Condica Salajencelor [75]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Miha ma bucur ca au iesit bune si ca va plac. Sunt muffinsurile Afroditei de pe culi. Olimpia, spune cum e Alex? Ca nu ai mai dat demult pe aici. Sper ca e bine. Va urez noapte buuuna, si va las sa va delectati cu ceva.Va avertizez ca o sa muriti de ras.http://www.masalatime.com/?p=419

Mergi la inceput

Giulia ingrozitor. Nici nu ma pot gandi.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

'mneata. Cafeluta e servita.

Mergi la inceput

Trezirea somnoroaselor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Merci de cafeluta Oti! Mai am u pic din ea si o termin..:)
Noi ne-am trezit, am mancat (paine cu iaurt Stefan si eu apa si cafea , am dansat si am facut gimnastica amandoi, mai greu a fost la abdomene si altele care se fac jos, ca imediat ce ma asezam era calare Stefan pe mine
Ieri am fost ulicaua , am facut economie la mancare cu criza asta ..la amiaza am fost la mama dupa Stefan (isi petrecuse noaptea de sambata la bunici) si am mancat acolo, iar dupa amiaza am fost la vara-mea si am cinat acolo..economie. ce vreti...:)
Revin la faza cu laptele condensat, eu am gasit la K de ala gros, in tub, e un tub de 150 de grame si costa in jur la 2.5 lei. Era de la firma Vian si era cu aroma de vanilie, de capsuni si de cacao. Eu am luat cu vanilie.
Hai sa va scriu eu cantecelul cu Marinel, il cant in fiecare seara la culcare lui Stefan, numai asta si In padurea cu alune le vrea..

Un copil mititel, rasfatat / Ii spunea mamei lui suparat / Mama, eu sunt mare-acum, / Vreau sa merg singur pe drum,/ Nu mai vreau sa fiu copil defel!/ Mama lui l-a lasat, / Marinel, a plecat, / Si cand strada a traversat/ O masina l-a calcat, / Si de atunci Marinel sta in pat!/ Vedeti copii ce-a patit Marinel,/ Sa nu faceti si voi ca si el, /De parinti sa ascultati / Si sa fiti disciplinati, / Si atenti cand strada traversati!
Pun si linkul la reteta pe care sor'mea sa o facem. Am si poze noi in semnatura.http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/13947/Tortul-pentru-ziua-mea

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
nu am net de vineri si de aia nu am intrat
alex e mai bine ca a ajuns poku din romania si de la sirpo d patlagina sipropolis e mai bine, azi atusit odata dimineata, l-am lasat la gradi, sper sa isi revina total.
va tzuc pe toate si va dores o saptamana excelenta

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Diana, l-am vazut pe pici! Da ce mare s-a facut din vara! Cresc ca din apa.Bine ca ai spus ce marca de lapte condensat sa caut cand mai ajung in K. lui Stefan.Zilele trecute a trebuit sa sortez hainele lui Alex ca o gramada ii erau mici, si sa le inlocuiesc cu mai mari. Deja ii sunt mici bodiuri pe care scrie 3-6 luni . Culmea culmilor, i-am dat o salopetica pe el, cam 2 cm a ramas liber la varfurile picioruselor (poate nici atata) si uitandu-ma prin pozele lui Andrei l-am gasit imbracat in ea la ...7 luni!!!!!!!!!!!!woooooooooooooowww! Si Alex are numai 3!Si daca tot eram la capitolul cercetari, m-am uitat la graficul de crestere a lui Andrei la 3 luni avea 6,350 pe cand Alex abia are 6 kg! De unde deduc ca e mai inalt decat Andrei care probabil era mai mic si mai bondocel. Noa, iar ma apuca depresia cand vad ce vreme de kko e afara! Alex inca doarme, s-a culcat dupa 2. s-a trezit la 4 si ceva, la 7, si la 9 jumate si a papat, si inca doarme dus. A avut cateva tentative de trezit, insa cred ca din cauza vremii a adormit la loc. Astept sa soseasca Andrei de la scoala, ca azi are pana la 13. Imi ratacisem mobilul prin casa, am cautat dupa el ca disperata, se descarcase, si ioc de mai suna. Asa ca intr-un tarziu l-am gasit, amu stau linistita ca nu e pierdut .Va si va doresc o zi minunata!Haideti la o poveste!Diana, nu ai gasit pe undeva pe net melodia cantata? Zau ca nu imi aduc aminte nici de versuri nici de muzica. Daca o gasesti pune te rog unn link.Si apropo de link-uri, ala de la tort nu duce decat pe prima pagina a forumului culinar...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim
salutarenu am net de vineri si de aia nu am intratalex e mai bine ca a ajuns poku din romania si de la sirpo d patlagina sipropolis e mai bine, azi atusit odata dimineata, l-am lasat la gradi, sper sa isi revina total.va tzuc pe toate si va dores o saptamana excelentaMami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Olimpia, ma bucur ca Alex e bine. Sa cresteti mari si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Oti, am vazut si eu acum ca nu merge linkul. Incearca sa copiezi adresa si sa intri asa, de pe bara de adrese.
Cat despre melodia cu Marinel, sincer nu am cautat, ca eu o stiu, e printre putinele cantecele pe care mi le amintesc de cand eram eu mica si mi le canta mama. Lasa ca la o intalnire de-a noastra o sa ti-o cant

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan

Mergi la inceput