Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (154)
Raspunsuri - Pagina 6
ancadragoman spune:
Anco at du-te fato ca vezi tu la fata locului ce faci.
Nici noi nu avem canini ,defapt avem doar 6 dinti 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
adra_bell spune:
Adela, si Eva se scoala la 6 dimineata pentru laptic (sunt si exceptii, azi noapte s-a trezit la 4), la trezire la 8, ii mai dau cateodata in functie de cat a papat la 6, sau daca s-a trezit cu "fata la cearceaf", dar de obicei nu ii mai dau. Asa ca ia micul dejun, care la noi, e comasat cu masa de frcute.
Cristina, da' mah e Radu cu Cars dar el e baietel deh
BB, eu am luat Baby Einstein de pe torenti dar il gasesti si cu DC++
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
pussi spune:
ancaD noi avem 6 dinti si 1 maseluta la Elena....
adelamaria sunt in faza ca nu ma mai inere cat de dulci sunt cerealele ... lapte sa bea cu ele.
andreea incearca in prima faza cu cu alimente bogate in fier... si obligatoriu scos la aer.
ankule e o decizie f grea de luat! Esti afta desteapta si o scoti tu la capat!
avem pozici noi aici
http://news.webshots.com/photo/2863512480104078634MkswDwt
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Amy26 spune:
Ank,sunt sigura ca,decizia luata de sotul tau,aceea de-a pleca nu a fost luata in pripa,probabil s-a gandit ca acum e momentul oportun plecarii voastre;cat despre scoala ta,noi stim (si tu ai zis-o) ca tu esti fata descurcareata
si vei gasi o modalitate sa o termini cu bine.Iti doresc sa iasa asa cum vrei tu!
canini....lui Iustin nu i-au iesit inca
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
anacami spune:
Bunaaa
nu am citit mai nimic de la inceputul cap. , am vazut fugitiv ceva de analize.
Eu stiu ca Fe se absoarbe bine asociat cu vit. C, iar Ca asociat cu vit. D (vigantol)
Parca am gasit ceva de genul Fe si Ca se cam impidica unul pe altul, de aceea se administreaza la o anumita dist. de timp (dar nu mai stiu sigur..)
Andreea,din degetel se poate recolta sange doar pt. vreo 2-3 analize de sange; pentru hemoleucograma completa trebuie din vena...
Adra,Stefania fura mnasninutele lui Sebi si le plimba prin casa..brrr,brrr,vrrr,vrrr.Ea adora sa il imite in tot ce face (la baie acum 2 zile se uita la el, se uita la ea stiti voi unde..pana acum i-am spalat impreuna- le punem apa de doua palme si le facem spuma...; de acum cred ca o sa ii separam, desi nu stiu daca este vbreo problema..)
am mai vrut sa scriu ceva,dar am uitat ce...
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
pussi spune:
voi ce creioane folositi pt. desenat????
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell BB, eu am luat Baby Einstein de pe torenti dar il gasesti si cu DC++ adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
multumesc frumos.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ancadragoman spune:
Pussi ma uit la pozele tale si imi dau seama imediat care este Ana dupa rostiile pe care le face![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
anacami spune:
Ramonika deschisese un subiect cu Baby Einstein pe la Parintii intreaba...nu stiu daca mai citeste zilele acestea, m-am intalnit cu ea zilele trecute si era f. suparata,ii murise tatal de curand- Dumnezeu sa-l ierte (Ramona, iarta-ma ca am spus eu aici..)
Ank,nu stiu ce sa iti zic; ma gandesc ca ar fi super sa ai si acolo calificarea de asistent medical-stiu ca se cauta..
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
Amy26 spune:
Pussi, tustele...simpatice foc;eu una nu le pot deosebi in poze...spre exemplu in poza http://news.webshots.com/photo/2174816370104078634OXNiyq eram sigura ca cea care se uita spre aparatul foto e Ana ![]()
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)