Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (154)
Raspunsuri - Pagina 21
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihuta Alina, culmea e ca pe Sophia a tuns-o ok, probabil s-a obisnuit cu tintele in miscare mai mult. Petro, pai scria COAFOR pentru mamici si pitici, asa ca am zic ca eu nu ceream cine stie ce sofisticareala, parul meu e ondulat si merge tuns in scari...Ea m-a tuns in 2... Partea buna e ca imi aduce aminte de tinerete, in clasa a Xa dupa treapta a 2a cand ne-am tuns si eu si prietena mea "cu calota" mami de Sophia |

...acum mi-am amintit ca si eu am avut aceasta tunsoare in liceu...eheeeCristina si Radu 3.12.2007
abramburika spune:
Daca-i moda, moda sa fie ... si eu am fost tunsa cu calota in liceu ..
Pai trebuia sa o iei si tu la fuga printre scaune, daca e invatata cu sb. in miscare
...
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Multam! ![]()
La vara obosim noi si ei nu o vor face! Parerea mea ca nu-si mai are rostul caruciorul acum. Dar depinde si de copil,cred.Am auzit mamici care l-au folosit pana pe la 3-4 ani.Poate or fi ai mei mai atomici. ![]() Vreau sa nu mai fiu diferitDaca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...