Condica Salajencelor [75]
Raspunsuri - Pagina 6
olim spune:
salutare
azi m-o sunat de la gradinita la 11 ca alex se simte rau,a sa ca am venit de la munca si l-am luat acasa.Avea 39.5 febra si tusea groaznic.
Fetelor, nus titi pe cineva dispus sa vina in Spania, am nevoie pt alex, sa stea vreo 2 luni cu el pana trece iarna.O persoana seriaoas vrea, daca stiti astept pm.
va tuc pe toate poate mai trec spre seara

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
dianaiulie2009 spune:
Of, Olim ... tare rau imi pare pentru micutul Alex ... multa sanatate va doresc si un
ca sa se faca rpd bine !!!
Mihaela tie iti trimit un buchet imens de
si o multime de
k sa ma ierti ca am uitat de tine aseara !!!
Am fugit sa pregatesc cina .. poate mai vin !!!
" Carpe diem ! "
for2nity spune:
Buna seara fetele
Am intrat in ceas de seara sa ma laud cu ce-am bucatarit eu aseara.
Mama avea facute niste cipuerci cu smantana si a gustat si Cristina, asa ca mi-am zis, hai sa iau niste ciuperci sa fac si eu, dar vreau sa zic ca nu am mai facut niciodata. Asa ca, am mers frumusel la magazin, am cumparat ciuperci si m-am pus pe curatat. Insa in timp ce le curatam mi-a venit alta idee. Dupa ce le-am luat coditele/curatat/spalat le-am pus in tigaie cu putin ulei la prajit/inabusit cu capacul pe tigaie. Le-am lasat pret de vreo 10 minute la foc mic, timp in care am taiat o ceapa marunt si am amestecat-o cu un ou si o lingura de busuioc. Am intors ciupercile in tigaie, le-am umplut cu ceapa+ou, deasupra am pus cate un cubulet de cascaval si le-am mai lasat 2-3 minute la foc rapid. Sa va spun ca a iesit o minunatie, si pun pariu ca voi ati facut retete de genul asta mult mai sofisticate, dar eu sunt foarte mandra de mine fiindca a iesit ceva de vis, ne-am lins pe degete la propriu. Asa incat azi mai fac o portie.
gata, m-am laudat si plec mai departe. De fapt, sunt foarte pe fuga si stresata de timp insa toata ziua m-am gandit sa intru sa va scriu ce-am reusit sa fac. ![]()
Noapte buna.
pe toate.
Edit ca de foame am mancat din litere. ![]()
silvana_salajan spune:
Olimpia,
micul mucos. Eu am vrut sa iti spun cand ai zis ca il dai pe Alexla camin, ca fix asa am patit-o si eu. Noua zile chinuite a mers la camin in primul an. Noroc cu mami si sora-mea ca stateam cu el cu schimbul, ca nu stiu ce ma faceam.Ce sa iti spun? Acolo nu gasesti o familie de romani ca sa aiba doamna grija de micul pui? Am o fina care sta in Spania si zicea ca multi romani se plang ca nu au de lucru si ca vor veni inapoi in tara de nu isi afla iute. Acolo unde sta ea e un intreg sat de zalauani. A mers unul si i-a dus si pe ceilalti.Eu iti doresc bafta in gasirea unei solutii bune. Delia nu poate chiuli dupa sesiune? Nu stiu la ce profil e, ca daca are laboratoare, mai greu.Elvira, felicitari. Sa stii ca desi nu prea ma dau in vant dupa ciuperci, mi-ai facut pofta. Daca erau in fata mea, le-as fi mancat.
Va
. Adrianaaaaaaaaaaa, ce gatesti?