Strumfi de iul-aug 2007 (122)
Raspunsuri - Pagina 18
cafera spune:
Vivela, ma bucur ca va "vad"
. Am admirat pozele cu baiatul cu ochi de albastrele. Eu asa ceva nu am intalnit, te pierzi in albastrul lor
. Despre voi trei...sa dea dumnezeu sa va tina asa ca sunteti tare frumosi; imi plac pozele in care taticul isi tine protector ce are el mai de pret. Se vede ca va iubiti
.
Pandaaaaaaaaa!
Karliiiiiiiiiiii!
ioanaiub spune:
LA MULTI ANI, GEORGIANA!
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
musso17 spune:
mia,carla,vivela,violeta,ioana...multumesc mult,sunteti tare dragute.
io sunt cam aeriana,nu stiu cand a trecut timpul si ma ingrozeste cat de repede se 'ntampla.
brazuca25 spune:
LA MULTI ANI GEORGIANA!

mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
oanamada spune:
Musso

Violetan, aia cu bideiul pe post de cos de rufe....a fost tare rau de tot![]()

Carla, Brazuca nici eu n-am loc in dulapul Catincai...da zau daca ma pot opri![]()
Mussodraga mea, stratul adipos este extrem de bun in vremurile astea de criza....
si de ger!!!![]()
![]()
Oaana sanatate si ai grija de tine
Cafera Mia, tocmai m-am trezit ( ma rog...pe la 11.40)...chiar ca am petrecut azi-noapte...au stat toti- adica vreo 13 persoane(ca niciodata!!!) pana la 4.30 dimineata.Le picau ochii in gura, dar n-ar fi plecat....a fost super dragut!Au "ras" toata mancarea...mai am vreo 2 oua umplute ratacite, cateva felii de palcinta cu carne si cateva de placinta cu praz si cam atat. Mancarea chinezeasca facuta de mine sa dus prima...si eu m-am trezit cu gandul la ea
. N-am baut nimic pana la 12 cu gandul ca ma duc sa-mi iau fata de la socri...si tocmai cand ma pregateam sa ma imbrac...a sunat socrul meu sa-mi spuna ca a adormit...asa ca ce s-o mai chinui...am lasat-o acolo si am trecut si eu pe un sprit mic
.N-am vrut sa fac greseala din alti ani asa ca am spalat toate vasele inainte sa ma culc....si ce bine e....
Cafera, din fericire aia mica este bine...nici macar mucisori nu prea mai are...cred ca a fost doar o picneala asa...usurel..o mai tin cateva zile pe panadol pentru siguranta si oricum...pentru durerile de la maseluta.
Oana si
Cati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
CarlaV spune:
A murit si Grigore Vieru... 
Carla,
s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
vivela, bine ai revenit!!!!!!! ce poze frumoase! ce ochi are!!!!!de unde sunt peisajele alea de toamna din ultimul album????? am vazut-o si pe mara! noroc de tine , ca poze de la andra n-am mai primit![]()
![]()
.......sunteti intradevar o familie tare reusita

musso, m-am chinuit sa inteleg cum vine cu "m-am nascut in doo ore"![]()
![]()
LA MULTI ANI!.sa fii sanatoasa, fericita si implinita......si sa-ti iei toate examenele!!!!!!!!!!!!1
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."
monicabo spune:
Musso,
!!! sanatate si numai bucurii!
Vivela, bine ai revenit! F frumoase pozele! Ce a crescut David!
Vad, din poze ca ati fost la Bran in aug 2008... am fost si noi la Moeciu tot in august, pe la mijlocul lunii, si am fost o zi si in bran.. Ce mi-ar fi placut sa ne fi intlnit, daca s-or fi suprapus perioadele! Voi ati fost cazati in Bran? Noi la Moeciu, la o pensiune, si cu masina ne-am tot plimbat de colo colo.
Cu hainutele de copii...sunt atatea si atat de frumoase! Tentatiile sunt mari.. eu una cu greu, dar ma abtin... ei cresc f repede la varsta asta, si pe urma imi pare rau de haine ca nu le mai poate purta. Plus ca sunt si destul de scumpe
Si asa , dupa ce creste si Ana Maria ( care are multe hainte dfe la Andreea, dar si numai ale ei, cumparate sau primite), avem, cred un sac intreg (mare
) pe care sa il donam la saraci...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
cafera spune:
De doua saptamani am impresia ca multe fete nu mai vor sa intre la subiectul acesta.
Nu stiu de ce, dar...
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cafera De doua saptamani am impresia ca multe fete nu mai vor sa intre la subiectul acesta. Nu stiu de ce, dar...Mamica de printese |
vad ca te "mananca" tare chestia asta!!!!!!!nu esti fericita cu noi?????????nu-ti mai ajungem????hehehe.

"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."