Condica Salajencelor [75]
Raspunsuri - Pagina 20
Bimilit spune:
'neata!!!!!!!!!!
vreau
multa
!!
fetili sariti cu idei de gatit.muica is in pana de idei
.m-a lasat inspiratia
.barbatii mei imediat chitaie de foame si io n-am nik gatit.vai de
meu.m-am saturat de gatit
.
va tzuc apasat pi tate.
fug sa-mi inejectez cafea in glanda ca sa dau randament azi.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
Multzam de cafea! 
Bia, cea mai buna reteta: luati paltoanele si caciulile pe voi, cizme in picioare...si la drum la un restaurant/pizzeria/mall unde gasiti papa bun. 
adriana, oooof, rutina e si aici. Ca si noi la fel avem de luni pana vineri: dimineata trezit, dus copii, servici si scoala/practica, mers dupa copii, eventual la magazin si acasa. We ce ne mai scot din rutina, cu conditia ca Ovi sa nu fie de garda ca si azi cand stam acasa. Eu fac mancare, fetele mai aduna prin casa, stau la tv, eu o sa mai fac lectii mai tarziu, poate vb cu mama. Nu e nimic iesit din comun in viata noastra. Doar in activitatea mea, ce e noua si descopar acum atatea. Dar peste o vreme, cand termin cu scoala si sper sa lucrez undeva, cum crezi ca va fi? la fel...depinde doar de noi sa o facem altfel...Si mi-am mai amintit...saptamanile in care Ovi e de garda seara sau noaptea, ne scot iar din rutina
. Ca ne da tot programul peste cap...
Eu visez la primavara, sa putem iesi afara. Acum e o vreme de rahat, nici macar zapada nu avem ca atunci era frumos. E frig, bate vantul, ploua marunt...asa ca stam acasauca.
Si inca ceva: eu pe voi va vad mult mai bine in a iesi din rutina. Aveti in jur o gramada de locuri unde puteti merge...dar noi? Aici pe insula chiar nu ai ce face in afara de piscina. La care mergem cu drag, dar singura zi cand putem merge e sambata(din cauza orarului). Si cum ultimele sambete a fost imposibil sa mergem(Ovi a fost garda de zi sambata, ca si azi si o vineri noapte cand sambata a dormit) uite ca rutina e si la noi. Un
si o
ca sa vezi ca din alta parte lucrurile se vad altfel
.
Oti, cum se mai simte Andrei? Si-a revenit de tot? Ah, referitor la "dialogul" meu cu profu' e asa pentru ca e curs la distanta si daca vreau sa merg in ritmul bun ca sa termin semestrul asta trebuie sa ma intalnesc cu el de 2 ori in 6 saptamani, pentru dialog si pentru compunere. De aceea se straduieste el sa isi faca loc in program, ca i-am cerut eu
.
Cami, asa e, sistemul de aici e cu totul altfel decat stiu eu. Ai sa vezi ca vei descoperi si tu lucruri frumoase si noi de luni incolo. Mult mult succes si sa ne povestesti si tu. Mai invatam asa unele de la altele...
.
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianalaura spune:
Multam de cafea...am savurat-o!
Acum pruncu mic doarme, Auras la servici, asa ca am 5 minute libere sa scriu si eu pe aici..
Adriana, cu munca tot in pana...sunt abonata si la ejobs, si la bestjobs, cumpar si ziare..da tot degeaba...si daca mai apare cate ceva, se cam cere sa ai experienta pe pozitie similara de cativa ani, si io..ioc. Am eu diploma de licenta de economist si atestat de contabil, dar daca nu am profesat...io experienta pe cartea de munca am de asistent manager si casier. No..si locuri de munca..s-a interesat si vara-mea care lucra la finante de ceva firme de contabilitate, dar si acolo cica dau oameni in somaj, ce sa mai angajeze...is disperata.
Acum ii cum ii, dar daca nu gasesc nimic pana in iunie? Ca atunci primesc ultimii 8 mil pentru Stefan? ce fac? Ca de abia o sa imi ajunga banii de rata....am zis ca ma duc si la tura de noapte pe undeva, numai sa il pot duce si aduce pe Stef de la cresa, asta daca mai sunt locuri si o sa mi-l primeasca. Daca nu...Off..si tre sa strang bani si de nanasit...atat ma framant ce si cum, cred ca imi ia vreo 2 ore pana adorm, tot ma invart si ma sucesc si ma gandesc pe unde sa scot camasa...
Da no, cum zice mama, "lasa nu te mai freca de acum, ca tot nu face nimic. Daca o sa ajungi la situatia aia sa te sfarmi atunci."Adevarul e ca tre sa-i multumesc lui D-zeu ca macar sunt la casa mea, de plouat nu ma ploua, de mancat am ce manca, copilul mi-e sanatos, noi la fel...altii sunt mult mai rau.
No va pup, ma duc sa-mi spal vasele si sa intind rufele si apoi sa calc niste camasi pt Auras. Cand vine de la munca mergem pana la Badon, la bunicu.
PS. De mancare nu ma stresez, am avut aseara musafiri si am facut pizza, si mi-a mai ramas o tava (am inceput-o azi cu Stefan). Pe diseara cred ca o sa fac ceva pulpe la cuptor cu ceva cartofi, sau peste..vedem noi..sau poate nimic, poate mergem noi pe omenie deseara
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi![]()
dianaiulie2009 spune:
Mihaela, mersi pentru vorbele de incurajare. Mai avem momente din astea fiecare , cred eu. Fetele cum sunt ?
Bia, baga rpd ceva in oala, fa ceva legume la punga, vinete,supa, ciorba ... vezi si tu care ce pofte are ![]()
Laura, cu toate ca eu am serviciu, tot disper k si tine. S-ar putea sa ne scada salariile, de reduceri nu ma tem , dar la cum creste euro ii cam baga pe multi la "sapa de lemn" si multe firme dau faliment. Vorba mamei tale, sa ne gandim atunci, numai sa nu fie prea tarziu.
Am plecat sa mananc si eu ceva pe ziua de azi. Colegu e bucatar si a pregatit cartofi pai cu gratar !!!
" Carpe diem ! "