Nu mai suport intrebarile despre bb

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

vai fetelor eu cand imi aduc aminte ce mai sufeream ,doamne ce mai plangeam si cata ura strangeam in mine cand ramanea una gravida si ma intreba:"da tu cand faci copii?da tie nu iti plac?" si cand ma freca tot neamu lu sotu.........aoleu nici nu vreau sa-mi aduc aminte!!!!!!!!!
acu ma dor sincer f...ima scuzati dar asa e ca zau ca lumea asta e tampita,inteleg ca ma intrebi o data ,de doua ori dar vezi ca nu raspund sau ca-ti zic ca ce te freaca grija,etc si ele ,ei tot persista si ma scuzati dar unii chiar te intreaba cu rautate!!!!!!!!!le place sa rasuceasca cutitul in inima..........

acum le zic:eu sunt o diva si daca nu ati observat divele mai intai adopta si apoi fac copii,voi sunteti varza si habar nu aveti!ia uiati-va la angelina jolie!!!!!!!!si proastele raman mute!eu recunos c ca m-am facut o mare nesimtita pt ca doar asa reusesc sa nu ma buseasca plansul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

adevarul e ca eu scap cel mai bine si aproape intotdeauna cu pisicile.
spun: "dar avem deja copii... doi, baiat si fetita, nu stiati?" (Vladut si Marita din pozele de la semnatura) si nu mai au curaj sa intrebe a doua oara, cel putin nu in momentul respectiv...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ramonika,uite ca inca intreaba,chiar azi am avut parte de o noua runda
Anca,la tine merge soro aia cu deformatu,da la mine???ce naiba sa zic ca mi se mai lasa

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

eu sunt casatorita de 7 ani si sunt cu sotul de 10 ani.
intampinam niste greutati sa facem un copil,dar este ok.am pierdut multi ani umbland pe la dr care nu ne-au ajutat cu nimic.
acum nu ne mai agitam,pt ca astept sa ma angajez,incercam 3 luni un tratament naturist,iar daca nu raman ,depunem actele pt a infia un copil. daca raman , depunem actele pt adoptie peste 2 ani
eu le-am spus majoritatii nemurilor si prietenilor ca avem "mici probleme",dar continua sa intrebe si-mi vine sa-i iau la bataie....ma fac sa fiu mai rea si-mi pare rau..... oricum,is satula de toti si de toate....cu siguranta anul acesta voi avea sarbatori frumoase:ori voi fi ,ori voi avea atestatul pt a adopta un copil....oricum,voi fi mama.....si n-o sa mai bag pe nimeni in seama..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu sunt hotarata macar sa scap de sunculitele de pe burta, macar sa nu ma mai trezesc cu intrebari de genul "in cate luni esti?"

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1980 spune:

va doresc multa sanatate si sa dea Doamne Doamne sa aveti copilasul mult dorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

ce mi-a placut Felix expresia ta!! bestiala!!
La ce va foloseste informatia!
o imprumut si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Sa va spun ce mi-a zis mie una acum vreo 2 luni : voi nu vreti copii , nu-i asa , ca altfel aveati pana acum , sau sunteti cam egoisti ?! I-am spus : draga , mai bine ne imbracam elegant , ne plimbam , ne facem concediile in strainatate , acum (era ajunul Craciunului ) plecam la Viena si stam 2 saptamani (dar noi am fost la socrii de revelion , ca sa avem bani de IAD ) ,decat sa cresc unul pana la 25 de ani , sa-mi rup de la gura si el sa nu mai dea pe la mine ( era exact situatia ei din familie cu fiu-su ). Cand i-am spus sotului meu mi-a zis .....tu ai innebunit , acum jignesti oamenii ? tot eu ?! De atunci doamna respectiva ma evita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

bravo simonete, punct ochit, punct lovit! poate asa se potolesc purtatorii de grija!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

eu cred ca de cele mai multe ori aceste intrebari sunt rautacioase si sicer mi se par nepotrivite din partea celor care nu sunt foarte apropiati de tine. Mie de exemplu imi sunt foarte dragi copiii si am si un incredibil "lipici" la ei, de aceea de fiecare data cand ma joc cu ei sau ii iau in brate , toti imi zic:"Vai, dar ce bine te intelegi tu ei , de ce nu faci si tu? " "eu:-Pai, va las pe voi , ca uite ce treaba buna ati facut pana acum!" si asa o perioada nu ma mai bat la cap cu asta !

http://tt.lilypie.com/33j0p2.png

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput