Condica Salajencelor [75]

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Daaa, si eu i-am pus, numa ca a trebuit sa ma razboiesc cu alea, dar pana la urma din a doua sau a treia zi m-au lasat sa il pun. Cica daca a venit sigilat pachetul atunci e steril

Mergi la inceput

Noi amu am ajuns acasa, am fost la placinte , am recuperat si copilul de la chef inainte de placinte si amu ne pregatim de nani. Ma rog, daca ne-a lasa praslea.Va si va doresc noapte buuuna!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

'mneata! Va servesc cu o cafea tare!Am fost tare agitati azi noapte, se pare ca ne-a cam obosit vizita de aseara si ne-a agitat.Va si vin mai incolo.Biaaaaaaaaaaaaaa, nu ai zis nika de praji grecesti. Cunosti cofetaria?

Mergi la inceput

Ce faceti, nu v-ati trezit inca?

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

salutare si de la mine si ai mei!

am o masea umflata si tre sa ajung la dr cat mai repede cu putinta si daca tot ajung intru-n reparatii kapitale cu gura. na , ma gasii si io pe criza asta da ma gandesc ca o trece daca l-au pus acuma pe Obama asta.
Cani e bine, si el pe ultima suta de m cu scoala, colegu se duse la Bucuresti ca are treaba acolo; am ramas acasa cu mamaie care e cuminte si tipa ca ii e pofta de clisa . deci Oti musai sa-ti fac o vizita
azi facem peste prajit cu mamaliguta si diseara paste carbonara
cam atat, ma intorc la ale mele.
voi, care, pe unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Io la scoli...am avut engleza. Imediat ma duc in oras, ma intalnesc cu Diana sa mergem prin magazine...n-am mai fost dinainte de Craciun si vrem sa vedem ceva haine, mai mult pentru ea si implicit pentru Silvia.

Cam atat de aici .

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Salut si de la mine!
Lili, sincer nici eu nu stiu de ce e asa de acra bentea, cand am fost eu la ea, acum 2 ani, a fost ok de fiecare data, bine ca am mers la ea de la 5 saptamani..
De conditii, ce sa iti zic, te lasa cu hainele tale, cand te internezi iti dau ei un halat de la ei, eu am intrat apoi in operatie, ca am facut cezariana...dar m-au lasat cu hainele mele...in salon am fost singura, desi era cu 2 paturi...la Stefan i-am dus pampers de acasa, si servetele umede, si Bephantene pt fundulet, si haine, si dupa ce m-am putut ridica si merge la el il schimbam de pampers si il imbracam eu. La cele ce nasc normal copii sunt pusi cu mamele in salon, si normal ca il poti schimba tu de cate ori vrei.
De tarife, am spus ca am facut cezariana, am dat 3 mil la dr si 1.5 la anestezist.
Si fetelor ce ati mai facut? Eu am fost azi cu Stefan sa platim gazul, a mers pe jos de acasa (stau in D-va nord, in curba, practic in spatele vamii, daca o iai pe direct dinspre bulevard (desi nu e drum) si pana la spital, unde se plateste gazu. Incoace am venit cu autobuzu, ca era rupt :0, dar i-a prins bine miscarea, dupa ce a mancat a adormit tare repede...

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

ce liniste e pe aici...unde ati dispatut fetelor?
De fapt, voi sunteti mai mult pasari de noapte

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan

Mergi la inceput