Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (154)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

M-am uitat si eu la jucarii sunt catev adragute si care nu se gasesc la noi si are si carioca aceea cu apa si e ok la pret fata de ce am vazut eu ,la Miniblu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Aveti aici detaliat despre carioca. Exista si cu Thomas pentru fani. Scuze de raspuns lapidar dar sunt un car de draci, Eva vrea sa manance singura cu lingurita, nu sa-i dau eu , e numai spanac din cap pana in picioare, in plus nu mai bea apa fara sa-si toarne pe ea

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

mersi. astea le stiam, credeam ca e doar o carioaca..

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hello
In sfarsit pot sa postez...nu mi se incarca deloc pagina
Ca se vorbea despre dinti,Alex are 8 dinti si 4 maselute... de o luna stagneaza,nu i-a mai iesit nimic

Poze cu noi

6+ si de Alex (2 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Mary,stati f. bine cu dintii! sunt nascuti in aceeasi zi, dar Stefania are doar 4 (2 sus si 2 jos).Aseara s-a tezit urland si vaicarindu-se, i-am dat putin Nurofen (nu este doar pt. febra,ci si pt. calmarea durerilor inclusiv cele dentare) si s-a culcat imediat la loc

Sebastian (daca nu stiati deja ) este mare fan Thomas; nu a fost interesat insa prea mult de AquaDoodle Thomas; poate fiind il l-am luat cand era mai mare?? nu conteaza,sper sa se joace Stefania cu el..Creioane avem cam de toate tipurile (ca avem un copil mai mare,asta este nu putem avea doar cele permise la varste mai mici)-Stefaniei i le dau pe cele cerate, pe celelalte incearca sa le manance

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Mary,stati f. bine cu dintii! sunt nascuti in aceeasi zi, dar Stefania are doar 4 (2 sus si 2 jos).Aseara s-a tezit urland si vaicarindu-se, i-am dat putin Nurofen (nu este doar pt. febra,ci si pt. calmarea durerilor inclusiv cele dentare) si s-a culcat imediat la loc

Sebastian (daca nu stiati deja ) este mare fan Thomas; nu a fost interesat insa prea mult de AquaDoodle Thomas; poate fiind il l-am luat cand era mai mare?? nu conteaza,sper sa se joace Stefania cu el..Creioane avem cam de toate tipurile (ca avem un copil mai mare,asta este nu putem avea doar cele permise la varste mai mici)-Stefaniei i le dau pe cele cerate, pe celelalte incearca sa le manance

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Cami, tu de unde ai cumparat aqua doodle cu thomas?(asa din curiozitate )

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
offff...nu exista posibilitatea sa-l impunga in degetel si sa-i ia niste sange pt analize??? parca auzeam undeva ca ar exista posibilitatea asta...

Pentru hemoleucograma e suficient sangele din degetel.
Pupici la suparici.

Vreau sa nu mai fiu diferit

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pussi
Voi ce cereale integrale fara cioco dati la puiuti? Noi le papam pe cele de la Nestle cu scortisoara, am luat si Gold dar are arahide si mi-a fost frica sa le dau....

Eu i-am dat de toate felurile.Fara cioco mai sunt Cheerios.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
offff...nu exista posibilitatea sa-l impunga in degetel si sa-i ia niste sange pt analize??? parca auzeam undeva ca ar exista posibilitatea asta...

Pentru hemoleucograma e suficient sangele din degetel.
Pupici la suparici.

serios? si atunci oare de ce nu s-or fi gandit alea??? probabil pt. ca aveam mai mutle analize de facut(calciu, fier, magneziu)... offfffff... dar si hemoleucograma era bine daca o faceam... ma rog... acu e prea tarziu... si degraba nu-l mai duc la chinuit...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
Adra,Stefania fura mnasninutele lui Sebi si le plimba prin casa..brrr,brrr,vrrr,vrrr.Ea adora sa il imite in tot ce face (la baie acum 2 zile se uita la el, se uita la ea stiti voi unde..pana acum i-am spalat impreuna- le punem apa de doua palme si le facem spuma...; de acum cred ca o sa ii separam, desi nu stiu daca este vbreo problema..)

Si noi tot impreuna ii spalam...Si cu vreo cateva seri in urma cand l-am ridicat pe Robert sa-l clatesc cu dusul,Amira l-a apucat de putza. Doar ne-am amuzat de chestia asta,n-am facut mare caz.Nu vrea sa le atrag atentia asupra acestui subiect mai mult decat e necesar la varsta lor.

Mergi la inceput

Citat:

Ramonika deschisese un subiect cu Baby Einstein pe la Parintii intreaba...nu stiu daca mai citeste zilele acestea, m-am intalnit cu ea zilele trecute si era f. suparata,ii murise tatal de curand- Dumnezeu sa-l ierte

Ramona,sincere condoleante! Dumnezeu sa-l ierte!

Mergi la inceput