Strumfi de iul-aug 2007 (122)
Raspunsuri - Pagina 20
oaana spune:
Georgiana,la multi ani fericiti!!!Nu fi suparata cu sunculitele,eu am destule.Desi am slabit,mai ales zilelele astea ca am mancat prea putin,colaceii tot ii am si nu pot intelelge
.
Oanamada,spune-mi te rog cum i-ai dat isoprinosine Catincai?Adica cate pastile pe zi?
S-ar putea sa vreau si eu niste hainutze dar tre sa ma uit,dar sunt si de baieti?
Vivela
,ce mai face frumosul David?
Eu scriu cam greu ca ma dranjeaza branula,dar imi era dor de voi,asa ca nu pot rezista sa nu scriu.
Sunt un pic mai bine,desi gatul e la fel,dar starea generala s-a mai imbunatatit.Am uitat sa va spun ca pe langa amigdalita am avut si vomat si nu va mai spun ce
.Merg la tratament la 12 ore,ca d-na doctor a inteles ca am copii mici,si la 6 ore era prea greu cu picii dupa noi,asa ca fac 2milioane unitati la 12 ore.Si ceva care m-a miscat profund ,si nu va mai intristez...A venit Iosua de la gradi si el vine intai in bucatarie sa vb cu mine,si s-a dus repede in bucatarie sa-mi spuna ca are stimulent...si bineanteles ca eu nu eram acolo.
Gata,am vazut si eu unele colege de aici la odiseea de septembrie,Hai cine se mai ingramadeste acolo???![]()
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1
oaana spune:
Oanamada,am vrut sa-ti scriu PM dar nu-l ai activat.Il poti activa?
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1
Vivela spune:
cafera, oana, 

mychy, pozele alea cu peisaje de toamna sunt facute in rezervatia Sf. Ana, langa Tusnad-Balvanyos. Recunosc ca a fost cea mai spectaculoasa excursie, niste culori incredibile.
Pozele cu Mara sunt destul de vechi, cred ca de pe vremea cand Andra inca mai "activa" pe aici, deci... Oricum, si mami si Mara sunt bine
.
monica, in august am stat in Simon, la o pensiune f draguta, cu o curte mare si f frumoasa pe care David a batut-o in lung si lat inclusiv de-a busilea (pe atunci nu prea mergea bine in picioare). Sincer, nu mai stiu exact perioada in care am fost
, ca ne-am tot plimbat in vara trecuta, dar sigur mi-ar fi placut tare mult sa ne intalnim. Timpul nu e trecut nici acum
. Si ca n-am avut ocazia, felicitari mamico pt bb2, sa fiti sanatosi si voiosi.
Hai ca am intrat asa si nu v-am zis nimic despre noi. Varianta scurta e cam asa: de la 1 sept si eu si David am inceput "serviciurile" (eu la al meu, David la gradinita) si de atunci parca traiesc asa, intr-un vartej continuu... nu stiu cand au trecut 4 luni jumate.
David e ok, creste, ii turuie gura mereu (cred ca are vreo 40-50 de cuvinte in vocabular, cuvinte pe care le intelege, nu doar le repeta), rade mai tot timpul si e in general sanatos (adica mai pot sa zic asta dupa ce deja am avut o internare de 4 zile??).
In rest, il iubesc de nu mai pot
.
DaviDependenta
violetan spune:
Vivelo,maika! M-ai omorat cu ochisoriilui david! Sunt din alt film,frate! Dar am vazut poza cu tine si tati si are cu cine semana
Mychy,iar e tare semnatura ta![]()
![]()
Oanamada, ![]()
![]()
Ati vazut Romania,te iubesc? Era despre forumul nostru,mai precis despre fetele noastre care lupta pentru a avea un bb...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
ilenutza spune:
Buna seara dragele mele!
MI s-a facut asa un dor imens de voi!!!!
Ma bucur ca nu m-ati sters de pe lista desi nu am mai activat de mult aici~
Cateva vesti despre Andrei am timp sa va spun: bea singur din pahar, mananca singur cu lingura si furculitza, este f simpatic si mamos, nu are prea multe cuvinte in vocabular desi asta seara a pronuntat destul de clar cuvantul tragedie![]()
.
Inca mananca noaptea 2-3 bibe cu lapte, nu-i chip sa il dezvat desi il indop seara inainte de culcare!
Multa sananate pentru OANA!ti-ai schimbat nr de tel?am incercat sa te sun si nu am reusit!
Va pup si abia astept sa mai citesc despre voi zilele acestea!
Somn usor, vise placte, purecii sa va sarute!
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
Luna1 spune:
Mychy ai scris tare corect. Te astept sa exersezi la London engleza.
Vivlea vazut ceva pozici cu David si inteleg de ce esti DaviDependenta. E superb!
Carla am vazut poze cu Sabina, creste foarte repede. Au fetele bluzite la fel, cea de vara cu bretele in trei nuante de roz.
Ilenutzaaaaa stai nu fugi, mai vino si mai zi-ne multe ca tare dor mi-e de tine.
Andrei si Victor.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
oanamada spune:
Oaana, gata l-am activat...
isoprinosine se da la numar de kilograme (scrie in prospect cum)...eu stiu ca i-am dat catincai jumatate de pastila pe zi (la inceput ca mi-a fost frica...nu stiam cum va reactiona...) dupa aia i-am dat parca una intreaga, jumatate dimineata, jumatate seara...eu am luat 3/pe zi si a fost perfect...m-am facut bine in 3 zile (viroza din aia nasoala rau) si de atunci nu s-a mai lipit nimic de mine.
Multa sanatate si astept PM-ul
Violeta.... si tu "ce te razi" la mine?...te-ai mai gandit cu Laurash si ai luat vreo hotarare...ne inrudim????![]()
Musso draga mea ma facusi curioasa rau cu kilele alea...da si mie o poza cu tine ca sa-ti spun o reteta de slabit sugra dupa aia!!!![]()
Cafera, da cuminte esti mai.....sa tot ai asa ceva la casa omului...doar o geanta...eu daca "scapam" la reduceri...era jale...noroc ca n-au intrat banii sotului meu pe card ca altfel...vai si amar![]()

Oana si
Cati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
musso17 spune:
oaana,multumesc si sanatate..asa si eu,am colacei si tare urat se vad,imi strica bunatate corp de nimfa
oanamda,n-am poze cu mine corp intreg,doar fata si nu-ti dai seama![]()
fetelor,[size=2]intrebare[/size=2]..fii-miu cand respia pe gura se aude un tiuit,stiti ca atunci cand are muci uscati si se aude un sunet specific...la el se aude pe gurita.i-am dat ventolin,stiti ce ar putea fi?
oanamada spune:
Musso, te dai ascunsa ai
?Nu te mai stresa in legatura cu kilogramele...cand o sa incetezi sa te obsedeze...vei slabi...e verificata!
Oana si
Cati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
mi_a spune:
Musso, chiar n-am habar ce e cu zgomotul acela pe care il auzi, fiindca si M am impresia ca vb " pe nas", zici ca are ceva care il impiedica sa respire corect.Fara muci, fara secretii fara nimic. Asa ca nu stiu ce sa zic...
Mikhy, spor la treaba , ca maine e o noua zi de munca!![]()
Oanamada, imi parebine ca v-ati distrat ! Ai vazut ce placut e sa mai ai si cate o "rupere de ritm" ? Imi place ca scri cat mai multe despre Caty si despre voi, ne mai descretim si noi fruntile!
Oaana, lasa ca te faci tu bine repede-repede. Nu trebuie sa te simti vinovata pt faptul ca nu erai acolo cand a venit Iosua! La urma urmei si mamele sunt oameni si au voie sa se mai si imbolnaveasca uneori, chiar daca nu e de dorit! ![]()
Ilenutza, bine ai revenit!
Cafera, eram sigura ca o sa ma intrebi ce mi-am luat!!!
Parca am fi surori! Pai i-am luat lui M un trening plusat si o pereche de pantaloni de la Fox, pijamale si bluzon de la Reserved. Eu mi-am luat o curea lata de la Reserved, 2 pulovare din Carefour, o bluza sport si o rochie din jerse de la Takko. Suficient pt saptamana asta. Si eu am observat ca multe colege dragi de strumfarie ne-au uitat. 
Desi nu e fetita, si M are f multehainute. Efectiv nu ma pot abtine cand vad atatea lucruri frumoase si mai ales reduse.
Mihai si mami