Puiuti de Randunici 2008!! (191)
Raspunsuri - Pagina 18
aliceionescu spune:
Semnez condica, da' nu-mi fac ora.
Din cauza lu' bubu!! Acum fac cartofi taranesti, k m-ati terminat cu retetele, feteloooooorrrr!!!Numai k eu am sa mai pun si ciuperci, ca eu sunt innebunita dupa ele. Dc iese mishto, sa nu ma fac de ras, pun poza. Maine o sa incerc sa-i fac Theei reteta lui Luny cu cuscus, numai sa gasesc cuscus in supermarket. Sper sa revin mai pe seara, sa mai povestesc una, alta. Thea merge din ce in ce mai bine si sunt taaare mandra de ea. Dc am timp sa-l transform, poate mai pun un filmulet.
Va pupam de la Bz, unde ploua... 
mimonix spune:
Iata in acceptiunea mea profilul bonei ideale:
55-60 de ani , fosta profesoara sau invatatoare acum pensionara, eventual din cartier, care are copii (macar unu) si asteapta nepoti care intarzie sa apara
Sa fie curata , sa vorbeasca corect gramatical, sa-i pot face o vizita acasa inainte de a o angaja, sa aiba referinte (un nr de telefon de la scoala la care a lucrat, o vecina ceva...daca s-ar putea sa-mi fie si recomandata de prieteni
) .... disponibila la program prelungit, fara obligatii (sot, parinti bolnavi) ....oare exista asa ceva? Ihm, macar 3/4 sa indeplineasca ....asa as da anunt de exemplu...pe net sau la ziar!
Bonele tinere sunt ok, dar sigur vor bani multi ca au nevoie
Si daca e economista si face pe bona, e ceva in neregula ....ca gaseste destul de repede un job pe piata ca economista....Mama saracele cand ma gadesc cati evaluatori au si ele nici nu stiu 
Floriio nu te mai necaji atat, cel putin nu inainte de a consulta un medic. Oricum nici Tea nu e irecuperabila sau greu recuperabila...nici Andrei n-ar fi daca se va dovedi ca ar avea nevoie de recuperare!
Simoooo daca-ti rupi si degetul de la celalalt picior macar o sa porti un nr mai mic la pantofi?
Saracuta de tine 
Liana te-am motivat
Sta mult soacra? 
Tuchi eu si azi mi-am umplut ziua
Dimineata venisera : pretena careia ii voi spune de acum Mari ca asa o cheama si eu bona nu pot sa-i spun, Viorica (cea care face curat) , Teo si ta'su inca nu plecasera si hodoronc tronc a venit si tata...nene, daca-i stii cat m-am luptat cu ei sa-i dau afara unu cate unu
Da-i lu ala o cafea, lu ala lapte, teodorei omleta, strange vase, cauta mopu', adu scara, omu facea figuri ca s-a incalzit si n-o mai asteapta pe teo, fugareaste-o pe teo cu bioparoxul prin casa, urla copilul ca ma vede si vrea la mine, masina de spalat vase nu mai avea sare, fugi la auchan si cumpara....sunt zombi si acu fac greva
Astept cu interes in continuare sa ma plictisesc ![]()
Sovilica, sovilicu tau nu joaca fair-play 
Auziti mai la cine ma tot gandesc eu de la o vreme...Gudinde, te-au mancat aia la servici de vie?
Scriu de o ora ....time expired, battery low 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Alice poza sa nu pui daca nu consideri, dar macar sa spui cum au iesit ...eu azi nu mai fac niciun cartof pentru ca mimonixu vine tarziu si teo sa manance mai usor (o mamaliguta ma gandesc) ca-i seara
Eu pana la 3 n-am mancat nimic si ma batea gandul sa incep regimul dar m-a lovit o foame cand s-a golit casa
si am mancat doua sendvicioaie
Dar nugatescnimic, nugatescnimic , nugatescnimic 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
tuchita spune:
va puteti imagina cum arata bucataria mea dupa ce Ilinca l+a hranit pe Sebi cu ciorba?
eu am fugit de+acolo, a ramas randunoiul...
Mimo, vreau sa+mi explici cum e cu sarea si masina de vase...e sare, sare sau altfel de sare?
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita va puteti imagina cum arata bucataria mea dupa ce Ilinca l+a hranit pe Sebi cu ciorba? eu am fugit de+acolo, a ramas randunoiul... |

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mstela spune:
Buna,dragelor.
Am fost azi la neurolog cu Tea si tare mi-a placut dr..mi s-a parut f competenta si amabila.I-a facut Teodorei o examinare amanuntita si a confirmat ceea ce aflasem,ca motric Tea e cu aprox 3 luni in urma.
Ar fi trebuit la 9,5 luni sa mearga de-a busilea in 4 labe, sa se aseze in fund,nu mai spun ca trebuia sa stea bine.
Bine macar ca mental e f bine,fiindca se va rezolva motric cu gimnastica,numai ca va trebui mult timp.Asta e.
Toate se trag din timpul sarcinii cu probleme,din cauza contractiilor,antispasticelor,dar si prematuritatii.
Vineri ne-am programat pt sedinta de gimnastica si tocmai atunci e ocupata socrela,asa ca va trebui sa ma chinui singura cu Tea.Sper sa ma descurc.
Cuscra,afland cauzele intarzierii motrice la Teo,sunt curioasa ce miscari face gineremeu.Of,imi pare fff rau de cazatura.
pe voi.La fel pucca,spune-mi ce face Biencuta.
Am fost la spital cu Tea in marsupiu ca sa nu ma lupt cu caruciorul prin tramvai si mi-am rupt spatele
,iar acum ma doare de innebunesc.Am niste dureri de coloana de nu stiu ce sa mai fac...cine m-o fi pus?Am bagat un nospa,altceva nu stiu.
Aseara i-am dat Teodorei mamaliguta cu smantana,putin unt si iaurt si a cam facut bleahh.
Azi i-am facut ciorbita de vitel Teodorei si pt prima data am pus si putintel oregano si busuioc si i-a placut gustul,numai ca a fost ea intoarsa toata ziua si nu prea a mancat.Dar pt prima data,a acceptat si cateva lte de supa.
Naty,of,imi pare rau ca esti necajita cu bonele.Ai incredere ca trebuie sa se rezolve.Si eu cred ca iti trebuie o femeie simpla,care sa se ocupe de Iulia si sa nu aiba pretentie de salariu f mare.Sunt de acord cu Cata.
Si Naty,se pare ca in cazul nostru mai e si prematuritatea,la voi cel mai mult,fata de Simo si pucca care au luat antispastice.Ata este..
Floriio draga,of,cunosc cel mai bine ce e in sufletul tau,mai ales ca acum cateva zile iti spuneam sa te mai linistesti ca se va rezolva de la sine cu copiii nostri,dar uite ca si eu sunt in situatia de a ma mustra ca am ascultat parerile altora cum ca se va rezolva de la sine aceasta problema motrica care nu e deloc simpla,si nu,m-am dus cu ea la gimnastica cand era mai usor de rezolvat.Dar,important e ca SE VA REZOLVA,chiar daca va fi greu si pt pui si pt noi.Situatia motrica a copiilor nostri e similara si lucrurile nu sunt chiar in ordine.Am inteles clar si nu de la un singur dr,ca antispasticele si contractiile din timpul sarcinii ar cam fi cauzele intarzierii motrice la copiii nostri.Si chiar si
prematuritatea.Nu mai stiu micutul tau la cate sapt s-a nascut.Dar Doamne ajuta ca numai asta e problema lor,problema ce se va rezolva,dar cu multa munca si curaj.Din ce spui,si puiul tau e f bine mental,asadar sunteti cam in situatia noastra.Dupa ce am inteles cum sta treaba,nu-mi mai spun decat Doamne ajuta ca nu sunt si alte probleme,la cate antispastice am bagat in mine
,bine ca mental totul e in ordine.Mergi la neurolog si apoi imediat la gimnastica si in cateva luni,vor putea si copiii nostri sa se miste ca toti ceilalti de aceeasi varsta.Of..si pe mine ma apuca plansul de ciuda ca am stat asteptand sa se rezolve de la sine si chiar acum cand vroiam sa incep lucrul fiindca ne descurcam teribil de greu financiar,iar 85% nu prea ma ajuta,uite na,trebuie sa mai astept
..Dar asta e..Doamne ajuta sa se rezolve repede.Succes si voua sa fie bine.
Iar cu laptele,a fost si la noi teribil de greu cand a trebuit sa o intarc si nu vroia niciun altfel de lapte si nici biba,dar noi am insistat la maxim,mai mult socrela,ca sa nu-si aminteasca de tzatzi,si eu stateam ascunsa si plangeam cand o auzeam ca urla cand vede biba si ea tot o incerca pana a acceptat.Dar asta nu inseamna ca bea mult lapte,bea cam 150-180 ml la o masa,dar eu ii pun putin lapte si in piureul de dimi,la pranz ea nu accepta decat cu iaurt iar seara ii mai dau un iaurt cu putine cereale unde ii mai pun un 30 ml laptic pt subtiere.Si uite asa,ajunge sa-si ia si lapticul de pe unde apuca.In somn ea nu a baut niciodata.Am incercat,dar nu inghite in somn.
ici
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
amira_roxana spune:
LA MULTI ANI GINERI-MIU MUMOS SI RAZACIOS! LA MULTI ANI SEAN, ALEXIA, IULIAN!
multumim tuturor fetelor care ne-au urat LMA si s-au gandit la noi 

imi pare rau sa aud de probleme cu puii!
stela, floriio, miradi, tuchi!
la toata lumea!
gudinde
unde esti?
tuchita spune:
Mai, la mine ninge!

Stela, osafiebine..si poate toate se intampla cu un rost!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
VALENTINA C spune:
I'm back!!!!!
Gata, am terminat cu examenul de azi!!!!! Sunt libera!!!! Acum am timp mai mult de Matei si de voi, ca v-am cam neglijat in ultimul timp!!!!
Stela, Flori, Miradi, ma puneti pe ganduri! Matei nu merge de-a busilea, dar stiam ca nu e obligatoriu sa mearga. Nu ?
Cu mancarurile ma omorati!!! Acum, avem un crap si sotul vrea niste ciorba. Retete, ceva? Cat mai simple si rapide, ca n-am chef sa bucataresc prea mult....![]()
Tuchi, Simo, aveti grija de voi!!!
Bubu,Ariel, Mimo 
Ma duc sa-mi fac o baie luuunga si revin, ca poate mai apareti!!!
Valentina si Matei (10.04.2008)