Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (154)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihuta

Alina, culmea e ca pe Sophia a tuns-o ok, probabil s-a obisnuit cu tintele in miscare mai mult.

Petro, pai scria COAFOR pentru mamici si pitici, asa ca am zic ca eu nu ceream cine stie ce sofisticareala, parul meu e ondulat si merge tuns in scari...Ea m-a tuns in 2...

Partea buna e ca imi aduce aminte de tinerete, in clasa a Xa dupa treapta a 2a cand ne-am tuns si eu si prietena mea "cu calota"

mami de Sophia

...acum mi-am amintit ca si eu am avut aceasta tunsoare in liceu...eheee

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Daca-i moda, moda sa fie ... si eu am fost tunsa cu calota in liceu ..

Pai trebuia sa o iei si tu la fuga printre scaune, daca e invatata cu sb. in miscare ...

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

Va invit la un nou capitol!

E o seara plina, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui ellis

MIHA - superba Amira in rochita rosie! de vis!parea ca nu isitinea capul bine cand i-ai pus caciulitza!

Multam!
Citat:
Nici eu nu as mai cumpara carucior, magandisem pt la vara la www.babycarero.netfirms.com/D888.jpg" target="_blank">asta daca vad oboseste copilul; altfel,oricum tricicleta ii iau.

La vara obosim noi si ei nu o vor face!
Parerea mea ca nu-si mai are rostul caruciorul acum. Dar depinde si de copil,cred.Am auzit mamici care l-au folosit pana pe la 3-4 ani.Poate or fi ai mei mai atomici.

Vreau sa nu mai fiu diferit

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Miha, al meu e atomic de la 11 luni... nu mai vrea in carucior, nici macar sa doarma, desi pana atunci somnul de ziua si-l dormea leganat in carucior... deh, acu suntem baieti mari...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput