Informatii utile Constanta 17

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Valeria eu am facut monitorizarea si tratamentul aici.Daca vrei trimite-mi pe PM adresa de mail sau de mess si iti exlic pe larg cum am procedat eu si cat a costat pt ca si asta e important.
Laura vezi ca la dna Lutescu scrie pe prima pagina urmarire folicul 2-3 echo 180 ron.Maria te imbratisez.
Sincer ,aseara m-a pocnit oleaca de pesimism .Cand aud de un esec...e greu sa ma pastrez optimista.Vineri e momentul adevarului.
Va pup!

Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Fetelor s-a intamplat o minune.
Unele dintre voi stiti ca am trecut printr-un FIV(nereusit) anul trecut, dupa ani si ani de chinuri............
mi-a intarziat cm cateva zile...va dati seama ce incoltea in mintea mea, ma gandeam ca deja am probleme cu cm si acum trebuie sa iau tratament si pentru a-mi veni regulat...n-am rezistat, ca de obicei...mi-am cumparat un test - doua liniute, am mai luat unul a doua zi si la fel, cea dea doua liniuta era mai vaga.
Azi am fost si am facut BHCG...va dati seama in ce tensiune am stat pana am luat rezultatul, va rog sa ma intelegeti, bat campii putin...
val. a iesit 2103
MINUNE......eu una nu mai speram sa se mai intample natural.
Sunt putin cam ingrijorata pentru ca ma doare burta pe jos, mijlocul si urinez foarte des...am sunat la dr. maine seara ma duc la control...m-as fi dus si in seara asta, dar este de garda.

Asa ca va rog sa credeti in sansele voastre...exista Dumnezeu si ne iubeste pe toate.
pe toate si va tin la curent.

Mergi la inceput

Woe Bubu ce minunat!Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cred ca esti in al noualea cer.De ce spui ca nu sperai?Voi ce probleme ati avut de ati ajuns la FIV?Te felicit din suflet..Parca ma simt altfel cand aud si de vesti une.Off!Mai am putin si fac testul.

Mergi la inceput

Elanik am fost suspectata de endometrioza, vag confirmata de operatie laparoscopica la Bucuresti, un chist pe ovarul stang, in permanenta aveam dureri...la contact, la urinat...
si nu mai speram, am 36 ani...ma pregateam pentru un alt fiv.
Ma rog sa fie bine in continuare.

Si pe tine te asteptam sa ne dai vestea cea buna.

Mergi la inceput

Bubu felicitari din nou.Ma bucur ca ai reusit insa eu din nefericire nu prea pot spera la un astfel de noroc deoarece la noi problema este masculina.Oricum te felicit din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu73

Fetelor s-a intamplat o minune.
Unele dintre voi stiti ca am trecut printr-un FIV(nereusit) anul trecut, dupa ani si ani de chinuri............
mi-a intarziat cm cateva zile...va dati seama ce incoltea in mintea mea, ma gandeam ca deja am probleme cu cm si acum trebuie sa iau tratament si pentru a-mi veni regulat...n-am rezistat, ca de obicei...mi-am cumparat un test - doua liniute, am mai luat unul a doua zi si la fel, cea dea doua liniuta era mai vaga.
Azi am fost si am facut BHCG...va dati seama in ce tensiune am stat pana am luat rezultatul, va rog sa ma intelegeti, bat campii putin...
val. a iesit 2103
MINUNE......eu una nu mai speram sa se mai intample natural.
Sunt putin cam ingrijorata pentru ca ma doare burta pe jos, mijlocul si urinez foarte des...am sunat la dr. maine seara ma duc la control...m-as fi dus si in seara asta, dar este de garda.

Asa ca va rog sa credeti in sansele voastre...exista Dumnezeu si ne iubeste pe toate.
pe toate si va tin la curent.

Bububravoooo, felicitari...vedeti k fiecareia, mai devreme sau mai tarziu i se inatampla minuni? ce va spuneam eu....Doamne ce ma bucur...
Durerile de ovare sunt cat se poate de normale, dar daca sunt destul de jenente poti lua No-spa.eu am luat si magneb6 ...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

bubu: sa nu fii dezamagita la echoo dc nu vei vedea nimic...este prematur daca au trecut doar cateva zile de cand nu ti-a venit... Cam dupa 6 sapt se vede samburelul si chiar inimioara.Poate nu iti va face nici consult pe masa( eu nu sunt adepta lor in primele saptamani). dar stie medicul tau mai bine.
Te asteptam acum dincolo la mamici si gravidute de Ct

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Multumesc pentru felicitari.
Mada, am sunat la dr. ce crezi...am intrat in panica putin de la dureri, am luat no-spa, dar parca nu prea isi face efectul, merg deseara la consult.
Sa stii ca am vizitat deja "Mamici si gravidute de C-ta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Bubu: Te felicit si aici!!! Iti doresc ca totul sa fie bine si peste 9 luni sa-ti tii minunea in brate!!
Ellanik:Cand faci testul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

FELICITARI BUBU.parca incepe sa iasa soarele unpic pe aici...sau mi se pare mie...

Mergi la inceput