Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (154)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

AncaD, Ilana papa lapte pe la 13.00-13.30 inainte de somn pentru ca n-am stiut cum sa fac altfel. Adica veneam de afara si era super obosita si nu reuseam deloc s-o hranesc (mai ales ca la noi activitatea asta nu e pe lista de preferinte). Daca o culcam flamanda, iar nu era bine, ca nu dormea. Asa ca am facut un compromis: laptic inainte de somn si masa de „pranz” in jur de ora 16.00. Am discutat si cu pediatra si mi-a zis ca singurul posibil dezavantaj ar fi ca n-o sa mai vrea masa de 18.00-19.00. Insa de cateva zile vad ca papa si in jur de 19.00-19.30 o banana sau putin iaurtel…Oricum, daca n-ar fi fost biberonul de la pranz, cred ca n-ar fi baut suficient laptic…
Ank, felicitari pentru asa sot curajos si hotarat! Cu scoala, da, e dificil de hotarat....Ar fi ceva sa reusesti s-o termini aici, e mai avantajos...Insa cred ca cel mai important e ca inainte sa plecati voi (tu si copiii) sa va asigurati ca aveti cat de cat conditii…Cu doi copii mici dupa tine e f. dificil...Ca fapt divers, am un unchi plecat in Irland ca asistent medical si e destul de bine din cate stiu. Tot cu doi copii, dar amandoi nascuti acolo.
Despre dinti, noi avem doar 4. Canini nici vorba, dar deja ma gandesc cu groaza...
Andreea, si eu stiu ca doar anumite analize se fac din degetel. Pupam micutul Eric intepat!
Cami, si eu dau Ca dimineata la trezire (VisolCa) si Fe abia pe la 5-5.30 cand ajung acasa, uneori si mai tarziu; asa stiu si eu ca Fe si Ca nu se dau impreuna.
Nu stiu ce sa zic despre baita copiilor impreuna. Noi am fost 2 fete si un baiat acasa si tin minte scene de la baie si cand ma spalau cu frate-miu (sora-mea era prea mica) si cand ne spalau doar pe noi, fetele. Ma rog, erau si alte timpuri, nu aveam apa calda la discretie, ca acum. Nu pot sa zic cat de mici eram, dar imi amintesc ca la un moment dat imi era jena sa mai fac baie cu frate-miu – probabil ca eram totusi mai maricei pt ca stiu ca sentimentul de rusine apare mai tarziu la copii. Totusi, amintiri traumatizante nu pot sa zic ca am…
Mersi pentru raspunsurile despre lapticul de dimineata. Cred ca totusi nu o sa insist prea tare cu el…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

adra cum se numeste carioca??? eu ce am gasit mai ok au fost creioanele de ceara (dar nu de bagat in gura...)

uberbax, iasmi are mar 2o dar la pantofi va fi mai putin ca nu sunt imblaniti/..... i-am luat acum cizmulite 21 dar ii sunt marrrriiiiiii

noi iesim afara

pusi

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Anco sa plecati de tot?
Ce are mama sotul asta al tau?
Eu zic ca e bine sa termini scoala aici ca ai alte variante acolo

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

anca, sunt de acord cu anca...

termina tu scoala aici, apoi mai vezi... in plus, ai doi copii mici si acolo nici un ajutor...cum iti va fi???

si chiar asa, exista avioane foarte multe spre Londra...

da ce-i veni? si-a gasit o slujba acolo sau doar vrea sa incerce marea cu degetu'?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pussi

ancaD noi avem 6 dinti si 1 maseluta la Elena....
adelamaria sunt in faza ca nu ma mai inere cat de dulci sunt cerealele ... lapte sa bea cu ele.
andreea incearca in prima faza cu cu alimente bogate in fier... si obligatoriu scos la aer.
ankule e o decizie f grea de luat! Esti afta desteapta si o scoti tu la capat!

avem pozici noi aici
http://news.webshots.com/photo/2863512480104078634MkswDwt

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

asa o sa fac, pussi...cu iesitul afara din apcate am cam zis pas pe geru' asta... dar acum s-a mai incalzit, asa ca o sa iesim...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Anacami, am zis in gluma de Raducu, el ma amuza tare cum se aseaza in fotoliu lui si se uita la desene. Nu cred in restrictiile astea papusi pentru fete, masinute pentru baieteii. Eva are si ea o masinuta si niste animalute pe roti dar prefera sa faca vrrr, vrr, cu un obiect d-ala din lemn de masat spatele.
Asa stiu si eu ca vitamina C mareste absorbtia fierului

Eu i-am cumparat Evei o carioca speciala care se umple cu apa si scrie numai pe un fel de musama. Orice fel de creioane colorate i-am luat a incercat sa le roada si, din cate stiu, sunt destul de toxice

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
De unde i-ai luat carioca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Aveti aici detaliat despre carioca. Exista si cu Thomas pentru fani. Scuze de raspuns lapidar dar sunt un car de draci, Eva vrea sa manance singura cu lingurita, nu sa-i dau eu , e numai spanac din cap pana in picioare, in plus nu mai bea apa fara sa-si toarne pe ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Aveti aici detaliat despre carioca. Exista si cu Thomas pentru fani. Scuze de raspuns lapidar dar sunt un car de draci, Eva vrea sa manance singura cu lingurita, nu sa-i dau eu , e numai spanac din cap pana in picioare, in plus nu mai bea apa fara sa-si toarne pe ea

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

multumesc pentru raspunsuri...

pai daca pt anemie se paote lua sange din deget, o sa incercam asa...dar ceva mai incolo...ca acum e ingrozit saracu...si eu la fel...

oare sa-i dau niste picaturi de fier? voi ce ziceti?

aa..inca ceva...dr. a zis ca ar fi bine sa facem vaccinul antihemofilic(sper sa nu incurc)...cica impotriva meningitei, otitei, laringitei grave)...stiti ceva de el? si nu e acelasi avccin cu cel pneumococcic, la care ii face reclama...

Eric poarta acum 20, dar fara ciorapi grosi are 19...

apropo de jucarii, puteti comanda de aici:

http://picasaweb.google.ro/Ghita.Achim

am vazut cateva chestii faine si ceva de colorat desenat...vedeti voi...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

CRIsTINA - gata, merci, l-am vazut; f tare serpentina mare...cu masinute, parca!

am depus azi dosarul pt indemnizatie pt cine e interesat, adeverinta trebuie sa cuprinda 13 luni! ex. nov2006-nov2007;

CRISTINA - Fe se da la distanta de Ca si lapte(lactate) si se da cu vitam c altfel nu se asimileaza!

ANDREEA - din dosul palmei se ia sange copiilor asa mici. sa nu dai fa si ca fara analize, eu sunt stan patitul, nu mi-a convenit dr mea ca nu imi dadaea "profilactic", cred ca asta e o moda, si m-am dus la municipal si mi-a dat, iar cand am facut analize erau peste limite, copil agitat, inapetenta.

PUSSI - cereale integrale sana, vezi la plafar.

ANK - avem si canini in dotare, a facut kk moale, fara febra.

scuze de stilul fugitiv...

ADELA - Fe agita, nu prea se da dupa ora 16.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

apropo de jucarii, puteti comanda de aici:

http://picasaweb.google.ro/Ghita.Achim

am vazut cateva chestii faine si ceva de colorat desenat...vedeti voi...

ERIC IN 2009...
ERIC

Tot Aqua Doodle sunt ca ala de i l-am luat eu Evei de la Miniblu dar preturile sunt super

Mergi la inceput