Condica Salajencelor [75]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan
Deci muffins:pentru 12 bucati:1 ou75 ml ulei150 ml lapte125 g zahar175 g faina25 g cacao75 g gem1/2 praf coptSe pun toate in robot, se amesteca, se iau cu lingura si se pun in tava de muffins (eu nu am tava de silicon si folosesc hartiute de alea sa nu mi se prinda de tava). Se coc la foc mediu (le incercati voi cu o scobitoare) si se halesc iute, iute.Eu mai pun cateodata deasupra bucatele de cioco de aiai speciala, nu stiu cum ii zice. Arata ca niste margelute de cioco (asta ramane asa, nu se topeste si nu curge, ca o cioco obisnuita)Astept impresii.
multam de reteta.am lecturat-o , da cu atata raman.nu astepta impresii ca nu o fac.nu am gem , ca io fusai greiere toata vara, iar in comert ce se gaseste nu e gem ,e gelatina aromata.Bimilit - soacra cu DOUA nurori!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Fataaaaaaaaaaa, am facut si cu dulceata de aia facuta cu gel fix. Si iese. deci nu ai scuze.

Mergi la inceput

Oua umplute suna bine. Dar si maioneza, si ton, mi se pare cam mult. Nu e gretoasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:

Vlad iar vrea avioane. Cica vrea clatite cu branza (scoaca) cu coaja de lamaie si galbenus de ou. Mai bine fac 3 torturi decat sa ma chinui sa coc clatite. Dar si le coace singur, numa tre sa ii fac aluatul.

mama facea asa ceva .da le impacheta ca sarmalele[dupa ce le umplea cucrema de branza] si le punea intrun vas termorezistent, trantea peste ele smantana dulce si apopi zahar pudra si le dadea la cuptor.

spor la copt si papat.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:

Oua umplute suna bine. Dar si maioneza, si ton, mi se pare cam mult. Nu e gretoasa?

is bestiale.da fato am pus fuarte putina maioneza,plus ca in maioneza ampus smantanaaaaaaaaaaaaaaa multaaaaaaaaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Buna ziulica!

V-am citit dar ce sa scriu? Ca io nu gatesc specialitati ca nu am cand, is cu lectii, scoala si alte nebunii care sunt pe langa subiectele voastre. asa ca ma simt outsider si va citesc doar.

Bia multzam de intrebari. Fetele sunt bine, azi noapte am fost numai eu cu Silvia acasa-Ovi de garda si Diana a dormit la o prietena, inca nu e acasa(Diana). Asa ca pe la 22 ne picau la amandoua ochii in gura si ne-am dus la nani. Am momit-o sa doarma cu mine ca nu voia, dar nici singura nu voia sa adoarma, asta insemnand ca eu trebuia sa dorm la Dia in pat asa ca am inversat schema.
La lab e bine, ca de obicei, la scoala la fel. Sunt tare incantata acum ca am ales atatea cursuri desi sunt tare incarcata, dar ma ajuta toate mult ca sa avansez cu suedeza, plus ca sunt si interesante. Engleza e usoara, inteleg tot ce e la nivelul cursului, asa ca doar gramatica e cea care va fi in plus(eu cum n-am facut engleza la scoala, am prins-o dupa ureche si nu stiu gramatica). Ce e greu insa, e ca eu fac engleza din suedeza...daca intelegi ce vreau sa spun. Uneori stiu cuvantul din engleza in romana si trebuie sa ma gandesc la corespondentul lui in suedeza cand intreaba profa ce inseamna un anume cuvant in engleza . Uneori nici nu stiu cuvantul in suedeza, desi il stiu din engleza pe romana...si uite asa imi imbogatesc tot suedeza .
Socrul din pacate nu e bine, e iar in spital. Se pare insa ca a fost totusi o alarma falsa, ca are el demult junghiuri in partea stanga si s-a speriat acum dupa infarct. Asa ca l-au dus iar in miez de noapte la urgenta si e internat. Ovi zice ca n-a avut infarct de data asta, dar e sub supraveghere.

Noa gata, v-am plictisit destul, stiu ca asta pe voi nu va mai intereseaza...ati trecut demult de scoala/ore/lectii/examene... Eu insa ma duc la lectii, ca acum trebuie sa fac si in we ca nu-mi ajunge timpul. Si apoi sa fac ceva usor de mancare. Noi nu facem azi nimic special, Ovi doarme probabil pana dupamasa, a muncit azi noapte. Maine vom despodobi si noi bradul si vom face curatenie.

olim, sanatate lui Alex.

Oti, sa folosesti cu drag aparatul. Si vrem poze! Eu am copiat reteta ta si am sa o incerc poate deseara. Suna bine de tot.

pe toate, o sa mai intru din cand in cand...

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Salutari fetili dragi, si la multi ani pentru anu asta!
Eu sunt bine, tot in cautare de loc de munca, Stefan e un pic racit, are muci, si taica-sau e cobza de racit...
Vreau sa va spun ca am un an plin plin...in 16 mai ma duc de nasa la vara-mea, tot in 16 mai face nunta o prietena foarte buna, la sfarsitul lui iunie tre sa nasca vara-mea, deci prin august o sa am si la ea botez, in 30 aug face nunta fata lui varu-meu (si mama i-a fost nasa de botez miresei), iar in septembrie tocmai am aflat ca tre sa nasca fina-mea. Deci prin noiembrie am de botezat eu un bebel. Si la cat a crescut euro in ultima vreme, si la ce rata am eu la apartament, cred ca darurile de nunta si de botez le-oi da in rate .
Dar tot e bine ca sunt vesti bune, si nu bolnavi si spitale si inmormantari, ca m-am saturat de asa ceva!
Voi cum mai sunteti?
Oti, ai gasit lapte condensat la Kaufland? Am gasit eu ieri, si mi-am luat. Am vazut ca este si lapte de cocos, o sa cumpar cred sapt. viitoare, ca vine sor-mea acasa si m-a rugat sa o ajut sa faca un tort, facut de daneza.
No bine, va las. sper sa intru mai des. O sa imi adaug si ceva poze noi pe la semnatura, sa-l mai vedeti pe nazdravanul meu..

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Salutari fetili dragi, si la multi ani pentru anu asta!
Eu sunt bine, tot in cautare de loc de munca, Stefan e un pic racit, are muci, si taica-sau e cobza de racit...
Vreau sa va spun ca am un an plin plin...in 16 mai ma duc de nasa la vara-mea, tot in 16 mai face nunta o prietena foarte buna, la sfarsitul lui iunie tre sa nasca vara-mea, deci prin august o sa am si la ea botez, in 30 aug face nunta fata lui varu-meu (si mama i-a fost nasa de botez miresei), iar in septembrie tocmai am aflat ca tre sa nasca fina-mea. Deci prin noiembrie am de botezat eu un bebel. Si la cat a crescut euro in ultima vreme, si la ce rata am eu la apartament, cred ca darurile de nunta si de botez le-oi da in rate .
Dar tot e bine ca sunt vesti bune, si nu bolnavi si spitale si inmormantari, ca m-am saturat de asa ceva!
Voi cum mai sunteti?
Oti, ai gasit lapte condensat la Kaufland? Am gasit eu ieri, si mi-am luat. Am vazut ca este si lapte de cocos, o sa cumpar cred sapt. viitoare, ca vine sor-mea acasa si m-a rugat sa o ajut sa faca un tort, facut de daneza.
No bine, va las. sper sa intru mai des. O sa imi adaug si ceva poze noi pe la semnatura, sa-l mai vedeti pe nazdravanul meu..

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan

Lume noua.pupici cu lipci laura.
mi-a fost dor de tine.
te asteptam mai des la noi pe tarla.
spor la nanasit .lasa draga banii ca noi ii facem pe ei ,nu ei pe noi.
sanatate lui stefan.asteptam poze,multe pozeeeeeeeeeeeeee.

Mergi la inceput

mihaela.fato nu ne plictisesti.si noi avem de invata cu toateleatat ptr noi cat si cu copilasii nostri.mai ,io am inteles acu mai bine cum sta trteaba cu limbile, bey alea moderne, nu va ganditi la limbi gatite cu sos de masline.io zic asa : clar e greu, da nu imposibil.
sanatate socrului.

te tzuc apasat.te vrem pe tarlaua noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Noi mergem la un kef de copii , la ziua colegei lui Andreea ( Denisa ) la pizzeria DaMario ... ne vedem mai pe seara sau mai pe noapte ... cine stie cat vom sta ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Bia, multam. Am facut, papat clatitele, pacat ca nu am vazut mai iute faza cu datul la cuptor, poate data viitoare, ca amu s-o mancat pe rupte. Cand o fost gata de copt, erau si mancate deja . Miha, mie imi place enorm cum povestesti, ma calmeaza si imi da un sentiment de bine... E ca o poveste, ascultata la gura sobei...Diana, La multi ani! si tie, sanantate lui Stefan, baga un link cu tortul Danezei, sa vedem si noi ce vrei sa faci. Inchipuie-ti ca am fost saptamana trecuta la K si am uitat de lapte condensat! Dar decat sa dau o caruta de bani pe el (pe ala gros, ca subtire nu are rost sa iau) mai bine il fac acasa. Adriana, distractie placuta sa aveti.Sa vedeti ce surpriza placuta am avut in seara asta. Pe langa ca m-am tuns (si mi se pare ca incep sa arat a om ), ma suna o colega si imi zice ca vine pana la mine in 10 minute, ca e pa Varsolt atunci, venind de la Cluj. Si ce credeti ca imi aduce? O cutie de dulciuri grecesti, moma niste prajituri asa de apetisante! iti ploua in gura numai cand te uiti la ele. Din pacate eram ghiftuiti cu clatite, dar maine se vor devora! Arata de milioane, sper ca si gustul sa fie pe masura!Eu va si mai vin daca sunteti si voi in zona inca in seara asta.

Mergi la inceput