Condica Salajencelor [75]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

adriana, incidentu de ieri cu paula si masina imi aduce aminte de cartulia aia cu marinel.o aveam la camin.stai a vaz daca-mi aduca aminte:"vedeti copii,ce-a patit marinel?/sa nu faceti si voi ca si el/pe parinti sa-i ascultati/si sa fiti disciplinati...."atat mai am in cap.stiu ca era o carte ceva in genul cum sa traversam strada.hai poate va aduceti voi mai bine aminte.

mihaela, si la noi se duce zapada.desi a nins pana pe la 10,30 , afara e cald si se topeste deja.ai mei feciori is la saniusi.doamne ce fericire pe matei,abia il ia colegu de la derdelus.

va tzuc apasat

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
Va tzuk si io de dimineata . oti, e clar ca poti iesi afara cu Alex, si eu zic la fel. Noa da' tu faci cum stii mai bine . Si eu nu pricep...io cum sa-ti vad freza noua? Pentru ce ai luat aparatul foto?
Cum vine Vlad acasa, il pun sa ma pozeze...Da de unde ati tras voi concuzia ca eu nu vreau sa il scot pe Alex afara? Hi? Am zis ca nu mai pot merge la sanius cu Andrei si Alex dupa noi, ca aici sanius inseamna sa il trag eu pe Andrei cu sania, ca strazile in panta sunt circulate si mi-e frica sa il las acolo. Dar strada noastra e drum inchis, deci si ce masini intra sunt doar ale vecinilor, in concluzie strada nu e circulata insa nu e in panta. Dar nu stiu ce pile sunt pe strada ca astia de la primarie cum ninge putin cum vin si dau cu sare, si amu e topita toata, toata. Ieri am fost cu Alex la dr. si ea sta la iesirea din Simleu spre Bic si acolo e un adevarat derdelus pe toate strazile, spre bucuria copiilor, si nervii soferilor Asadar, se pare ca nici anul asta nu ne dam cu sania... Anul trecut doar intr-o seara am reusit sa il dau pe Andrei ca dupa aia s-a topit... Amu nici macar atat nu am mai apucat, ca astia o si venit cu sarea...Noa, macar de ar veni iute primavara... Macar sa stam mai mult pe afara. si mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Si fetele mele cu colegu sunt la sanius, cu toate ca si Paula e cu nasul infundat si are amigdalele umflate .
Am discutat dimineatza cu Paula in legatura cu patania de aseara si saracutza de ea zice ca a inteles. I-am explicat ce putea sa i se intample, am intrebat-o daca stie de ce am fost suparata aseara pe ea si a recunoscut tot. Acuma sa vedem ce va urma , ca-n filme.

Mersi de sfaturi !

P.S. Bia , e cam moale aluatul la paine si nu creste !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Bia scumpo , eu te-am crezut pe cuvant... dar era tare lichida toata chestia asa ca am mai pus faina si in final a iesit ok. Intr-adevar e foarte deasa , fara gauri si gustoasa. pentru reteta !

Paula are o amigdala umflata , ce recomandari imi dati , fara ca sa-i administrez antibiotic ??? Mai precizez ca nu se vad punctulete albe de puroi in gat.

Acum mergem sa vedem filmul "BOLT" ca tocmai ce am vazut reclama la emisiunea lui Mihaela Radulescu, unde cica vocea cainelui e a lui Virgil Iantu, vocea pisicii e a Mihaelei Radulescu iar cea a soricelului e a lui Dani Otil ( cel de la emisiunea "neatza cu Razvan si Dani"). Pentru cele care nu stiti e un film de desene animate de Disney . Tocmai ce l-am descarcat si noi de pe net .

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Adriana, badijoneaz-o pe amigdala cu sare.Sau gargara cu apa sarata. Si la gat un saclet cu sare calda peste noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Oti, acum am bagat la cuptor muffins-uile tale. Sunt curioasa cum or iesi. Aluatul era gustos .

adriana, sanatate Paulei. Poti incerca si cu albastru de metil daca sta la badijonat. Altceva din pacate nu stiu...doar inghetata . Asta e contra durerii...dar daca nu e obisnuita mai bine nu-i da, sa nu ma injuri pe urma . Ca cine stie, poate se agraveaza boala...desi aici medicii o recomanda. Dar la amigdalite, pe langa tratamentul cu antibiotic.

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare,
Olim sper ca micutu sa fie bine.Banuiesc ca ai ajuns la dr cu el, oricum intra-n ei tare ca totusi febra asta persistenta sa nu fie de plamani cumva, adica o pneumonie mascata. Nu da cu rosii, nu fac eu pa dasteapta dar mai bine mai panicos si cu copilu sanatos, decat altfel.

Sunt speriata cu racelile astea fetelor, caci am avut un coleg de seviciu din Pitesti care si-a pierdut fetita de 10 ani asa. Pur si simplu a avut o pneumonie mascata, tratata ca o simpla raceala cu ampicilina si in doua saptamani fetita s-a stins. A fost o tragedie imensa! Imaginati-va ca o stiu bine pe fetita ca am fost impreuna la mare si fetita mi-l plimba pe Cani cu carutul, Cani era mic! Si acum ma bantuie moartea nefiresca a acelui copil.
Nu vreau sa sperii pe nimeni, incerc numa sa ma justific de ce ma gandesc prima data la ce e mai rau. Sorry, daca v-am intristat n-a fost cu nici-o intentie.

Noi am stat acasa azi, ieri am fost la BM la procto..si am gasit si mult-cautata inghetata la Billa. In rest, toate bune ne pregatim de o noua saptamana. Va pup si sanatate micutilor din tot sufletul:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Oti, au iesit foarte bune, mersi de reteta, chiar daca indirect .

Eu va doresc somn usor si o saptamana cat mai buna!

O sa ne mai auzim cate putin serile....

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Noapte buna si din partea mea !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput