Condica Salajencelor [75]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Noi mergem la un kef de copii , la ziua colegei lui Andreea ( Denisa ) la pizzeria DaMario ... ne vedem mai pe seara sau mai pe noapte ... cine stie cat vom sta ...

" Carpe diem ! "

distractie placuta.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

oti, laptele condensat din kauf e fuarte lichid si e ptr cafea.nu=i de ala gros cum arata fetele pe culi.

vrem poze cu freza noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
oti, laptele comdensat din kauf e fuarte lichid si e ptr cafea.nu=i de ala gros cum arata fetele pe culi.vrem poze cu freza noua.Bimilit - soacra cu DOUA nurori!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Deci va trebui sa o punem de o intalneala... Cand veniti ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

oti, laptele comdensat din kauf e fuarte lichid si e ptr cafea.nu=i de ala gros cum arata fetele pe culi.

vrem poze cu freza noua.

Deci va trebui sa o punem de o intalneala...
Cand veniti ?

dupa poze?

Mergi la inceput

Citat:
dupa poze?
Si dupa Io amu va urez nuapte buuna, ca mie imi pica okii in gura de somn. Sper sa ma lase praslea sa dorm mai repede, desi el nu are nici un gand ce culcare inca. Vb dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Cafelutza e servita !

Oooooo ... de cand nu am mai dat si yo cafe;utza dimineatza !!!

Laura, sa aveti distractie placuta, sa va tie buzunarele la atatea nanaseli si sa fiti voi sanatosi k o sa le scoateti pana la urma la capat. Cat timp mai ai din CIC ? Nasol in vremurile astea cu angajarile ... la vechiul loc de munca nu mai poti sa mergi , macar pana se iveste ceva in loc ??? Eu iti urez mult succes si sa ne ti si pe noi la curent cum mai sunteti , ce mai face praslea , cum au trecut nuntile, botezurile

Mihaela, sa-ti traiasca familia k tare bine ne-am omenit cu ciorba de cartofi ! Aseara mergand la pizzerie nu am mai prestat orezul cu ficatei asa ca-l voi face astazi.

Oti, am mancat si noi in Grecia niste delicatesuri , bomboane , ciocolati si alte cele de ne-am lins pe dejte ... Sa ne spui daca v-au placut

Elvira, cam scurta mama draga ... vii ne faci si o tai ... Suna bine reteta ta , doar ca mie mi-e lene sa curat ciupercile. Ce mai face Cristina ? Am mai trecut de vreo 2-3 ori pe la magazin dar nu erati si Paula a fost un pik dezamagita . Poate ne intalnim marti cand venim de la stoma

Aseara am tras o sperietura ca nu am dormit toata noaptea .
Hai sa va povestesc ce am patit. Cand am sosit de la kef, am venit cu cineva cu masina si ne-a lasat in fata blocului. Venim noi spre spatele bl. si cand ajungem la colt la banca Carpatica , Paula se ia si fuge in strada in loc sa o ia spre spatele bl. Din bulevard tocmai venea o masina care intra in spatele bl. , noroc ca a reusit sa puna frana ca era inghetat pe jos. Am strigat o data "Paula, masina!" ca biata fata a fugit inapoi spre mine , dar nu va spun ce sperietura am tras. M-am tot gandit ca daca cel cu masina avea viteza si nu reusea sa puna frana sau daca nu o vedea ... of Doamne ... bineinteles ca eram suparata pe ea de la kef ca a facut numai ce avrut ea , nu a prea ascultat si am venit acasa si a primit "portia" de noapte buna ! M-a durut sufletul , dar altfel nu mai razbim cu copiii astia, daca nu stai bine cu "bibilica" ajungi la Nucet cat pot fi de obraznici cateodata ...

Mno ... va doresc o duminica frumoasa, a inceput sa ninga , poate vor merge ai mei la saniush ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

'mneata!Adriana merci de cafeluta! Tu nu cred ca sunt eu in masura sa iti dau sfaturi dar eu clar as pedepsi fata penrtu asta. De ex sa nu o mai duci o vreme la astfel de petreceri. Dar sa constientizeze si ea ce se intampla. Ca degeaba o certi azi daca maine ii faci iar poftele... Se obisnuieste si o doare in cot dpa aia. Eu asa as face, ma rog asa am facut cu Andrei si a functionat. Dar cred ca o juma de an nu l-am mai dus in magazine dupa o faza de aia cu ia-mi jucaria ca de nu ma dau da pamnant si urlu.Of, e greu dar e si frumos cu ei. E o faza, consoleaza-te ca va trece. Vorba lui Bia: rabdare si tutun. Iar ne amageste vremea asta cu un pic de zapada. As vrea sa merg cu Andrei la sanius, ca de nu il pot duce azi, la revedere! Cu Alex dupa noi, nu ii chip. Smecheria mica e cu nasul infundat inca, daca ii pun ser, reusesc sa aspir cate ceva, insa putin.Va , merg sa pap si eu ceva de mic dejun.

Mergi la inceput

'neata!!!

multam de cafei!!!!

adriana, te tzuc apasat.auzi soro ,care fu reactia paulei imediat dupa incidentu cu masina?a constientizat au ba pericolul?

ori ce daca are nasu infundat alex? la aer cu el draga.copilasii nu se scot afara doar cand au febra.

LA SANIUSSSSSSSSSSSSS GASCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Mergi la inceput

Gata cu zapada! se topesteeee! Azi numa plimbare.Va si va doresc o duminica superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Va tzuk si io de dimineata .

Adriana, multzam de cafelutza. Supa de cartofi am prestat si io saptamana trecuta supeeeeer buna. Am facut-o asa ardeleneste cu rantas si smantana, pe cateva oase de porc...ne-am lins pe bot. Incredibil cu ce pofta a mancat si Silvia, ea care nu manca alta supa in afara de supa cu galuste...
Cu Paula...in legatura cu petrecerea...sunt si eu de parerea Otiliei. O pedepsesti si la urmatoarea petrecere stai cu ea acasa. Dar ii spui de acum, ca sa stie. Si sa constientizeze pentru ce. Ii explici frumos...ca degeaba ii dai "portia" in loc de noapte buna, cand e si obosita si nu pricepe nimic...oricum din "portii" din astea copiii nu invata nimic. Din cate o pedeapsa asa mica si cu efect invata mult mai multe.
Iar cu fuga catre masina...aici nu trebuie pedepse. Ci explicat de zeci, sute de ori ce pericole sunt pe strada. Eu cred ca s-a speriat si ea, asa ca e binevenit acum sa ii povestesti frumos ce se putea intampla si sa mergeti afara sa ii arati pericolele si cum se circula-masinile pe strada, oamenii pe trotuar, cum asteptati la trecerea de pietoni sa treaca masinile, sau sa se faca verde. Nu mai e asa mica sa nu inteleaga...ai sa fii surprinsa cat de bine pricep la varsta asta. Dar fa totul frumos, ca o poveste, va recepta mult mai bine decat o cearta sau o pedeapsa. Trebuie sa stie si sa inteleaga pericolele. Si povesteste-i asta de fiecare data cand mergeti pe strada pe jos. O sa i se fixeze foarte bine, sa stii.

oti, e clar ca poti iesi afara cu Alex, si eu zic la fel. Noa da' tu faci cum stii mai bine . Si eu nu pricep...io cum sa-ti vad freza noua? Pentru ce ai luat aparatul foto?

Bia, la saniush care va sa zica? Distractie placuta! La noi s-a topit zapada si desi e rece acum, n-a mai nins...asa ca azi avem program administrativ. Poate iesim putin la mare mai dupamasa...nu sa facem baie ci sa ne bata vantul pletele...brrrrr...

olim, ce mai face pui mic? E mai bine?

O duminica frumoasa sa aveti!

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput