Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (154)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Buna !
Maria inca nu doarme, dar pot sta si eu putin pe DC. Am vazut toate pozele, si zilele trecute. Sunt foarte frumoase toate. M-a amuzat si Amira cu caciula cea mare. Si ea si fratiorul sunt tare dulci. Am vazut-o si pe Silvia si pe Eva. Pe Iasmi si pe Eric... sigur am omis pe cineva, dar nu am destul timp sa-mi aduc aminte.

Am depus azi dosarul pentru cei 85%, de fapt sotul meu. Eu am avut veniturile din cele 12 luni anterioare nasterii si au zis ca-i ok, nu 13 anterioare... In cerere trebuie mentionate toate datele din buletin, inclusiv nr de tel. Nu mai stiu, daca-mi aduc aminte si altceva revin.

Mihuta, esti ca un copil acum?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

pe Radu nu l-ai vazut?

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

irina...tu cum te mai descurci cu baietii tai??????

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Amira a fost foarte eleganta in rochita ei cadrilata cu fundita si cizmulite asortate, iar fratiorul vad ca este un dansator innascutla amandoi

Seamana cu mama-sa!

Vreau sa nu mai fiu diferit

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristi07
si mie mi-a placut la fel
si de la noi

Si de la noi

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

irina...tu cum te mai descurci cu baietii tai??????

tu ce mai faci? ce mai face Stefanut?

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uberbaxAi 2 copii frumosi si reusiti!Felicitari!

Multumesc!
Wow...m-ati coplesit cu complimentele!
O sa mai fac poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Am culcat copilul si am venit si eu la o barfa mica!
Fetelor voi fumati?Eu n-am fumat deloc cat am fost gravida si m-am apucat acum din nou.....nu-mi convine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
foarte draguti...si eleganti amandoi... Amira e tare dulce in rochitele alea... si cu sapca aia ii sta tare bine...

Care sapca mey?Ca era ditai caciuloiul.
Era caciula unei prietene ce tocmai venise in vizita.Si atat s-a mai maimutarit si s-a intors pe toate partile la pozat de nu va dati seama. S-a amuzat si ea copios o data cu noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

sanduta? logam?

Aralia, la multi ani, fericiti!

cristina..ia ce sa facem ...copilarim...ce, nu m-am mai laudat de mult cu piti meu???

acuma e mortal ca a invatat sa pupe..si eu il intreb..dai la mami un pupic?..si el zice..da!..si apoi ma pupaceste cum stie el..:):)ADICA imi umple obrazul cu scuipilici ;)

in rest..ca si la petro..nu sta locului..umbla nonstop, fie in casa fie afara. daca merg eu cu el sa ne jucam , bine..altfel cutreiera casa..citim impreuna forumul..el vede pe "ne-nea".."be-be"..imi arata ratustele.. se amuza de poze..

nu mai suporta sa ii citesc povesti. doar sa analizam pozele.

asculta cu placere muzica..cantam impreuna refrenul de la Motanul ala care s-a insurat si a facut 8 pisoi...si zice Stefan "pa-pa-pa" ..la refren..tare il distreaza. ieri am stat si am ascultat tot cd-ul cap coada. a mai avut ceva jucarii lg el, dar nu cine stie ce complicate.

construieste f frumos.. aseaza magneti in carticelele acelea cu animalute magnetice...na..ca i-am facut ditamai descrierea.

aa..miha, ai reusit sa iti salvezi toate postarile depsre bb? eu am renuntat pe la mijlocul odiseei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

cristina - nu fumez de fel ... am fumat in liceu, daca se poate numi fumat prosteala cu colegele, curiozitatea specifica varstei adica.

irina - si daca mai treci pe-aici sa ne spui despre nazdravanii tai, povesteste-ne si de bila aia minune care spala fara detergent. Functioneaza??

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput