Informatii utile Constanta 17

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

Ellanik am sunat astazi la d-na dr lutescu si mi s-a spus ca nu este nici o problema,si ca daca sun in 1a sau a 2a zi a cm ma va programa pt ziua a 10 a sau a 11 a.acum insa ,ma gandesc cam de cati bani o sa fie nevoie....cam cati bani vom reusi sa strangem pana atunci,dar oricum mai este pana imi va veni cm.....DOAMNE AJUTA!...SA AUZIM DE BINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Laura,poate nu-ti mai vine CM!Ce-ar fi? Uita-te pe lista de preturi de la dna Lutescu si faci un calcul.Un echo e 120 asa ca vezi si tu.Pup!

Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!

Mergi la inceput

Ellanik....AI DREPTATE....sincer ...nu stiu de ce ,dar am inceput sa nu mai imi fac sperante,ci doar sa astept sa se intample minunea.Sas fiu luata prin surprindere.Ar fi minunat intradevar.lista cu preturi unde o gasesc? pe site-ul lor?ca eu nu am gasit.
Dar daca e 120 un echo...inseamna ca o sa ne coste ceva toata monitorizarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stan.valeria spune:

fetelor va urmaresc de ceva timp, va urez succes la toate.
si eu imi doresc acelasi lucru, dar nu sunt inca hotarata unde sa fac fiv, aici sau la bucuresti.
tin sa va spun ca de vreo 8 ani incerc... am trecut prin diverse operatii si tratamente ( doar o singura inseminare, fara succes)
dar as vrea sa va intreb daca vreo fata care a facut tratament (pt. fiv_)la dr. lutescu , a si reusit sa aiba bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stan.valeria spune:

mie mi-ar fi mai usor sa incep schema de tratament aici si toate monitorizarile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Dragele mele, pentru noi nu a fost sa fie de data asta.......
Ellanik: Sunt alaturi de tine, astept vesti bune!!!
Valeria; Eu am facut la Bucuresti, vezi ca Ellanik poate sa-ti ofere mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Maria te pup si sunt alaturi de tine!
Iti doresc multa putere!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui alaura21

Ellanik....AI DREPTATE....sincer ...nu stiu de ce ,dar am inceput sa nu mai imi fac sperante,ci doar sa astept sa se intample minunea.Sas fiu luata prin surprindere.Ar fi minunat intradevar.lista cu preturi unde o gasesc? pe site-ul lor?ca eu nu am gasit.
Dar daca e 120 un echo...inseamna ca o sa ne coste ceva toata monitorizarea

In pretul acesta intra 2-3 echografii de urmarie a foliculului.pe vremea cand am facut eu se platea separat fiecare echografie, dar probabil eu realizat k este enorm sa platesti atat pt un minut de echografie.Totusi, daca vrei si consultatie de infertilitate, asta are alt pret si cred k iti trebuie alta programare.poate iti spun fetele care au fost mai de curand acolo.
spermograma ati facut-o?

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Crestem mari incet incet

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

spermograma am facut-o in aprilie 2008,la synevo,si nu e prea stralucita(volum 6ml,mobilitate normala 30%,aspect normal 10%).dr de la bucuresti mi-a spus ca trb sa o refacem si sa fac programare pt spermograma cand fac programarea si pt monitorizari.credeti ca are vreo importanta?ar fi bn sa le facem in aceeasi perioada?eu asa ma gandeam....dar nu stiu exact.

Mergi la inceput

Valeria imi pare rau sa aud ca de atatia ani incerci.nu inteleg cum este posibil sa treaca atata timp fara sa reusesti. Succes in a-ti indeplini dorinta.
Nasa mea are aceeasi problema,insa ea a renuntat.dupa ce s-a plimbat pe la o gramada de dr care nu i-au putut spune care este problema,de ce nu reusesc si ei sa aiba un bb.Acum se bucura de finuti si de copii prietenelor.insa nu-i este deloc usor.
SA AUZIM DE BINE!

Mergi la inceput