Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (154)
Raspunsuri - Pagina 17
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristi07
Andreea, cat timp stai pe internet pe site-urile cu jucarii? Cristina si Radu 3.12.2007 |
Cristina, nu tare mult...cel putin nu in ultima vreme... ca deja camera e plina de jucarii, am zis ca e momentul sa ne mai oprim din cumparat jucarii...
daaarrrrrr... Eric e pelcat de aseara la bunici, asa ca imi fac de cap...
.Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bb_yasmi spune:
cristina, eu sincer te-as sfatui sa nu mai cumperi alt carucior. noi l-am schimbat in vara, noroc ca nu am mai dat banii pe unul nou si am primit un carucior de la cineva. iasmi nu mai sta in carucior din toamna si la vara cu atat mai putin nu va sta. mai bine ai cumpara o masinuta/tricicleta/sau altceva . noi avem asta:http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/3198485145/ care ii place iasminei la nebunie, toata ziua vrea sa o plimb cu brammmm brrrmmm...![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
geo_ionita spune:
Buna!
Revenim cu detalii despre introducerea laptelui praf la Bianca, pentru ca ieri nu am avut timp decat sa citesc ce ati mai scris, iar pe seara am avut musafiri si timpul a fost scurtttt.
Am incercat ieri sa tot ii dau lapte (Nestle junior1+) cu cana din care bea apa, cu biberonul Avent, cu ligurita...nimic, nici macar sa ii simta gustul, cred ca il mirosea doar si stia imediat ce e. Insa la culcare, dupa baita i-am facut cam 60 ml de Milumil junior + o cupa de creale Milupa 4 fructe si cat o imbracam, o bibileam ii tot bagam biberonul in gura si am vazut ca il "molfaia", nici nu tragea dar se juca cu tetina...cand am vazut asa i-am schimbat tetina cu supapa speciala anti-scurgere (ciocul cum ii spun eu) dar i-am dat jos intre timp supapa ce o avea in interior ca sa ii curga mai mult si sa nu traga greu...si asa a baut cam 30 ml, nu pe tot o data, treptat, bine i-a mai si curs putin din gurita dar cel putin a baut. Acolo cat a fost, macar e un inceput, nu?![]()
Asa o sa mai incerc si azi.
Voiam sa va intreb laptele praf este valabil tot 3-4 saptamani de la deschiderea cutiei, precum cerealele? Si daca ii fac 90 de ml, ca sa mai bea din cand in cand intr-o zi, este bun doar 30 de minute de cand il fac?? Asta insemnand sa am mai multe cani si sa ii fac mereu cate putin ca se strica?
Intreb ca nu stiu

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 helouu... Ia trecut lui raul diareea... si s-a trezit dimineata cu o foame ca urla pana sa ii dau laptele si a baut 300 si acum rontaie tot ce prinde Mai asta mica tot nu poate face kk si cica copii alaptati nu se constipa ... Teorie ca nu are nimic daca nu face 3 zile... pai poate nu o avea, dar ea urla pana nu mai poate si cum o ajut si face kk cum tace... ... Singura diferenta intre constipatii e ca la lapte praf iesea doar cu supozitor si aici iasa si cu termometru ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
e ceva in aer,si a mea urla dimi pana ii dau bibe, iar azi dupa bibe a papat u ou fiert moale cu painica si o felie de sunca de pui, m-am inchinat!
pt Ceci mananca tu pere si supe, ciorbite;
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi cristina, eu sincer te-as sfatui sa nu mai cumperi alt carucior. noi l-am schimbat in vara, noroc ca nu am mai dat banii pe unul nou si am primit un carucior de la cineva. iasmi nu mai sta in carucior din toamna si la vara cu atat mai putin nu va sta. mai bine ai cumpara o masinuta/tricicleta/sau altceva . noi avem asta:http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/3198485145/ care ii place iasminei la nebunie, toata ziua vrea sa o plimb cu brammmm brrrmmm... _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
nici noi nu mai folosim caruciorul de pe aal vreo 11 luni... si de cand umbla singurel nici nu mai vrea sa stea in el... de-asta l-am facut pachet si l-am trimis la depozitul nostru, adica la ai mei...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
ellis spune:
| citat din mesajul lui RAMONELLA Offff,am scris un mesaj lung,si l-am pierdut ca mi-a picat netul... Va povestesc asa pe scurt.Am venit de la pediatra,analizele sunt foarte bune.I-a facut si curba cresterii,e sub greutate,chiar sub linie,dar la inaltime e normal pentru varsta ei.De aceea pare slabuta ca e inalta. Plan de alimentatie nu mi-a dat,pentru ca n-ai ce sa-i faci atunci cand mananca aproape numai lapte.Am avut 2 optiuni.Punem in lapte un praf bogat in glucide,special pentru copiii malnutriti,ca Bea are malnutritie de gradul 2. A doua optiune era un lapte praf special,foarte concentrat care acoperea toate nevoile zilnice de care avea nevoie fara a mai manca altceva. Am hotarat sa incercam prima optiune.Acuma sper sa-l gasesc ca nu se prea gaseste in farmacii,numai la comanda. Ne-a zis sa luam in continuare Kreon pt digestie si ne-a dat si Peritol pt pofta de mancare.Oricum am auzit ca ar fi bun si in perioada cand ies dintii,ca va dormi mai bine noaptea. Am intrebat de laptele de vaca,a zis sa nu-i dau,ca ea practic din laptele praf isi ia toate vitaminele.Din fericire. Cam atat,sper sa ne ingrasam,mergem la control peste 2 saptamani. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
te rog sa citesti despre peritol inainte de a-l da; eu am avut recomandare sa il dau de doua ori, prima ata pt pofta de mancare, a doua oara pt somn si inapetenta; si nu l-am dat; pt pofta de mancare te sfatuiesc sa incerci multisanostol sirop fara zahar;
Ellis,
de
UN ANISOR
PAPA BUN
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui geo_ionita Buna! Revenim cu detalii despre introducerea laptelui praf la Bianca, pentru ca ieri nu am avut timp decat sa citesc ce ati mai scris, iar pe seara am avut musafiri si timpul a fost scurtttt. Am incercat ieri sa tot ii dau lapte (Nestle junior1+) cu cana din care bea apa, cu biberonul Avent, cu ligurita...nimic, nici macar sa ii simta gustul, cred ca il mirosea doar si stia imediat ce e. Insa la culcare, dupa baita i-am facut cam 60 ml de Milumil junior + o cupa de creale Milupa 4 fructe si cat o imbracam, o bibileam ii tot bagam biberonul in gura si am vazut ca il "molfaia", nici nu tragea dar se juca cu tetina...cand am vazut asa i-am schimbat tetina cu supapa speciala anti-scurgere (ciocul cum ii spun eu) dar i-am dat jos intre timp supapa ce o avea in interior ca sa ii curga mai mult si sa nu traga greu...si asa a baut cam 30 ml, nu pe tot o data, treptat, bine i-a mai si curs putin din gurita dar cel putin a baut. Acolo cat a fost, macar e un inceput, nu? Asa o sa mai incerc si azi. Voiam sa va intreb laptele praf este valabil tot 3-4 saptamani de la deschiderea cutiei, precum cerealele? Si daca ii fac 90 de ml, ca sa mai bea din cand in cand intr-o zi, este bun doar 30 de minute de cand il fac?? Asta insemnand sa am mai multe cani si sa ii fac mereu cate putin ca se strica? Intreb ca nu stiu ![]() ![]() Georgiana mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007) http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca |
am citit ca e ok sa-l tii o ora... eu ii dau lui Eric in decurs de o ora, asta daca nu il bea pe tot o data... ii pun sticluta langa el, acolo unde se joaca, si si-o mai ia singurel si mai trage o dusca...ce ramane il arunc... si oricum laptele praf se da la un interval de minim 3 ore, dar oricum la varsta asta nu se pune problema, ma aagndesc ca primeste lapte praf de 2 ori pe zi...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
ERIC
ellis spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Amy26
buuun,renuntam la vinete si trecem la pui cu brocolli Felicitari! eu nush sa fac mancaruri dintr`astea sofisticate AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
esti sigura? Alessia asfarsit prin a manca ciorbita, e o nesuferita, ca brocoli era bun cu unt si cascaval, ce avea?
Ellis,
de
UN ANISOR
PAPA BUN
ellis spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi anca cat timp i-ai dat duphalac??? de cate ori?? cine stie oscillococcilum cate zile sa poate da?? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
cat timp e racita; iar in rest, in per de iarna 1 pe saptamana;
Ellis,
de
UN ANISOR
PAPA BUN
ellis spune:
MIHA - superba Amira in rochita rosie! de vis!parea ca nu isitinea capul bine cand i-ai pus caciulitza!
Nici eu nu as mai cumpara carucior, magandisem pt la vara la www.babycarero.netfirms.com/D888.jpg" target="_blank">asta daca vad oboseste copilul; altfel,oricum tricicleta ii iau.
GEO- o ora, maxim, zic si eu.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

... Singura diferenta intre constipatii e ca la lapte praf iesea doar cu supozitor si aici iasa si cu termometru
17.10.2007 si
Bea(08.11.2007)
dupa o portie de vinete impanate si nu numai