Strumfi de iul-aug 2007 (122)
Raspunsuri - Pagina 21
oanamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mi_a Musso, chiar n-am habar ce e cu zgomotul acela pe care il auzi, fiindca si M am impresia ca vb " pe nas", zici ca are ceva care il impiedica sa respire corect.Fara muci, fara secretii fara nimic. Asa ca nu stiu ce sa zic... Mikhy, spor la treaba , ca maine e o noua zi de munca! Oanamada, imi parebine ca v-ati distrat ! Ai vazut ce placut e sa mai ai si cate o "rupere de ritm" ? Imi place ca scri cat mai multe despre Caty si despre voi, ne mai descretim si noi fruntile! Oaana, lasa ca te faci tu bine repede-repede. Nu trebuie sa te simti vinovata pt faptul ca nu erai acolo cand a venit Iosua! La urma urmei si mamele sunt oameni si au voie sa se mai si imbolnaveasca uneori, chiar daca nu e de dorit! Ilenutza, bine ai revenit! Cafera, eram sigura ca o sa ma intrebi ce mi-am luat!!! ![]() Desi nu e fetita, si M are f multehainute. Efectiv nu ma pot abtine cand vad atatea lucruri frumoase si mai ales reduse. Mihai si mami |
Iubita zi si mie, scuze ingnoranta..unde este Reserved? si ce are acolo???Nu am fost si mai facut curioasa..eu in afara de Unirea, mai bat Baneasa Shopping City si Carrefour Baneasa...inrest mai subtire... cu Foxul v-am zis ca si eu sunt "bolnava" mai ales acum ca au deschis magazin numai pentru copii...Eu am fost zilele trecute la Mothercare (ala din Dorobanti), dar nu i-am luat decat 3 bluzite (set) super dragute ca nu am gasit masura ei ce-mi placea mie...(tanjeam dupa un costumas fustita, bluzita si pulovar- un milion redus de la 2, dar cea mai mare masura era 12-18 si eu de la ei o imbrac deja cu 18-24 sau chiar din alea din categoria superioara - adicatelea scrie pe ele clar 2 ani nu 18-24)
Cat despre "ruperea de ritm" ca bine zici, "m-a rupt in doua"...ca nebunii astia ai mei de prieteni sunt zanatici rau de tot si tot faceau misto de mine ca sunt abstinenta de la alcool ca am dat in patima "mamoseniei"...da' ce sa inteleaga ei... ca n-au copii (in afara de fini nostri si prietena mea care sta perete in perete cu mine!)...mie mi-era grija ca asta mica a tot fost cu muci si soacra-mea si socra-miu nu se descurca cu batista bebelusului ...eu o folosesc manual (adica trag cu gura nu cu aspiratorul) si nu o trezesc pe fata din somn (vezi ce dexteritate am???
Ma rog, una peste alta a fost tare bine la petrecere...da' m-a rupt in doua cu spalatul vaselor (ca astia ai mei mananca paharele pe paine!!!)...si in plus, mi-am etalat spre mandria mea din nou vechea silueta (adica aproape ca mai am de dat vreo 3 kg) intr-o rochie noua.... asa ca...
Ma duc la nani...Catinca doarme deja...tati al ei la fel...numai eu, aici pe baricade.
Va pup
Somn usor
Oana si
Cati mica (1 an si 4 luni)NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
cafera spune:
Mi_a, imi place ce ai cumparat, suna bine
si cred ca arata superbine. Sa le purtati sanatosi!
Sunt un pic ingrijorata. De maine Alexia incepe scoala si am facut reacomodarea cu iesitul afara ieri si azi. Inca mai tuseste, dar productiv acum. In seara asta mi-a spus ca se simte obosita si ca are stare de voma.
S-a pus pe plans si am stat cu ea in brate sa o adorm.
Ilinca ii aducea servetele si i le punea l-a nas. A vazut ca surioara ei mare nu e bine. Tare mult m-a induiosat. A fost cuminte si a accept sa mearga la culcare cu taticul ei.
Eu am o stare proasta produsa de suprasaturare de fatarnicie. Mi s-a cam umplut paharul; stiu, ar trebui sa ignor si sa nu-mi pese decat de sanatatea copiilor si a noastra, dar... toleranta s-a consumat la mine. Nu ma duce mintea cum un om poate sa "mi-o coaca si sa ma aranjeze" si apoi sa vina zambind si sa se uite in ochii mei
.
greierash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claucia Buna ziua buna ziua, Oana, frumos subiectul, la-m urmarit de la inceput pe tot si cand a plecat la ZZ m-am speriat ca nu l-am gasit. in alta ordine de idei, nici noi nu am stat degeaba 5+Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007 |
Felicitari!! Sarcina usoara!! "mai una, mai alta, mai pe la servici" - adica sa inteleg ca pe la servici...stii tu!....
...
Sa nu te supperi!!! Am glumit!
ma bucur asa de mult cand aud de "chestii" d'astea... ca anu'asta as mai vrea si eu.....'om vedea! Oricum, iti doresc numai bine!!greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -

5+