Condica Salajencelor [75]

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

otiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,muica ce telapatie.
eu am facut asa gulas cu sfecla[cumparata]. si noi adoram sfecla.ciorbica de adunare jenerala, cus cus cu mazare si spachete cu creveti.

desert:portocale curatate si kiwi

Cum e asta? Nu am inteles io bine? Gulas cu sfecla? Sau gulas si sfecla?

mda, scrisai gresit.gulas cu salata de sfecla sau gulas si cu salata de sfecla.multumita!!!

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Salutare !

Nu-mi mai ajunge timpul ... ajung tarziu acasa , in jurul orei 18 , trebuie sa le dau de mancare fetelor, apoi sa strang/intind haine, apoi sa facem temele cu Andreea, mai o baie la fete, mai o mancare ... mno ... dar va citesc chiar daca nu scriu zi de zi.

Cami, ce ma bucur ca ai scapat de stresul cu unghhiile . Sanatate multa de acuma. Sti ca trebuie sa dormi cu piciorele mai sus decat restul corpului, nu ? pentru a nu curge mult sange ... dar probabila cum s-a oprit.

Olim, sanatate multa puiutului ! Nu ai facut vaccinul antigripal? Eu le fac fetelor in fiecare an si pana acum nu au facut niciodata gripa.

Bia, Oti, Giulia, Elvira,Maria multi ... am fugit la teme ...

" Carpe diem ! "

auzi soro ,da se ecsista oala minune, deci cu mancarea te-ai scos,ca nu pierzi multa vreme.cu intinsul hainelor...........hmmmmmmmmmmmmmmmmm...........bine ca ai uscator de haine si nu-l folosesti.tot in garaj e???baga-l mama in functiune ca e bun, da bun rau.io ma mir cum am rezistat atatea ani fara el.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

adriana pe mine nu m-ai pupat....

hai ca te tzuc eu de o mie de ori.uite na.sa moara dusmanu di ciuda.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piticutz

O fi ceva adevar in astea...dar de ce in Romania ne doare gitul de la rece?

o vorba veche din batrani spune asa: "cui, cu cui se scoate".ei da romanasu ceface? il doare gatu di la rece, baga ceai cu lamaie.

eu am non stop inghetata in congelator.
am si scris aci pe forum ca tudor se plangea ca-l doare gatu si l-am tratat cu inghetata.

Mergi la inceput

Citat:

Oti, ce sa-i faci, lasa ca dupa ce ternmini cu fuga o sa te linistesti.
Asa e cu functionarii publici, din pacate...E un fenomen in masa,acolo; chiar daca mai sint cite unii care isi dau silinta, nu se vede in ansamblu tocmai pentru ca ii acopera ceilalti...
Este un fel invechit de gindire, este in mare parte din cauza acelora dintre ei care au apucat sa lucreze si pe vremea impuscatului si isi permit sa fie nepasatori si sa nu isi faca datoria(si, din pacate, sint modele pentru tineri).Nu exista penalizari sau pedepse pentru "a pata imaginea institutiei pe care o reprezinta"(de exemplu), se trece cu vederea asa ceva pe motiv ca "sint alte probleme mai importante pe ordinea de zi".
Mai bine ma opresc, ca altfel nu stiu cind termin.
Si pe mine ma deranjeaza treburile astea acolo...

zi-le, zi-le, ca bine le zici.

Mergi la inceput

bey, gata m-am suparat.
cum apar eu cum dispareti cu toatele.
imi iau jucariile si plecccccccccccccccc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Citat:

Citat:

Oti, ce sa-i faci, lasa ca dupa ce ternmini cu fuga o sa te linistesti.
Asa e cu functionarii publici, din pacate...E un fenomen in masa,acolo; chiar daca mai sint cite unii care isi dau silinta, nu se vede in ansamblu tocmai pentru ca ii acopera ceilalti...
Este un fel invechit de gindire, este in mare parte din cauza acelora dintre ei care au apucat sa lucreze si pe vremea impuscatului si isi permit sa fie nepasatori si sa nu isi faca datoria(si, din pacate, sint modele pentru tineri).Nu exista penalizari sau pedepse pentru "a pata imaginea institutiei pe care o reprezinta"(de exemplu), se trece cu vederea asa ceva pe motiv ca "sint alte probleme mai importante pe ordinea de zi".
Mai bine ma opresc, ca altfel nu stiu cind termin.
Si pe mine ma deranjeaza treburile astea acolo...

zi-le, zi-le, ca bine le zici.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Bia, pe principiul ciorchinelui de struguri care putrezeste tot de la citeva boabe stricate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan
Citat:
otiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,muica ce telapatie.eu am facut asa gulas cu sfecla[cumparata]. si noi adoram sfecla.ciorbica de adunare jenerala, cus cus cu mazare si spachete cu creveti.desert:portocale curatate si kiwiBimilit - soacra cu DOUA nurori!
Cum e asta? Nu am inteles io bine? Gulas cu sfecla? Sau gulas si sfecla?
mda, scrisai gresit.gulas cu salata de sfecla sau gulas si cu salata de sfecla.multumita!!!Bimilit - soacra cu DOUA nurori!
Pai ma gandeam ca ai tu o reteta noua de gulas cu sfecla si noua nu vrei sa ne-o spui Si nu te supara, ca uite suntem aici. Feciorii mei cei mari dorm de numa, amu as culca si eu praslea dar asta nu are nici un gand de sonm Cami, ai dreptate. Cateodata, asa ma loveste un dor de duca, unde oi vedea cu okii, numa in tara asta nu.Va si va doresc noapte buuuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Mie nu-mi trebe noapte buna acuma, am de taiat o varza si sa o calesc si e mare cit capu meu.

Azi mi-au sosit la usa dvd-urile comandate (adica o parte din cele comercializate aici ( http://www.beachbody.com/jump.do?itemType=HOME_PAGE ) si sper sa ma scot basma curata cu colegu' pentru ca la ora asta asa ceva e cam ...obiect de lux Nu e momentul potrivit pentru asa shopping, dar era oferta buna.

Va las sa dormiti, ma duc la bucatarie ca am luat o pauza cit am scris aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna dimineata. Cafeluta e servita.Camiii, asa ceva nu mi0ar strica nici mie, problema e insa ca sunt extrem de lenesa...........Uite ceva tare:

Citat:
Raschela pe patul de moarte. - Itzic trebuie sa-ti destainuiesc ceva: Strulica asta mic, copilul nostrum, nu e al tau. - Cu cine l-ai facut? - Cu studentul care a fost in gazda la noi. - Cum ai procedat? - I-am dat bani. - De unde ai avut banii? - Din buzunar, de la tine. - Atunci de ce zici ca nu e al meu?
Si inca ceva: AVEM ZAPADA!!!!

Mergi la inceput