Condica Salajencelor [75]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilys spune:

Buna fetelor... poate sunt off-topic dar am o mare rugaminte la voi. Sora mea s-a intors din Italia sa nasca in tara... ca acolo nu are pe nimeni sa o ajute. A fost azi sa faca un eco si a dat peste una Bentea, care a stresat-o la culme. A zis ca i-a facut un eco de 2 minute si a expediat-o pe urma. Era crizata biata sora-mea de numa. Va rog daca stiti vreun medic ok din zalau, cu care se poate vb., cu care sa nasca dati-mi nr de tel, adresa, orice. Am gasit pe net cate ceva despre Focsa Artur, dar numai de la cab particular, si nu stiu daca poate sa nasca cu el. Eu o tot chem sa vina la cluj dar ea vrea musai zalau...:(. Individa asta i-a zis ca o sa nasca cu cine se nimereste, ca ea a luat-o in evindenta... numai ca eu nu as vrea sa o lase sa se chinuie cine stie cat... ca nu se stie niciodata. As prefera sa vb cu un medic care sa aiba grija de ea. Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

lili scumpa dr focasa nu are acces in spital.am auzit ca e un dr bun, dar nu e agreat de spital.deci o poate urmari pe perioada sarcinii , dar atat.
eu cu mana pe inima si cu toata stima il recomand pe dr Sabau. e un dr cu multa experienta si are rabdare cu pacientele.
hai ca ne facem luntre si punte si aflam nr dansului si te anuntam.
sa aiba sarcina usoara sora ta.

PS1 .io-s mai dusa cu pluta si am preferat sa nasc la cluj al doilea bb.

PS2.gasca viu mai tarziu la raport.va tuzuc

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

uite aici telefonul dr sabau:
consultatii,ecografii,tratamente obstetrica-ginecologie
adresa: Zalau,Cart.Stadion Str.Ciocarliei nr.32
telefon: 0260-615792; 0360-103195; 0744605594
email: dr.sabau@yahoo.com

Program: luni-vineri 14-18 {cu exceptia zilelor de garda}

--------------------------------------------

Programari la tel 0744605594

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Feteloooooooooooorrrrrrr, uitati-va la TV. amu e investit in functie Obama. Lily, eu nu stiu ce sa zic, primul baiat l-am nascut cu dr. Majdik care e si seful sectiei de obstretica, mie mi-a placut foarte mult de el, insa pe mine m-a dezamagit spitalul....... E groaznic! am prins weekendul si nimeni dar nimeni nu ne-a dat o camasa de noapte curata, nu ne-a lasat nici cu ale noastre de acasa, cica nu sunt sterile! Erau mai sterile cele patate...Pentru acest lucru al doilea copil am ales sa il nasc in Simleu si bine am facut. Ca nu se compara conditiile de spital. Vorba Biancai, daca are de ales, si poate merge in Cj de ce nu o face? Despre doamna doctor am auzit si bune si rele, din pacate mai multe rele... Restul doctorilor toti sunt ok. E acolo dr. Ciutre, dr Sabau, dr. Majdik, dr. Morariu (asta e mai tinerel zice lumea ca e bun)la oricare merge va fi ok. Numai ca dupa nastere ramai acolo cu personalul care e rece, rece. Sa se inarmeze cu rabdare si... bani. Ii doresc nastere usoara. Apropo, in ce luna e, de a fost asa acra dr. Bentea cu ea?

Mergi la inceput

e in saptamana 34. Special ca sa nasca in tara a venit. Si eu i-am zis sa vina la cluj... dar i-a bagat nu stiu cine in cap ca daca o apuca durerile poate naste intr-o ora, si am impresia ca ii e teama de distanta. I-am zis sa stea la mine, dar nu pare prea incantata. Nici nu vreau sa fiu prea categorica, si doamne fereste sa apara ceva pb si pe urma sa regret. Dar dupa experienta de azi... poate se razgandeste. Cat despre bani, am nascut si eu in iulie 2008 la stanca in cluj... medicii sunt ok, dar asistentele de la copii is dezastru si daca le platesti. Multumesc pentru info.

Mergi la inceput

Lily, eu am plecat la cluj intr-o zi de februarie cand fulguia incet , cu dureri din 10 in 10 min.distanta nu e o problema.

Mergi la inceput

Stiti voi ca fiecare femeie insarcinata are piticii ei...:)Ce sa ii fac? Sper sa se razgandeasca!

Mergi la inceput

Apropo, daca totusi insista sa nasca in Zalau, puteti sa imi dati niste amanunte despre ce se practica pe acolo... trebuis sa isi duca hainute de acasa pt bebe, are voie cu camasa de noapte de acasa, sau i se da la spital, poate sa ia pijama sau e obligatorie camasa de noapte, etc. SI niste tarife ar fi folositoare:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Lily, eu nu mai stiu daca are voie de acasa cu hainute. Acum 7 ani nu te lasa nici cu pampers de acasa. Le puneau carpe! S-o fi schimbat de atunci cred (sper).Ca despre tarife iti scriu PM cu ce stiu.Heeei, care ce ati facut azi? Pruncu mare e la chef, noi minten merem la o vreisoara la placinte. Deci, m-am rezolvat cu cina.

Mergi la inceput

Dumnezeuleeee! Sper si eu sa se fi schimbat!!! Ca fratele meu are zece ani, dar stiu sigur ca pe vremea aia purta pampers. Deci nu pot spune ca nu ar fi existat :)

Mergi la inceput