Informatii utile Constanta 17
Raspunsuri - Pagina 19
ioana_p76 spune:
BUBU FELICITARIIIIIIII!!!!!
Ce surpriza minunata!!
Ma bucur sincer pentru tine!
A cata zi de intarziere esti? Valoarea de peste 2000 inseamna o sarcina un pic mai avansata. (sau poate gemeni?!!)
Te
si ai grija de tine si burtik!
Va 
si pe voi dragele mele si sper sa ajungem toate intr-o buna zi asa fericite ca proaspata noastra graviduta!
Si special pentru Maria
- te rog sa nu-ti pierzi speranta, vezi ca se poate oricand sa ai o surpriza, stii ca si Bubu are un fiv nereusit.
Si eu sper intr-o reusita pe cale naturala, desi am doua fiv-uri la activ..chiar nu ma pot abtine sa nu sper..n-ar mai fi altfel palpitant in fiecare luna - vine, nu vine
(haz de necaz)
Ioana 

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
ellanik spune:
Maria testul il fac sambata la Synevo.Mi-e cam teama, dar...Va pup pe toate!
Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!
raluca30 spune:
bubu-felicitari!!!Ma bucur sa aud de reusite,mai ales natural!Sarcina usoara!
ellanik-ceva simptome?te astept sa ne spui de testul pozitiv cu 2 linii!!
ioana_p76-minuni se intampla zi de zi...important este sa crezi si sa speri!...din pacate eu nu pot astepta o minune,dar totusi mai visez si eu ![]()
bafta fetelor!
va pup!
madaluta spune:
Ioanaurmaresc blogul tau si as vrea sa-l pot trece si la mine pe blog, dar nu stiu cum...eu sunt incepatoare in asa ceva , dar ma gandesc k poate totusi pot ajuta cu ceava prin asta desi nu stiu concret cu ce...macar sa il vada si alte persoane care nu citesc foruml nostru
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
bubu73 spune:
Am fost la medic, mi-a dat sa iau utrogestan si acid folic.
Voi ce ma sfatuiti sa iau si MagneB6?
Cu dr. nu am stat prea mult de vorba, era foarte aglomerat, mai ales ca m-am dus si fara programare, nici nu prea vroia asistenta sa ma primeasca, insa i-am spus motivul...doar ma stie prin cate am trecut.
Eu astept sa ma urmati si "trag piciorul dupa mine".

ellanik spune:
Bubu sa fii cumintica si sa stai in pat sa nu faci efort ...intr-un cuvant sa fii o printesa!La ce dr ai fost?
Ioana pupici.
Raluca o sa va anunt cand o sa am rezultatul.Te pup.
Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!
raluca30 spune:
bubu-eu cand am facut inseminarea,am intrebat dr daca in caz ca raman gravida pot lua mgb6,pt ca eu sunt oarecum dependenta de mgb6 si mi-a zis ca este f bine,sa iau,chiar si alte minerale si vitamine...banuiesc ca nu poate face rau
madaluta spune:
bubu: si eu am luat in sacina cu darius pt k tutunaru prescrie obligatoriu si magneb 6 pe lanaga restul tratamentului de sustinere.( sau biomarine). in c-ta nu am prea intalnit medici care sa-l prescrie, dar din ce am citit este bun pentru k relaxeaza muschii si diminueaza posibilitatea aparitiei contractiilor. EWl prescrie cate 4 pe zi, dar bine ar fi sa iei macar cate unul...Rau nu are cum sa-ti faca, dar daca nu ai incredere, poti suna medicul sa-l intrebi. Chiar, la ce medic mergi?
Eu am avut mare incredere in tratamentul lui tutunaru mai ales k el prescrie si injectii cu pregnyl( una la 3 zile-15 sapt), iar in prospectul lui scrie clar k e interzis in sarcina...Acum eu nu spun sa faci pregnyl pentru k din cate stiu tu n-ai antecedente cu sarcini pierdute,dar ti-am dat asa un exemplu.
La consult ce ti-a zis? ti-a facut echo? consultatie clasica? s-a vazut ceva?
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
bubu73 spune:
La d-ra Lutescu merg, imi cunoaste istoricul destul de bine, sau oarecum bine, la cat de aglomerata este de fiecare data o luam de la capat cu explicatiile.
Am inceput sa iau deja magneb6,una pe zi... pe langa utrogestan si acid folic, ce mi-a dat d-ra, am facut si echo, mi-a zis ca vestea buna e ca nu-i sarcina extrauterina.
De asta imi era si mie frica, in rest mi-a spus ca durerile sunt normale.
Mada n-am mai apucat sa spun, dar eu am doua sarcini pierdute in tineretile mele
cam la o luna si jumatate, este adevarat ca nu urmam nici un tratament.
Offff sper sa fie bine...simt dureri ca la cm si simt vezica in permanenta plina, va dati seama ce naveta fac la buda, noaptea e mai dificil, iar cand urinez simt o durere puternica pe jos la ovare.
Si voua vi s-a intamplat, ca eu de cand am aflat minunea am nopti albe, ma trezesc pe la 2-3 si nu mai am somn...ziua nici atat.
madaluta spune:
bubu: hai si posteaza si la gravidutze de ct k sa nu primim observatii de la moderator k suntem off topic...mai vb acolo se sarcina si simptome si vei mai auzi si parerea sau sfaturile altor fete. oricum durerile sunt normale. bine k nu e extrauterina. Sarcina tot d-na lutescu mi-a urmarit-o dar eu am mers pe tratamentul de sustinere al lui tutunaru...De fapt in plus fata de dansa Tutu mi-a dat pregnyl si magneb6. in rest au coincis( nospa, utrogestan, acid folic si aspenter)
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita