Condica Salajencelor [75]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Tulai doamne, amu am vazut ca am 3 ani de forumeala. 3 ani de cand am niste prietene minunate aici. Fac chef! Poftiti la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

tu esti aci din 2006, ai trei mii si ceva de mesaje, eu is din 2004 si am doar sapte sute si.
bistos semnu ala cu zbiciu' e pentru tine pus aci

Mergi la inceput

wai, nu trebuia sa te deranjezi!!

numa mi-ai facut foame, si io ma pregateam sa ma culc.Imi cam chioraiau matele da am zis ca pas, doar nu m-oi culca cu burta plina sa visez iara prostii.

si in plus, o sa imi fie si sete, ca dupa amiaza am mincat mraturi puse de colegu azi toamna in care, din greseala, a pus cam prea multa sare.

da ce ai bun pe lista azi de mincare?

Mergi la inceput

Abia m-am trezit si tu ma intrebi de mancare?Habar nu am. Dar ieri am facut supa si mai este. Asa ca la felul 2 poate fac un sos de vita cu usturoi si macaroane langa. La desert fructe, ca si noi ne-am ingrasat de sarbatori.

Mergi la inceput

am uitat sa isi zic ca fiind vineri, am scoaca si smantana proaspata. Inca ma gandesc la combinatii. Nu iti fie ciuda, ca si tu poti face. Sora-mea si-a facut punand lapte integral la prins.

Mergi la inceput

Ca scoaca de la vaca romaneasca nu ii nimic pe lume, degeaba,Oti.
Si smintina la fel.

Si eu am facut brinza din laptele de aici, dar a fost cam ca si un bulgare de nisip de pe plaja.Cind sa o tai s-a imprastiat.Nu are grasime destula ca sa se tina impreuna, ce sa mai zic "ca sa si aibe gust la fel"...
Doar am si pozat bulgarele de brinza atunci, de fericire.

Am gasit pina la urma un fel de brinza numita "farmer cheese" care aduce cu scoaca cel mai bine, comparativ cu ce mai e pe-aci.Cu aia ma mai amagesc, pina oi mai apuca sa ma duc la simleu la inca un "tratament" cu scoaca.

Nu mi-i ciuda, numa-mi ploua-n gura.

Mergi la inceput

Si cu scoaca poti face
papanasi
macaroane cu brinza
clatite cu brinza
mamaliga cu brinza
prajitura cu brinza
budinca de macaroane cu brinza
si precis ca mai sint si altele, mie astea mi-au venit in minte acuma...

Mergi la inceput

ma duc la somn.
sper sa nu visez cu vaci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

ce faceti? ati iesit la cules ghiocei?

Mergi la inceput

Astept sa se trezeasca praslea, ca am de mers pana la Scoala Generala. O sa il iau in port bebe, ca nu mai ies cu cartutul pentru atata lucru, ca oricum e aproape.Am impresia ca fetele se vor sunate .

Mergi la inceput