Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (154)
Raspunsuri - Pagina 20
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika miha - frumoase pozele ... mi-a scapat, la ce eveniment erati acolo cu copilasii asa eleganti? Aia cu tine si Amira imi place (tu esti in poza, nu?? Sau am facut vreo gafa ca pufulet cu bona-bunica |
Am pus si comentarii...
Hait...sa nu spui ca ai crezut ca e cu bunica la cumatrie.
Vreau sa nu mai fiu diferitDaca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Amy26 cu cat se mareste Amira cu atat mi se pare ca seamana si mai mult cu Robert...doi copii frumosi foc! iar tu,madam....distinsa ca intotdeuna! ![]() |
Ei uite...n-am zis eu ca imi seamana?
Ma umflu si eu in pene,nu ma luati in seama.
Multumesc!

Vreau sa nu mai fiu diferitDaca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ellis MIHA - superba Amira in rochita rosie! de vis!parea ca nu isitinea capul bine cand i-ai pus caciulitza! |
Multam!

| Nici eu nu as mai cumpara carucior, magandisem pt la vara la www.babycarero.netfirms.com/D888.jpg" target="_blank">asta daca vad oboseste copilul; altfel,oricum tricicleta ii iau. |
La vara obosim noi si ei nu o vor face!
Parerea mea ca nu-si mai are rostul caruciorul acum. Dar depinde si de copil,cred.Am auzit mamici care l-au folosit pana pe la 3-4 ani.Poate or fi ai mei mai atomici.

abramburika spune:
miha - hahhahaaa ... nuuuu, nu cu bunica ... dar putea fi o verisoara, o prietena, o cumnata ... oricum, te mai "vazusem" prin poze si imi imaginam ca esti tu, dar mai stii, se poate insela omul, nu? ![]()
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
uberbax spune:
a mea nu prea mai sta nici in asta care il am de asta cred ca va voi urma sfaturile si nu ii voi mai lua altul!ma refer la carut v-ati dat voi seama.....
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui mihuta M-a ciuntit nu in scari, in trepte... |
Asa se tund copiii din ziua de azi?

Nu i-ai spus nimic individei despre "cat de rau poate sa iasa?"
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Vasari M-a amuzat si Amira cu caciula cea mare. Si ea si fratiorul sunt tare dulci. |
Caciula aia face toate paralele.

Multumim si Georgianei!

mariussimiuc spune:
Cristina,eu am fumat inainte de sarcina cu Robert.M-am lasat pe toata perioada sarcinii si alaptarii,plus inca o bucatica.Dupa care m-am certat cu soacra.
Si din bun simt
m-am apucat de fumat.
N-am putut sa-i spun chiat tot ce aveam pe suflet,asa de la obraz si am crezut ca tiutiunul imi va potoli nervii. M-am inselat,am ramas si nervoasa si cu tigara-n bot.
M-am lasat iarasi la sarcina cu Amira si inca nu m-am apucat.Sper sa ma tina,chiar n-as vrea sa mai reiau naravul.
mihuta spune:
Alina, culmea e ca pe Sophia a tuns-o ok, probabil s-a obisnuit cu tintele in miscare mai mult.
Petro, pai scria COAFOR pentru mamici si pitici, asa ca am zic ca eu nu ceream cine stie ce sofisticareala, parul meu e ondulat si merge tuns in scari...Ea m-a tuns in 2...
Partea buna e ca imi aduce aminte de tinerete, in clasa a Xa dupa treapta a 2a cand ne-am tuns si eu si prietena mea "cu calota" ![]()
mami de Sophia
mihuta spune:
Miha, ai niste copii minunati, de cate ori vad poze cu ei ma gandesc ce potrivit ai numit poza aceea din concurs "2 picaturi"....
mami de Sophia