Condica Salajencelor [75]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare.
Suntem p'aci da' n-am avut timp de nimic. Azi mi-am pus ordine-n hartii si gata, a zburat ziua.
Abia astept ziua de maine ca-mi vine colegu de la capitala.
Poimaine Cani implineste 9 ani, am baiat mare ce mai..pleaca pe 10 !!!

Ma duc sa fac ceva cumparaturi ca bate vantu la mine, la raionu fructe si zbor spre casa. Si maine dimineata dormmmmmmmmmmmmmmmm!!!

Mi-ati facut pofta de orez cu lapte, ma duc si io sa prestez doo boluri.
Toate bune ceea ce va doresc si voua.
Bia multumesc inca o dat'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Asa m-a lovit un somn..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare !

Yo k yo ca absentez , se stie doar ca nu mai am acces la net de la scarbici ... dar BIA ????????????????????????????????
Ce motive ar avea sa lipsesca atata ???
Scoateti biciul si dati cu el pe aici k poate s-o speria si a veni macar sa ne salute de dupa canapea

Azi dimi m-am trezit intepenita pe partea stanga la gat , azi am fost k robotii sau k teleghidata , m-am intors cu tot corpul ... is de toata coma ... Amu sed in pat , cu laptop-ul in brate si cu 10 perne la spate si sub cap , k Dea m-a si intrebat: ` Mami, da de ce ti-ai pus atatea perne ???`
In rest , toate ok pe la noi , Paula are o tentativa de tuse , astept sa vad cum va merge in acest week-end.

P.S. Elvira si la problema din cauza careia ai absentat marti ma refeream , dar si la cea cu coloana sau ce o fi fost atunci cand ti-a fost rau !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacezaraAzi dimi m-am trezit intepenita pe partea stanga la gat , azi am fost k robotii sau k teleghidata , m-am intors cu tot corpul ... is de toata coma ... Amu sed in pat , cu laptop-ul in brate si cu 10 perne la spate si sub cap , k Dea m-a si intrebat: ` Mami, da de ce ti-ai pus atatea perne ???`
Si io pe dreapta! Hai sa ne dam mana ca se pare ca gaturile noastre s-au inteles. Biaaaaaaaaaaaaaaaa, numa atat?Resul? Care pe unde? si poate mai vin, daca apareti si voi.

Mergi la inceput

Slaba miscare prin Salaj ...........

No hai Oti sa ne "unim" gaturile

Bia, slab ... ai bulina neagra dfin partea mea !

Mihaela, ce-ai mai facut azi ? Acum, intr-un final, reusesc sa mai citesc cate ceva pe blog-ul tau si tarrreeee bine-mi prinde k ma mai destind si yo , mai uit ca imediat nu imi mai ajunge salariul sa imi platesc ratele la banci si alte chestii care ma framanata zi de zi .

Va spun noapte buna si placute !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna!

Io ce sa fac? Ca de obicei...vineri engleza dimineata si apoi laborator. Vad ca s-a hotarat sefa sa ma invarta luni la primire de probe si vineri la hematologie. Azi am fost cu o fata mai tanara care nici ea nu stia foarte bine ce si cum, dar exista protocoale pentru absolut orice, numai sa stii unde sa cauti. Asa ca mi-a prins bine ca am aflat si eu...cele mai batrane stiu ce si cum si mai explica ele, dar daca nu fac eu, uit...Azi m-a lasat tipa si sa mai fac eu una-alta, incep sa mai pricep cu ce se mananca hematologia, cate feluri de celule sunt si ce rol are fiecare. Apoi a fost interesant ca au fost cateva probe pe care a trebuit sa le cercetam si la microscop si am avut si acolo ce invata.
Am uitat sa va spun sa vinerea trecuta era cat pe ce sa "vad" malaria la microscop, dar n-a fost. Oricum sunt lame cu virusi asa ca pot sa-i studiez. Au fost cazuri si au pastrat lamele.

In rest ma chinui cu profu sa stabilim o intalnire(dialog pe email) ca eu i-am cerut pe luni si initial a zis ca e OK dar sa-i amintesc cu cateva zile inainte. I-am scris ieri si mi-a raspuns ca nu poate...daca pot eu marti...eu am scoala dupamasa asa ca i-am zis ca sunt libera dimineata, mi-a scris ca el nu poate dimineata...ce ar fi joi dar eu nu pot si i-am raspuns ca ce ar fi lunea cealalta ? La care el mi-a zis ca incearca marti dimineata si ma anunta luni.... Noa si sa vreau nu pot sa scriu compunerea . Apoi mi-a raspuns si la e-mailul cu una din teme, mi-a zis ca e OK si sa merg mai departe. Asa ca deocamdata merg bine. Si incep sa inteleg din ce in ce mai mult cand se vorbeste suedeza in jurul meu, paca s-a luminat tot in jur...

Aseara am fost la intalnirea cu parintii la Diana(intalnirea parintilor cu copiii) ca sa hotaram ce excursie fac copiii in primavara, din banii adunati. Au fost cateva propuneri, au fost parinti care s-au documentat inainte. Copiii au votat si normal ca au ales majoritatea excursia cea mai departe, la Göteborg. E exact pe coasta cealalta a Suediei, trebuie sa traverseze in lat toata tara. Din Stockholm merg cu trenul si stau acolo 4 nopti. In Göteborg exista un parc mare de distractii, cred ca e cel mai mare din Suedia si asta ii atrage pe ei. Apoi au muzee de vizitat, au acces la un meci de care vor ei si multe altele. Merg 5 parinti cu ei. De dormit vor dormi la scoli si vor avea asigurate 2 mese pe zi. Mai avem o intalnire peste 2 saptamani ca sa stabilim amanunte, sa stim exact ce si cum, se mai documenteaza parintii delegati pana atunci. Va dati seama cum asteapa copiii....

Noa mai viu io, cand mai iau o pauza...maine...

Somn usor!

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

La noi ii seara acuma dar ne pregatim sa mergem la cumparaturi.Nu e asa aglomeratie daca e tirziu, si oricum e deschis non stop magazinul.

Eu m-as culca, ca mi-e somn, dar nu mai am cind sa merg daca nu merg azi, decit, probabil, martiea viitoare sau joi.Si frigiderul e cam gol.

Asa ca o sa ma intorc cam pe cind va treziti voi.
Sa fiu la timp gata cu cafeaua aburinda pe masuta.

Mihaela, ce interesanta scoala faci!Tare imi place cind povestesti.

Mergi la inceput

e servita !

Mihaela, tare fain ce faci tu pe acolo, de fiecare data tot altceva , nu ai timp sa te plictisesti. La noi parca fiecare zi e la fel, trezit, mers la munca, scos copilul de la scoala/camin, venit acasa, facut mancare, pregatit lectii si culcare. Altceva noi nu prea stim. Mai ales de cand si cu criza asta ...

Cami, iti doresc mult succes in ceea ce vei intreprinde de saptamana viitoare. Sa reusesti sa duci pana la capat cursurile si sa iti ajute DD sa gasesti o slujba bine platita si care sa-ti placa. Nu te supara ca am dat eu cafeaua in dimi asta , dar bag sama k inca shopingaresti

Otilia, astept o idee ce sa fac langa niste orez cu legume
Mai vreau sa fac azi ouale umplute scrise de Bia week-ul trecut. Si ma mai gandesc la o ciorbitza de zdrente, poate.

Laura, sper sa reusesc azi sa-mi fac timp sa ma uit la albumul vostru de poze. Cat despre loc de munca , ai mai gasit ceva ??? Ai incercat sa te abonezi la ejobs ? Eu sunt abonata si la newsleter si cum apare ceva nou pe zona selectata de tine primesti instiintare pe mail. Mult succes in continuare !

Voi, care ce va ganditi sa bucatariti ???
Haideti sa ne bem cafelutza virtual !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Ne-am trezit si noi de ceva vreme, dar am avut program. Suntem bine, eu in pana de idei de gatit. Adriana, stii ce ma bate gandul sa fac? Snitele. Numa ca mi se pare asa o vreme irosita cu prajitul, ca nu stiu daca voi finaliza proiectul. Eu langa orezul ala as face o ciulama de ciuperci...Asa mi-a venit acum, desi nu sunt amatoare de ciuperci, dar o data pe an mai sar gardul. Multam de cafei, ma duc sa beau si eu o gura cu muuult lapte. Ieri m-o pus pacatele si am mancat o bucata de slanina cat un deget de mare si azi noapte mi-o fost rau de la fiere cred. Ioi da nu am mai putut de pofta. Amu pana la anul m-am lecuit, desi daca or taia ai mei porcul si a fi proaspata, cred ca oi mai comite-o o data Va si va doresc un we minunat.peseu: Miha nici nu stii cat ma bucura ce citesc la tine. Asta denota o societate sanatoasa, cu principii sanatoase, deci nu e totul pierdut Poate ne-om reveni si noi romanii peste vreo 100 de ani.

Mergi la inceput