Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (154)
Raspunsuri - Pagina 10
Vasari spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Aveti aici detaliat despre carioca. Exista si cu Thomas pentru fani. Scuze de raspuns lapidar dar sunt un car de draci, Eva vrea sa manance singura cu lingurita, nu sa-i dau eu , e numai spanac din cap pana in picioare, in plus nu mai bea apa fara sa-si toarne pe ea adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
Adra, ieri Maria a vrut sa manance singura ciorba cu lingura. De cele mai multe ori ajungea doar sa o linga, rar de tot mai sorbea ceva din ea. (mai nou trebuie sa manance ea cu lingura sau furculita de-a noastra). Nu-ti spun cum era tot: masa, scaun, huse de scaun, ea, pe jos... La sfarsit am vrut sa-i dau sa bea dintr-o cana de plastic putina ciorbita. Evident ca a apucat-o ea si a baut, iar intr-un momewnt de neatentie i-a cazut pe jos. Aveam legume si pe pereti. A fost rau. Azi nu a mai vrut deloc sa pape la pranz si a fost si mai rau.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ellis spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui eladea2005
serios? si atunci oare de ce nu s-or fi gandit alea??? probabil pt. ca aveam mai mutle analize de facut(calciu, fier, magneziu)... offfffff... dar si hemoleucograma era bine daca o faceam... ma rog... acu e prea tarziu... si degraba nu-l mai duc la chinuit... ![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine... http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
ti-am raspuns si eu...puteau sa ii ia din dosul palmei, noi avem 4 seturi deanalize, tot sangele luat din dosul palmei;
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Ramona,sincere condoleante! Dumnezeu sa-l ierte! Vreau sa nu mai fiu diferitDaca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE! SUNTEM ALATURI DE TINE! CONDOLEANTE!
Ellis,
de
UN ANISOR
PAPA BUN
cristi07 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ellis
DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE! SUNTEM ALATURI DE TINE! CONDOLEANTE! Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR PAPA BUN |
Condoleante!
Cristina si Radu 3.12.2007
Kiva spune:
buna seara
nu cred ca ne mai tine cineva minte ......
am scris foarte rar
fac parte din categoria mamicilor care nu reuseste s atina pasul cu scrisul , desi mi-as dori
suntem in general bine
niu scriu detalii pt ca nu mai stiu deloc despre voi
incerc sa citesc cat de cat din urma
descopar mamici care sunt din nou insarcinate? super !
la capitolul "mici probleme" ar fi ca avem giardia , ne tratam cu helmiflores
si niscai anemie
nu mare
de azi luam fier
pana acum i-a facut rau de tot la burtica
mai incerca
m-ar interesa meniuri
programe de masa
sunt prea pretentioasa?
va pupam
incercam sa reintram in discutii
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui Kiva buna seara nu cred ca ne mai tine cineva minte ...... am scris foarte rar fac parte din categoria mamicilor care nu reuseste s atina pasul cu scrisul , desi mi-as dori suntem in general bine niu scriu detalii pt ca nu mai stiu deloc despre voi incerc sa citesc cat de cat din urma descopar mamici care sunt din nou insarcinate? super ! la capitolul "mici probleme" ar fi ca avem giardia , ne tratam cu helmiflores si niscai anemie nu mare de azi luam fier pana acum i-a facut rau de tot la burtica mai incerca m-ar interesa meniuri programe de masa sunt prea pretentioasa? va pupam incercam sa reintram in discutii kiva , mama lui Iris , 24 oct 2007 |
bine ai revenit! acum un capitol sau doua ne-a dat ellis o lista lunga de retete...si la semnatura la ea mai gasesti una alta!
vrem sa o vedem si noi pe Iris
cristi07 spune:
Ellis, arata bine mancarea de vinete! voi ati dat copiilor vinete?
cristi07 spune:
Ellis...gata am balit destul...da-mi si mie te rog reteta la rulada cu banane si imi cer mii de scuze dar nu mai gasesc reteta pt tarta cu mere 

ellis spune:
| citat din mesajul lui cristi07 Ellis, arata bine mancarea de vinete! voi ati dat copiilor vinete? Cristina si Radu 3.12.2007 |
vinete, varza, fasole, chiar si mazare ii voi da dupa 2 ani;
mancarea a fost fff buna, pt noi, nu pt pitica; merci
Ellis,
de
UN ANISOR
PAPA BUN
ellis spune:
| citat din mesajul lui cristi07 Ellis...gata am balit destul...da-mi si mie te rog reteta la rulada cu banane si imi cer mii de scuze dar nu mai gasesc reteta pt tarta cu mere ![]() ![]() Cristina si Radu 3.12.2007 |
maine retetele, nici eu nu mai stiu unde am salvat tarta cu mere; iar rulada de la rev e facuta de sora-mea
Ellis,
de
UN ANISOR
PAPA BUN