Strumfi de iul-aug 2007 (122)
Raspunsuri - Pagina 19
Luna1 spune:
Giorgiana La multi ani fericiti si cu multe impliniri.
Noi ne pregatim sa mergem la piscina asa ca va las.
Oricum vorbiti de hainute si va zic sincer ca desi ma dau hainele copiilor afara din casa eu tot cumpar la greu acum cu reducerile.
Va pup
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
cafera spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mychydutza
vad ca te "mananca" tare chestia asta!!!!!!!nu esti fericita cu noi?????????nu-ti mai ajungem????hehehe. ![]() "gandesc incet, sa nu ma auda cineva...." |
Ufffffffff, mi-a venit inima la loc.
mychydutza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui cafera
Ufffffffff, mi-a venit inima la loc. Mamica de printese |

cred ca te-a confuzat.........terminatzia de "....utza"......te-a "indus in reluare".........
luna, have a nice time at the swimming-pool!!!!!!!am scris correctly?????
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."
CarlaV spune:
Cafera, chiar asa, de noi nu-ti mai place? Hmmm, vrei "prospaturi" ? ![]()
Carla,
s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
brazuca,oanamada,mychy,luna,monica...multumesc,sunteti faine rau!
oanamada,ai dreptate cand raman in pana de hrana,hop mai tai de unde e in plus si o pun de un muschiulet la gratr..lui fii-miu nu-i dau ca n-are voie carne de s..
...asta'i umor negru...off ca tare sunt grasuta
da de ce nu mai vor fetele sa intre si sa scrie?...poate n-au timp
ma duc sa pun de o praji cu mere,imi vin niste prieteni pe la 6
va pup
cafera spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mychydutza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cred ca te-a confuzat.........terminatzia de "....utza"......te-a "indus in reluare"......... luna, have a nice time at the swimming-pool!!!!!!!am scris correctly????? "gandesc incet, sa nu ma auda cineva...." |
Baiiiiiiiii, eram sigura ca vorbesc cu Karli. Parol! Unde mai pui ca azi noapte, la 3, ii trimiteam PM.
mychydutza spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui cafera
Baiiiiiiiii, eram sigura ca vorbesc cu Karli. Parol! Unde mai pui ca azi noapte, la 3, ii trimiteam PM. Mamica de printese |
[b]i think u have an obsession!!!!!!!!!b]

azi am pacatuit la greu cu o cutie de finetti!!!!!!!!mi-am facut prajiturici cu biscuitii lu fiimiu!!!!!
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."
oanamada spune:
Cafera...eu sunt "prospatura" in grupul vostru....nici eu nu-s buna..si scriu destul de des.......
!
Oana si
Cati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
cafera spune:
Mi_a, ce ti-ai luat?
Eu am iesit un pic si mi s-a lipit de maini...o geanta. Dupa ce am vizionat saptamani bune preturile alea astronomice, asta mi s-a parut rezonabila. E din piele alba, cusuta cu ata maro
. Pentru vara. Mi-am luat-o pentru servici

.