Puiuti de Randunici 2008!! (191)
Raspunsuri - Pagina 20
tuchita spune:
Clau, Sebul de obicei urla tare cand e foarte obosit! azi n-a mai dormit de la 2 jumate si tare greu s-a culcat....era asa de agitat, nici in brate nu statea, nici in pat nu se culca...pana la urma l-am lasat singur, a miorlait vreo 2 minute si s-a culcat singurel!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
clauclau spune:
Da Tuchi, asa e. Si Rebe era obosita rau, dar era incordata ca un arc, nu reusea sa se relaxeze. Cand a reusit sa stea un minut linistita in patut a si luat-o somnul!
Razvan e bine, multumesc de intrebare. Si pentru ca se simte bine imi cere de mancare ce nu are voie inca. Trebuie sa-l tin pe regim pana duminica...
Pucca, am cantarit-o pe Rebe in seara asta, inainte de baita! Si in sfarsit avem si noi 8,060 kg, am trecut pragul psihologic!![]()
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
cleme spune:
La noi somnul de seara a devenit o problema. Nu se culca mai devreme de 10.30-11.00 (bine doarme la pranz pana pe la 7) dar ii ia o ora pana adoarme
Si asta de vreo saptamana! Deja nu stiu ce sa-i mai fac, daca o las singura nu se culca si daca stau cu ea in pat tb sa o fac pana adoarme bine tot inainte s-o mut in patut. Daca nu, cum ajunge acolo face ochi! Va dati seama ca de multe ori adorm eu inaintea ei...
Clau bine ca se simte Razvan ma bine
Luny ce ti-a facut soacra?
tuchita spune:
Cleme, pai daca doarme pana la 7 seara...nu prea are cum sa se culce mai devreme, mai ales ca nu iesiti ici afara...
Culc-o mai devreme la pranz!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
n-am si eu cu cine sa beau in seara asta!
ma duc in pat!
Noapte buna!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
TUCHIIIIIIII don't go baby!

si o dedicatie ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
VALENTINA C spune:
Tuchi, beau eu!!Hai ca dau de baut, ca am luat nota mare azi la examen!!!
Martini e bine?????
Valentina si Matei (10.04.2008)
VALENTINA C spune:
Hai ca aparu si Mimo!!!!!
Sa ne destrabalam!!!!!!!!!!!

Valentina si Matei (10.04.2008)
Simo27 spune:
Cata
,sora mea de suferinta
,am aparut!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
mimonix spune:
Am vazut frumoasa de Diana
(mi-e si rusine, ca-s restanta cu pozele rau ...mai am Adrian si Andra si sora de Luny
si multe altele cred 
Valentina felicitari pt examen
(dar ce examen?
) si pentru steluta 
Luny nu ma culc pana nu aflu cu soacra ![]()
Clau eu nu stiu ma cum doarme Rebe asa putin
Vladutz doarme de sparge, ma si ingrijorez cand va aud!
Steluta 
trebuie sa te ajute cineva, asa o sa fii zombi rau daca in fiecare zi o sa te cari cu carutul in tramvai...nu mai zic de Tea si de toate alea date peste cap
Zoze picior de oltean nu vazui azi p-aci
E frig fata, stinge gratarul ca racesti ![]()
Mai citesc, mai revin 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze