Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (154)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

voi ce creioane folositi pt. desenat????

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

de ceara!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

Citat:
citat din mesajul lui uberbax

Am fugit un pic pe afara sa fac cateva cumparaturi,azi vreau sa-i fac ficatei la cuptor,si sa-i mai aiu pasta de tomate din aia BIO,e mai buna decat aia normala,nu am incredere mare,dar ma rog....
O zi buna si intru mai tarziu!

de unde cumperi pasta de tomate bio?
Eu stau la City Mall si o iau din supermaketul primavara!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

Citat:

Am fugit un pic pe afara sa fac cateva cumparaturi,azi vreau sa-i fac ficatei la cuptor,si sa-i mai aiu pasta de tomate din aia BIO,e mai buna decat aia normala,nu am incredere mare,dar ma rog....
O zi buna si intru mai tarziu!

19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

de unde cumperi pasta de tomate bio?
Eu stau la City Mall si o iau din supermaketul primavara!

multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

salutare si de la noi!

azi sunt intoarsa pe dos, rau de tot...

ieri am fost la controlul de 1 an, dr. a zis ca totul e ok, asa dupa cum il vede, dar totusi i se pare palidut si a zis sa facem analize de sange... am zis ok, facem daca-i musai...

ei, azi de dimi ajungem noi la analize, se pune sotul pe scaun cu el(eu n-am putut sta acolo), nu va zic ca a inceput sa planga de cum i-am ridicat manecuta... cand i-a pus cordonul pe mana, si au inceput sa-i caute vena, a inceput sa urle... si a tinut-o tot asa vreo 10 minute, timp in care doamnele respective se chinuiau sa-i gaseasca vena... si n-au reusit, desi l-au impuns...... am intrat si eu la un moment dat, si am zis ca renunt, nu-l mai chinui pe copil.. asa ca si intepat si fara nici un rezultat... o sa-i dau niste fier si incercam sa papam mai multe alimente ce contin fier...asta e... nu vreau sa repet prea curand experienta...

offff...nu exista posibilitatea sa-l impunga in degetel si sa-i ia niste sange pt analize??? parca auzeam undeva ca ar exista posibilitatea asta...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ba da pt anemie ii poate lua din deget sange,dar pt un set complet nu ajunge!Imi pare rau ca l-a chinuit asa,sunt asa cretine unele asistente,eu am avut noroc ca i-a gasit imediat vena!

Mergi la inceput

pussi ai doua fetite frumoase-frumoase!!!! doamne cat sunt de superbe!!!!!!!!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Lavi tu nu faci nani?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Lavi tu nu faci nani?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

nuu ca tocmai s a trezit nazdravana.... si iesim din nou afara ca e tare frumos azi afara!!

_

Mergi la inceput

Mi-am luat si eu rezultatul la papanicolau,nu stiu daca va mai aduceti aminte ca eu anul trecut am avut ceva probleme cu el,si acum l-am repetat iar si a iesit bine!M-am linistit!
In Bucuresti e cam nasol,am fost si eu afara dar e asa mizerie pe jos!
Am si eu o intrebare...cam ce nr poata acum copii vostri la picior!Maria are acum 21 dar de primavara trebuie sa-i iau 22 ca 21 o va strange.22 probabil va fii un pic mai mare,dar decat sa o stranga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Anacami, am zis in gluma de Raducu, el ma amuza tare cum se aseaza in fotoliu lui si se uita la desene. Nu cred in restrictiile astea papusi pentru fete, masinute pentru baieteii. Eva are si ea o masinuta si niste animalute pe roti dar prefera sa faca vrrr, vrr, cu un obiect d-ala din lemn de masat spatele.
Asa stiu si eu ca vitamina C mareste absorbtia fierului

Eu i-am cumparat Evei o carioca speciala care se umple cu apa si scrie numai pe un fel de musama. Orice fel de creioane colorate i-am luat a incercat sa le roada si, din cate stiu, sunt destul de toxice

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:

Mi-am luat si eu rezultatul la papanicolau,nu stiu daca va mai aduceti aminte ca eu anul trecut am avut ceva probleme cu el,si acum l-am repetat iar si a iesit bine!M-am linistit!
In Bucuresti e cam nasol,am fost si eu afara dar e asa mizerie pe jos!
Am si eu o intrebare...cam ce nr poata acum copii vostri la picior!Maria are acum 21 dar de primavara trebuie sa-i iau 22 ca 21 o va strange.22 probabil va fii un pic mai mare,dar decat sa o stranga!

Iustin are ghetutze masura 21 dar are si cizmulitze masura 22,nush ce sa zic...cred ca e in fct de model pentru ca ambele ii vin perfect nu-l strang dar nu-s nici mari.Oricum,mai bine putin mai mare ...asa poti compensa cu un ciorap mai gros

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput