (cine are)
Roxana nu te-am mai vazut de mult! Ce mai faci, cum mai este Amira?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si noi p-aici...am venit, n-as mai fi fost...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

cleme, Amira e bine, inca nu are dinti, vorb-este pe limba ei, danseaza si canta (e fan Dido), si tsa in picioare cateva secunde. Papa bine, si lapte destul de mult 900-1000 ml. nu se omoara cu fructele, dar o pacalim noi. si acum ne pregatim sa facem
poate mai intru maine!
nb, va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

La noi a nins raaaaau, acum avem zapada cam de 10-15 cm. Am mers in Unirea sa ne luam cate ceva ca tot sunt reduceri... am sperat ca va adormi Matei acolo... se trezise la 1.30, am ajuns acolo la 17.45... nu a adormit, a plans... vai de shoppingul nostru!

Imi pare rau sa aud ca puiuti de pe crenguta noastra au probleme morice, sper sa se rezolve repede! Si bine!!

Va pup, eu sunt obosita... ma paste si butoiul...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Vali, felicitari pt examen si pentru steluta!
ce face grasunelul?
Roxana, ce dor mi-era de tine! Imi lipsesc glumele tale!

Cleme, mortala ca de obicei Diana! Bine ca sta cu parul prins ca altefl nu stiu ce te faceai!

Nicoleta, ce v-ati luat? Te las in butoi un pic numa' ca sa o scoti pe Giani afara!
Simo, ce face degetul? hai ma, nu te hodinesti si tu un pic la calculator?

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mi-a urlat Sufletica in seara asta ca pe vremea colicilor..., m-am si speriat. Nu voia sa se culce sub nici-o forma, tipete si iar tipete! Am mai iesit cu ea putin din dormitor, am mai lasat-o putin la joaca sa se calmeze si apoi a cedat cand am pus-o la culcare. Aveam emotii ca n-o sa reusesc s-o mai culc in seara asta la cum se zvarcolise mai devreme. Asta in conditiile in care ultimul somnic a fost de la 14 la 15.20. Atat! Offf, bine ca acum doarme.

Hai mai Luny, a fost asa nasol?

Stela, acum urmeaza recuperarea, nu te stresa prea tare, osafiebine! Imi pare rau de spatele tau.

Oauuuu Tuchi, imi inchipui ce-a fost in bucataria ta!

Cleme, Amira,Valentina bine ati revenit!

Mimo, . Sa inteleg ca esti in greva?

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Luny, iar te-a enervat soacra?

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput