Condica Salajencelor [75]
Raspunsuri - Pagina 4
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui giulia71 Oti, calm dowm mami ca transmiti starea lu bb Alex , ia d'aci sa te linistesti. Traim in Romanika maicaBia, no importa Bai soro, da e buna...cum sa-ti ezplic io asa ca un orgasm mare, mare de tot |
giulia am inteles.oare cu aroma de fum n-au
oti, ceva e putred acolo
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Bia, apoi ti clar ca pe vlad il cred. Ca doar nu e nebun sa ma minta nu? Si nici nu ii sta in caracter. Si s-a vazut ca ceva nu e in regula la modul cum au dat-o la intors...Asta e. S-a mai duce o data, ca doara are vreme...
Pe mine ma enerveaza vremea asta nasoala, de obicei ma doare coloana cand e asa umezeala, inca nu o inceput, desi o vaga durere de cap am deja.
azi am gatit gulas (ca mi-ati facut pofta
), si spaghete cu sos. Am mai fiert si o oala de sfecla rosie, aia e inca in kukta clasica, afara in bucaratie, inca nu am curatat-o. Abia astept sa o fac si sa halesc din ea. Sunt in stare sa mananc sfecla cu sfecla.
atat.Voi ce ati bucatarit?
la toata lumea. mai vin.
Bimilit spune:
otiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,muica ce telapatie
.
eu am facut asa gulas cu sfecla[cumparata]. si noi adoram sfecla
.ciorbica de adunare jenerala, cus cus cu mazare si spachete cu creveti
.
desert:portocale curatate
si kiwi
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
olim spune:
bia multam de mesaju de pe mes amu l-am vazut
delia o luat medicamentele, amu maine pune poku si duminica ajunge.
ma duc sa iit rimit lui colegu mancarea, ca s-o dus la incarcat in alta parte si nu si-o luat-o
oti si io cred ca vlad o fost da caprele alea de incompetente ce sunt nu stiu cum sa le intoarca si sa le suceasca, functionarii astia publici

va tuc si mai viu
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
silvana_salajan spune:
| citat din mesajul lui Bimilit otiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,muica ce telapatie .eu am facut asa gulas cu sfecla[cumparata]. si noi adoram sfecla .ciorbica de adunare jenerala, cus cus cu mazare si spachete cu creveti .desert:portocale curatate Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
dianaiulie2009 spune:
Salutare !
Nu-mi mai ajunge timpul ... ajung tarziu acasa , in jurul orei 18 , trebuie sa le dau de mancare fetelor, apoi sa strang/intind haine, apoi sa facem temele cu Andreea, mai o baie la fete, mai o mancare ... mno ... dar va citesc chiar daca nu scriu zi de zi.
Cami, ce ma bucur ca ai scapat de stresul cu unghhiile . Sanatate multa de acuma. Sti ca trebuie sa dormi cu piciorele mai sus decat restul corpului, nu ? pentru a nu curge mult sange ... dar probabila cum s-a oprit.
Olim, sanatate multa puiutului ! Nu ai facut vaccinul antigripal? Eu le fac fetelor in fiecare an si pana acum nu au facut niciodata gripa.
Bia, Oti, Giulia, Elvira,Maria multi
... am fugit la teme ...
" Carpe diem ! "
piticutz spune:
Oti, ce sa-i faci, lasa ca dupa ce ternmini cu fuga o sa te linistesti.
Asa e cu functionarii publici, din pacate...E un fenomen in masa,acolo; chiar daca mai sint cite unii care isi dau silinta, nu se vede in ansamblu tocmai pentru ca ii acopera ceilalti...
Este un fel invechit de gindire, este in mare parte din cauza acelora dintre ei care au apucat sa lucreze si pe vremea impuscatului si isi permit sa fie nepasatori si sa nu isi faca datoria(si, din pacate, sint modele pentru tineri).Nu exista penalizari sau pedepse pentru "a pata imaginea institutiei pe care o reprezinta"(de exemplu), se trece cu vederea asa ceva pe motiv ca "sint alte probleme mai importante pe ordinea de zi".
Mai bine ma opresc, ca altfel nu stiu cind termin.
Si pe mine ma deranjeaza treburile astea acolo...
mihaela_s spune:
adriana pe mine nu m-ai pupat...
.
giulia, eu n-am inteles ca mi te-ai adresat mie, eu am vazut ca spuneai fetelor "de afara". Si n-am vazut ca altcineva sa-ti raspunda
. Nu ca am citit printre randuri de data asta. Eu mi-am mai batut pe aici gura de pomana uneori...
.
Noa dar daca m-ai apelat direct
m-am uitat prin magazin, desi stiam asta, dar am zis sa verific. Ca aici nu exista prafuri de inghetata. E inghetata cata vrei, dar firma asta nu am vazut-o. Insa inghetata inghetata. Prafuri de nici un fel. Aici gasesti inghetata tot anul, chiar si masina de inghetata vine la fel in cartiere, indiferent de vara sau iarna. Aici inghetata e data in tratarea amigdalitelor, durerilor de gat, asa ca nu exista interdictie de sezon, dimpotriva. ![]()
oti, trimis invitatie. Cand deschid messul te trec si in lista. 
Ma duc si io la lectii, da' la ale mele
.
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
piticutz spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Aici inghetata e data in tratarea amigdalitelor, durerilor de gat, asa ca nu exista interdictie de sezon, dimpotriva. |
Mihaela, sa stii ca si noi am ...descoperit fenomenul asta: colegu', inainte de a veni in America, de fiecare data cind nu era atent si bea cite o bere rece, il durea gitul.De mai multe ori avea si temperatura, statea in pat o zi sau doua, ca batut.De la amigdale.
Dupa ce am ajuns aici, am vazut ca se obisnuieste sa se consume gheata cu aproape orice.Si la restaurante, daca ceri apa iti aduce un pahar plin cu gheata de 3 sferturi peste care toarna apa(eu o las sa se topeasca si nu ii las sa imi reumple paharul pina o pot bea, sau cer de la inceput "fara gheata").
A incercat prina oara sa bea asa rece, l-a durut gitul.Eu l-am certat, ca e ca si copiii mici si se cere supravegheat
In timp, a continuat cu "raciturile"(m-am lasat de "grijit copilu") si uite ca de ceva vreme incoace(de vreo 2-3 ani buni deja) nu mai are treaba cu gitul, nimic.
O fi ceva adevar in astea...dar de ce in Romania ne doare gitul de la rece?
piticutz spune:
| citat din mesajul lui anacezara Cami, ce ma bucur ca ai scapat de stresul cu unghhiile . Sanatate multa de acuma. Sti ca trebuie sa dormi cu piciorele mai sus decat restul corpului, nu ? pentru a nu curge mult sange ... dar probabila cum s-a oprit. |
Adriana, multumesc

Nu, nu mi-au zis sa dorm asa.Si nu mi-a curs singe mai deloc de cind am iesit din cabinetul doctorului.Poate citeva picaturi, care le-am vazut pe pansament cind l-am schimbat ieri.(o sa ma uit imediat sa vad cum arata pansamentul azi, dar nu cred sa fie nimic pentru ca il simt uscat si lejer pe degete)
Mi-au dat doar instructiuni despre cum sa pansez si spal si atit.