Nu mai suport intrebarile despre bb
Raspunsuri - Pagina 5
mariadan spune:
am avut si eu aceleasi probleme. "Si la voi pe cand unul mic? Nu vreti?" ce sa le spun, ca incerc ani buni si nimic? recent i-am spus unei prietene ca am sa fac unul cind o vrea Dumnezeu, stiti ce mi-a raspuns "Vezi daca te-ai pazit, acum nu mai ramai insarcinata! Si cine este ea sa isi dea cu parerea!!??!!. In general evit subietul acesta, dar in caea zi nu stiu ce mi-a venit.
Daca le spui ca ar fi ceva in neregula tot au cate ceva de comentat, daca nu le spui te intreaba. imi mentin parea. Cu cat persoanele din jur stiu mai putin, cu atat mai bine. Nu este treaba lor.
totusi am observat ca nu mai intreaba lumea la fel de des ca inainte. I-am mai repezit de cateva ori si cred ca nu le-a venit bine.
cos_minutza spune:
salut fetelor![]()
Eu inca nu sunt sigura ca sunt pregatita pt a fi mamica dar ma incanta ideea foarte tare.Nu sunt casatorita decat de 9luni dar sincer si pe mine ma c-am seaca lumea cu intrebarea asta.Eu le raspund ca inca il mai poarta tata-sau un pic sau ca ii barza suprasolicitata anul asta
.Nu ii bag in seama ca oricum noi simtim cand suntem pregatiti pt un puisor.Deocamdata citesc tot ce tine de nastere si de bebelusi.O verisoara are un bebe mic de 1luna jumate si mai exersez din cand in cand cum e sa ai un bebe(o baita, un schimb de scutece etc)![]()
Sa dea Domnul sa aveti toate un bebe sanatos!!!!!
Puffurici spune:
Hmmm, e intrebarea aia care urmeaza imediat dupa "dar voi cand va casatoriti?". Am parte de cativa ani de intrebarile astea, iar la inceput ma simteam cam ciudat si putin vinovata pentru concubinajul meu
Dar mi-a trecut repede cand am vazut cum stau lucrurile in multe cupluri casatorite, in rand cu lumea. Eu una nu sunt asa politicoasa si sunt tare spontana la comentarii rautacioase
. Asa ca ... ignora. Multi din cei care te intreaba o fac pentru ca sunt plictisiti de viata lor si simt nevoia de o barfa.
monica11 spune:
buna fetelor ![]()
si eu am avut parte de intrebari din astea cat incape. sunt casatorita de 4 ani indata si de 2 ani am aflat ca sotul sufera de oligoasteno.multe tratamente, sperante, deziluzii si f multa suferinta si nimic. anul trecut in octombrie sotul a facut o operatie de varicocel si n-am avut incotro si a trebuit sa spun parintilor. nu m-am asteptat sa am parte de o reactie asa de calda si intelegatoare. si-au cerut scuze pentru toate intrebarile de bebe pt ca au realizat cat rau mi-au facut. si acum stau linistiti si ne rugam toti pentru un bebe.
de restul lumii..e cumplit, toate prietenele mele au bebe ori gravide. la cine ma intreaba raspund ' cand vrea Dumnezeu, dar daca vrei sa ma ajuti vbeste cu EL sa vina mai repede' si tac chitic.
e f greu si va admir pe toate pt ca stiu cat e de greu.
mult noroc si sanatate va doresc,
pupici 
unducthable spune:
mda
ultima perla , aberatie ..., mentalitate de NENE DE 60 DE ANI ... , mai mult de atat e de ajuns , it's enough
, asta e societatea in care traim , sa ne traiasca , ... , am pus puncte puncte ca multe ar fii de spus , dar sunt dureroase
dezamagire ... maine voi fii gravida, de-aia mi-a dat Dumnezeu perioada asta ... ca sa imi arate mie si altora ca mine , sa fim mai realiste in ce lume traim
deci ce intelege el din toata asta : ca el a facut un copil acu 30 de ani , SI-A FACUT DATORIA !!! dati-mi sa beau ca muzica la casti mi-am pus-o
la maxim 

are si el o nora , e boboc pe langa mine , inca nu se gandeste la copil, ..., aproape de 30 de ani are , nu stiu cat de boboc este ca si eu de-abia facui 35 ani ... , cica cand or vrea ei , fi-su si nora , vor avea copii , nu va fii ca mine , "una care nu stiu ce faceti voi acolo , da nu stiti sa faceti copii !!"
eu i-am zis , domnule , dumneavoastra nu l-ati facut pe odorul dvs din dragoste ... aaaaoleun ... ba da ... ca zisei ca din datorie , ca EL SI-A FACUT DATORIA FATA DE SOCIETATE ! BRAVO CETATENE !(sau sa spun tovarase ... )
pai eu ce mai caut in birou cu el si muncesc aici si platesc impozite , ca dupa CONCEPTIA LUI , EU NU IMI FAC DATORIA , nu a iesit copilul
Dumnezeu stie . Poate voi naste copil. Dar Dumnezeu mi-a aratat in ce lume traiesc , acuma stiu de ce ma face sa astept un pic mai mult.
nu mai am de gand sa mai ascult vreo aberatie , .. 
, am langa mine o femeie cu sotul mort, fara copii , cu doi caini , aceasta doamna la fel , pai sa ne impuste frate , asta e in mintea lui, o femeie adevarata sa fie iepuroaica , daca Doamne fereste are niste probleme sau boli ... mi-e frica sa aflu ce e in capul lu nenea asta , ASA GANDESC TOTI, sa nu ne mai ascundem dupa deget , erau boli si pe vremea lui , la femei , si curios era daca femeia lui nu nastea copil, facea ca sotul meu , sa o iubeasca si sa ii stea alaturi indiferent , neconditionat , cu asa MENTALITATE DE NEA COSTACHE
fetelor , fiti fericite asa cum sunteti , ca rautate este in valuri si sa stam deoparte , va pup si sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun 

diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://diana74.webs.com/index.htm
unducthable spune:
Lessons in Love
http://www.youtube.com/watch?v=bSUNksTlTnA&NR=1
Level 42

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://diana74.webs.com/index.htm
speranta2008 spune:
buna
va zic eu una tare... "Daca nu voi nu vreti sa faceti, lasa ca face cumnata-ta".
ce e mai rau este ca a spus-o mama..bineinteles ca nu a vrut sa sune asa...dar mi-e mi-a ramas in cap..rau
va doresc sa aveti/avem cat mai repede 
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariadan am avut si eu aceleasi probleme. "Si la voi pe cand unul mic? Nu vreti?" ce sa le spun, ca incerc ani buni si nimic? recent i-am spus unei prietene ca am sa fac unul cind o vrea Dumnezeu, stiti ce mi-a raspuns "Vezi daca te-ai pazit, acum nu mai ramai insarcinata! Si cine este ea sa isi dea cu parerea!!??!!. |
asta e una din cele mai tampite replici auzite vreodata... adica daca incepi viata sexuala la 18 ani, sa nu te pazesti, sa faci copii din liceu...
ea asa a facut?Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Ramonika spune:
eu ieri am avut o zi cumplita...
in primul rand ca mi-a venit ciclul... deci inca o luna pierduta...
iar in al doilea rand alta colega a ramas gravida... 

Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki