Informatii utile Constanta 17

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mariaaaaaa sunt cu inima la gura de dimineata...hai si da-ne o veste buna..

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Crestem mari incet incet

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alaura21
AAA...fetelor vroiam sa va mai intreb...daca nu sunt indiscreta ....si raspundeti doar daca vreti,...nu ma supar
Cum reusiti sa faceti fata financiar,pt ca noi deja incepem sa credem ca v-a costa mai mult decat socotisem noi la inceput.si am citit ca fiv si altele costa mult mai mult decat salariul minim pe economie.Cum reusiti?...repet ..daca nu vreti ...nu raspunde-ti,promit ca nu ma supar.

eu n-am ajuns la fiv, dar daca era nevoie faceam credit pentru k altfel nu as fi avut atatia bani deodata. In rest pentru tratamente, analize, drumuri la bucuresti,monitorizari, consultatii.. din salarii ( care nu sunt asa mari pt k amandoi suntem bugetari), pe rand,cu rabdare si renuntari. Ce nu puteam face intr-o luana faceam in urmatoarea si tot asa.
Insa vreau sa va atentionez k nici nu se compara cheltuiala din timpul investigatiilor cu cheltuiala pe care o presupune cresterea unui copil ( sau doi)....Dupa ce ii veti avea, nimic nu mai poti amana de la o luna la alta...o sa vedeti...
Copiii astia cum sunt..nici nu se nasc si deja cheltuiesc banii parintilor...dar sa fim sanatosi, asta e important...

Crestem mari incet incet

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Madaluta, tare mult as fi vrut sa vin cu vesti bune, dra din pacate nu a fost sa fie.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Maria

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

maria08 nici nu stii cat de rau imi pare.[:((]
Sunt convinsa ca toate asteptam o veste buna,chiar daca nu reusim toate odata macar daca una ar reusi ne-ar da sperante...stim sau cel putin toate speram ca vom reusi....odata si-o data.
Am cunoscut acum 2 ani o fata(femeie de 40 ani),care avea un baiat de varsta mea si din cauza la un chiuretaj facut in tinerete nu a mai putut avea alt copil........pana acum 2 ani cand a inceput sa se ingrase si....a aflat ca e gravida...nici nu se astepta....banuiesc ca nici prin cap nu-i trecea ca ar mai avea o sansa...
Cred ca toate vom reusi pana la urma....cel putin eu asa sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

madaluta sunt convinsa ca asa este,ca dupa ce il ai ,un copil are nevoie de multe...de foarte multe lucruri.Dar cred ca de fapt asta ne dorim,sa avem pt cine munci si castiga banii...in fond ce rost are sa faci averi, sa ai vile si masini straine,daca nu te poti bucura de ele impreuna cu copii....

Mergi la inceput

maria

Crestem mari incet incet

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

maria-nu stiu ce as putea sa-ti spun,sunt f trista pt tine,cred ca suferi f mult si stiu ca vei avea nevoie de timp sa-ti revii,dar nu renunta,vei reusi intr-o zi...stiu ca dezamagirea e crunta,dar e parte din viata,ce nu ne doboara ne face mai puternici...sunt alaturi de tine si imi pare tare rau ca nu ai reusit de data aceasta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Maria08 Tu esti o luptatoare

Ioana intru aproape in fiecare zi si citesc, ma bucur de fiecare reusita, sa dea DD sa avem multe.
Eu despre mine n-am ce sa va spun inca, am reusit sa iau atestatul si sper sa si profit de pe urma lui, insa in urmatoarele 3-4 luni incep urmatorul FIV...sambata am programare la dr. Chazli...am si ceva probleme de sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Laura, problema cu banii e intr-adevar o problema.Multumim lui Dumnezeu in fiecare zi ca pentru noi, in momentul in care ne-am decis sa facem FIV sotul meu a avut contract de facut exact de 3000 de euro cat costa FIV.Am zis ca este imposibil si ca este un semn.Noi am fost fericiti ca nu a trebuit sa facem credit.Oricum in afara de costul pt procedura in sine au mai fost inca vreo 2000 de euro cu analize, tratament, echo, drumuri, altele si altele.Din nefericire cei care trebuie sa se orienteze din salariu pt a face asta trec prin dificultati si asta nu e drept pt ca deja treci prin neputinta de a avea copii si neputinta din p.d.v financiar este si mai crunta.Curaj si ai incredere ca totul va fi bine!Cat despre programarea la dna Lutescu ai face bine sa suni de acum ca oricum nu prinzi loc decat peste 3 saptamani.
Raluca mi-a placut faza cu "fff graviduta".Mda , sa zicem ca experimentez dar mi-e teama de ziua testului.Iar in ceea ce priveste starea ta de acum taaaree ma gandesc ca o sa uiti de facut copii si o sa ramai.Crezi in minuni?Eu da si bine ar fi sa faci si tu la fel.
Maria iti trimit un gand bun si de aici.
Dear_bambie succes la intepat.

Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!

Mergi la inceput