Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (154)
Raspunsuri - Pagina 18
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
cat timp e racita; iar in rest, in per de iarna 1 pe saptamana; Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR PAPA BUN |
ellis , nersi frumos. aiz e a 4-a zi dar tot mai e racita si nu stiam ce sa fac. ii mai dau o zi doua. nu e mult, nu?
te intrebam de duphalac ca pe prospect nu scrie prea clar sau nu inteleg eu...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
ellis, exact modelul asta de carucior imi place si mie dar nu stiam cums e numeste ca sa il postez. mi se pare super, e mic si fff usor. l-am vazut undeva cu 500 ron.
eu va pup, a venit sotzu' sa ma duca la shoping...la mall au inceput reducerile ....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ellis, exact modelul asta de carucior imi place si mie dar nu stiam cums e numeste ca sa il postez. mi se pare super, e mic si fff usor. l-am vazut undeva cu 500 ron. eu va pup, a venit sotzu' sa ma duca la shoping...la mall au inceput reducerile .... ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
e vreo 300 la babycarero.netfirms si eu am si 10% reducere la ei!
de duphalac nu cunosc
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
uberbax spune:
mersi de raspunsuri!o sa vad daca mai iau sau nu,ca de asta mi-e si mie ca daca nu mai sta in el,dau banii degeaba!sau eventual unul asa,ca e usor..http://www.starmall.ro/magazin/?c=13&s=286&d=2308&sd=0&p=20930
Kiva spune:
buna seara si de la noi
de fapt de la mine , caci irisa e cu tati la joaca pe afara ,de fapt pela un centru de joaca , ca altfel nu eram eu la calc..........
sa va spun
de ieri ii dau fier ! aceeasi rectie :dureri maaaaaaaari de burtica noaptea!si abia ajunsesem la performanta sa doarma toata noaptea
a tipat saracuta "auuuu...nuuuuuu, nuuuuuu'
ultima data l-am intrerupt cand deja facuse o hemoragie gstrica de la iritatia asta
ati mai auzit asas ceva? dr insista sa-i dau , dar eu o sa renunt daca si la noapte tipa....
si baby einstein de unde le luati ?
si am inceput o cura azi , si masaj , si parafango .......
credeti ca o sa pot?!
mihuta spune:
Kiva, ce bine ca mai auzim de tine ! In legatura cu fierul, cauta un alt gen de supliment, exista mai multe tipuri, cel mai iritant este sulfatul de fier, dar exista alternative care nici nu irita mucoasa stomacala la fel de mult si nici nu produc constipatie, de ex glicinatul de fier, fumaratul si gluconatul de fier. (informatii luate din csrtea Biblia vitaminelor si a mineralelor esentiale de Shari Lieberman si Nancy Bruning)
mami de Sophia
mihuta spune:
Sa va dau si eu un sfat gratuit : nu va tundeti la coaforul de copii, chiar daca e liber, chiar daca copilul sta cuminte la locul de joaca..., chiar daca pare o idee nemaipomenita sa economisesti timp, chiar daca fatuca e foarte draguta si iti zici "cat de rau poate sa iasa?"
M-a ciuntit nu in scari, in trepte...
mami de Sophia
geo_ionita spune:
Ma intreba cineva cum adoarme Bianca, pe la inceputul capitolului...Bianca adoarme numai la san, seara dupa-amiaza, numai cand plecam cu masina, la drumuri mai lungi adoarme in scaunul de masina. Si din cauza asta imi va fi greu sa o trec la lapte praf. Sa vedem la culcare ce se va intampla 
Miha:frumoase pozele, sunteti f eleganti si frumosi!
Ellis: am intrat si eu pe"Papa bun" si 
dar am luat o banana si m-am linistit.
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca
Vasari spune:
Buna !
Maria inca nu doarme, dar pot sta si eu putin pe DC. Am vazut toate pozele, si zilele trecute. Sunt foarte frumoase toate. M-a amuzat si Amira cu caciula cea mare. Si ea si fratiorul sunt tare dulci. Am vazut-o si pe Silvia si pe Eva. Pe Iasmi si pe Eric... sigur am omis pe cineva, dar nu am destul timp sa-mi aduc aminte. 
Am depus azi dosarul pentru cei 85%, de fapt sotul meu. Eu am avut veniturile din cele 12 luni anterioare nasterii si au zis ca-i ok, nu 13 anterioare... In cerere trebuie mentionate toate datele din buletin, inclusiv nr de tel. Nu mai stiu, daca-mi aduc aminte si altceva revin.
Mihuta, esti ca un copil acum?
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
abramburika spune:
mihuta - daca nu te superi, o curiozitate: de ce te-ai tuns la copii???
Eu sambata sunt libera, sta tati cu Silvia si ma duc sa imi fac de cap
: shopping, tuns, schimbat look-ul adica ... abia astept
!!! Problema e ca Silvia a inceput sa planga/strige dupa mine daca dispar din peisaj ... chiar si la wc daca ma duc. Nu conteaza ca e cu tati, tre' sa fie si mami in preajma
.
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2