Condica Salajencelor [75]
Raspunsuri - Pagina 17
dianaiulie2009 spune:
Lumea se plange ca nu are bani , ca e criza ... la noi e fulll ... de dimineatza si pana plecam acasa ... de abia apucam sa mai mancam cate ceva sau sa mergem la WC ... cica se primesc bani nerambursabili de la UE daca faci ceva in agricultura sau ferma si acum ne-au "bombardat" agricultorii si fermierii
care vor sa-si faca firme ...
In rest, pe zi ce trece sunt mai obosita, astept week-ul sa ma odihnesc. Fetele mele sunt bine.
Elvira, cum te simti ? Parerea mea este ca ar trebui sa mergi la un control . Sanatate iti doresc !
Otilia, multa sanatate lui Andrei, sper ca e mai bine acum! Lasa-l si maine acasa ca tot e vineri si , pun pariu, k mare lucru nu invata pe sfarsit de saptamana .
Mihaela, ce fain ca aveti asa mari reduceri !
La noi toate se scumpesc, nimeni nu scade pretul la nimik ...
Va urez
usor !
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:

si de la noi.Adriana, nici maine nu il las la scoala pe Andrei, mai ales ca mai are colegi care au varsat.E vreo viroza in mod sigur. Acum e bine, nu a mai vomat, nici febra nu are, sa speram ca a trecut.Ce ati mai facut?Uite sa va distrati nitel:
| Citat: |
| PRUDENT = past#259; de din#355;i cu extras de prune MONOLOG = olog de un picior BIOLOG = olog de am-bele picioare SEXOLOG = olog de 6 picioare (de ex. miriapod sexolog) MANI****RE = manevrarea penisului cu ajutorul mâinilor A#354;Â#354;AT = f#259;r#259; sâni AMÂNAT = f#259;r#259; mâini ÎNCHINARE = transport c#259;tre China ÎNVINUIRE = procesul de fermentare a mustului!ÎNFOCARE = transformare în foc#259;GHINIOANE = varianta moldoveneasc#259; pentru ardelenescul "Bine, Ioane"ÎMPR#258;#350;TIERE = rezultatul procesului prin care be#355;ivii se fac pra#351;tie BIZAR = zar dublu M#258;CEL = mac micMICROSCOP= scop m#259;runtÎNVIORAT = Prev#259;zut cu vioar#259;LE#350;INA = pe unde merge "le tren" MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri RATEU = pateu din carne de ra#355;#259;. |
for2nity spune:
| citat din mesajul lui anacezara Elvira, cum te simti ? Parerea mea este ca ar trebui sa mergi la un control . Sanatate iti doresc ! " Carpe diem ! " |
Daca nu luam in calcul depresia crizista as putea spune ca sunt bine, plina de idei creatoare, multumesc de intrebare.
Daca ma intrebi pentru ca am chiulit Marti, a fost din cauza problemelor cica lunare feminine, care insa mie deja luna asta mi se repeta si m-am resimtit. Pentru asta nu mai merg la medic, am mai fost odata si m-a cam luat in zeflemea. Nu stiu zau, tot vorbesc astia de ignoranta femeilor, etc, etc, ca nu ne facem controale, ca nu ne nu stiu ce...dar cand te duci la dr ca te doare ceva, daca mergi pe picioarele tale deja se uita cas la tine ca ce cauti acolo...pe bune, eu asa am impresia.Mai bine nu-mi aminteam ca iar ma enervez...
Bia, azi am facut orez cu ou, am ajuns la concluzia ca poate daca mai puneam o masura de lapte, poate poate ar fi iesit spre bine. Acum am pus 2 masuri de orez, un ou si 6 masuri de lapte. A iesit sec si orezul nu a fost fiert, (mai ce ghinion am ) desi a stat dupa piuit inca 35 de minute...si nu depresurizase inca...am facut-o fortat. L-am mai pus odata pe program, dar dupa cateva minute dadea alarma, incepuse sa se prinda la fund...daca inainte de a-l pune a doua oara mai puneam niste lapte poate iesea bine. De fapt, chiar si asa, a iesit destul de bun, ma rog, cristina tot n-a mancat decat o lingurita, insa eu, (care de obicei nu mananc) am mancat o farfurie mare de tot cu toate topingurile posibile si imposibile, de la nesquik, scortisoara, ciocolata rasa, dulceata de trandafiri...nu ma intrebati ce-am in stomac acuma.
No bun, las schimbul 3 si ma duc la culcare. Noapte buna.

piticutz spune:
Mie mi se termina concediul ...![]()

Tare bine-a fost!
Azi am mers cu bus-ul pina la cladirea unde o sa incep clasele luni dimineata la 9, sa vad cit timp imi ia sa ajung pina acolo si unde exact, in ce sala adica, o sa trebuiasca sa fiu prezenta.
Mai trebuie sa imi iau un abonament pe linia 52, pe care o sa circul. miine.
Mi-am pregatit rucsacul cu caiet si carti, zici ca sint in clasa intii.
Simbata mergem la ziua unei prietene, duminica lucrez toata ziua si luni deja incepe ...alta viata.
Degetele mi se vindeca, incet dar sigur; martea viitoare ma duc la control, sa vada doctorul cum arata.
Am facut mai inainte niste salata de ton si cred ca imediat ma pun in pat la tv.
Va pup.
silvana_salajan spune:
Cami zgarcita mica ce esti. O cafea nu dai?
Haideti ca am facut eu una maaare si tare. Si avem s frisca proaspata, amu ia am batut-o. ![]()
si mai vin.Peseu: cam pustiu in zona in ultima vreme! Treceti la raport ca pun mana pe tilifon si va sun pe rand altfel. Hai aveti timp pana la 12, dupa aia nu mai scapati. ![]()
piticutz spune:
Pai, pardon, eu ma pregateam de culcare.
Acuma mi-am pansat degetele proaspat inmuiate in apa si ma gindeam sa merg in pat.
Am uitat cu totul de data asta de cafea, no...
Ca pe a mea o beau cind la voi ii deja dupa amiaza...
piticutz spune:
Tu Oti, mai stii tu cind ai intrat tu prima data pe forumu asta?
Ma gindeam acuma...cum erai la inceput, scriai si tu intr-un ritm "la pas", si uite-acuma, cum dai cu "zbiciu" ![]()
silvana_salajan spune:
| citat din mesajul lui piticutz Tu Oti, mai stii tu cind ai intrat tu prima data pe forumu asta? Ma gindeam acuma...cum erai la inceput, scriai si tu intr-un ritm "la pas", si uite-acuma, cum dai cu "zbiciu" |

pt asta. M-ai facut sa rad.