fiv la cluj 5
Raspunsuri - Pagina 13
brunadria spune:
bine ai venit petruta,
intr adevar fetele de aici sunt la dr micu, si sunt pt fertilizari dar cu siguranta o sa afli mai multe de la fetele de aici..
eu am trecut direct la fiv , deoarece pt problemele care le am nu aveam cum sa fac inseminare..(nu am trompele),
mara daca te pricepi pt prima pagina te rog sa te ocupi daca ai timp, eu am vrut de la inceput sa o pun dar sunt nula la capitolul asta...
uratica, imi pare rau pt tatal tau, viziteaza i cat mai des , familia e famailie!!
brunadria spune:
petruta nu stiu in ce stadiu esti cu pregatirile pt inseminare, banuiesc ca dr ti a recomandat..ca ai facut analizele hormonale care sunt f importante, dupa care treci la etapele urmatoare..
la ce dr ai fost?
poti sa te documentezi despre pb ta si la capitolul inseminare ..
dar poti sa ne intrebi orice iti vom raspunde cu drag..
uratica spune:
buna fetele!
buna petruta!sper sa ai parte de odisee cat mai curand,astfel dai tu startul la gravidute anul asta!si,asa cum au spus fetele,pentru orice ai nevoie..suntem pe-aici!
mara..si eu m-am gandit la o prima pagina,mai ales cand intram pe la alte subiecte si vedeam toate detaliile necesare.sa speram ca vom reusi si noi sa facem o prima pagina!in orice caz tu ai prioritate!fiind prima graviduta din anul asta!
bruni..tu te bagi in aprilie la bebe?
deci,ramane valabila listuta marei?eu una sunt pentru luna aprilie!
madutz,tu fa-ne o surpriza!pune-ti psihicul bun si gandirea pozitiva in functiune!si anunta-ne ca ai ramas graviduta!si nu-ti mai fa griji ptr kg in plus,ptr ca o sa le dai jos dupa ce nasti!cumnata-mea asa a facut,cu toate ca alapteaza!nu o lasa bebele sa doarma deloc!si trebuie sa stea numai langa el,altfel maraie intr-una!daca e cineva cu el,nu are treaba!insa,daca il lasa singur,imediat urla!
enni,jovanna..gata!ne hotaram imediat si avem nevoie de burtici!!!
criadema,tu cum mai esti?

fetele,eu maine o sa am o zi grea!doctori,fostul loc de munca..etc..
asa ca,imi pregatesc o baita fierbinte cu saruri,spuma,bule..sa fiu in forma maine!mai ales ca toti dr-ii de aici sunt dusi frate!!!maine trebuie sa fiu pe pozitii!altfel ma halesc dr-ii astia de bani,fara sa faca nimic! va vine sa credeti ca mi s-a propus sa ii dau unui dr bani doar ptr a-mi zice ce are de fapt tati si sa ma indrume ce sa fac???

![]()
!cred ca si in domeniul asta trebuie sa schimb orasul!fetelor eu zic sa ma mut in cluj!ce ziceti?ma primiti?
brunadria spune:
uratica, eu m as inscrie de pe acuma dar nu stiu nimic deocamdata , depinde de controlul din 17 , de analize si abia dupa sa vad..
chiar acuma am vb cu iubi meu la tel si mi zicea ca niste prieteni de ai nostri din spania au reusit al doilea fiv si are 3 bebici in burtica , i am zis sa mi dea mai multe detalii maine dupa ce mai vb cu ei , sunt curioasa...fetelor 3!!!???au facut fiv ul in murcia...
si imi zice iubi meu: ma bucur f mult pt ei dar trebuie sa recunosc ca sunt un pic invidios , dar nici o pb ca si noi o sa reusim!! a fost tare scumpic..
si ei se chinuiau de cativa ani si abia acuma au reusit , ea are 33de ani si el 48..
deci in concluzie trebuie sa credem ca va fi bine pana la urma pt toate...
uratica spune:
asa e bruni!va fi bine ptr toate!
si nu-ti mai fa griji cu analizele,ptr ca o sa iasa beton!!!!deci,te programam vrei nu vrei in aprile sau mai devreme chiar!!asa ca pune-te pe treaba!
oricum anul asta am eu un feeling ca vom fi gravidute cu toatele!va veni primavara la noi cu bebei!ne vor inflori in burtica bebici!garantat vom vedea dublu anul asta(adica 2 liniute si gemelasi
)!
fetele si
usor!
RAMONELLA spune:
Vad ca a aparut Petruta.Ea era cumnata mea de care va spuneam.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
mara72 spune:
Petruta bine ai venit, sa dea DD ca prima inseminare din luna asta sa fie si ultima, sa nu fii nevoita sa faci alta si sa ramai garviduta din prima !
Cu cine faci inseminarea? Faci tratament de stimulare inainte de inseminare sau nu? Eu nu stiu foarte multe despre inseminare pentru ca nu am facut, am trecut direct la fiv dar poate ca stiu fetele mai multe.
Fetele, in legatura cu prima pagina ... nici eu habar nu am cum am putea pune toate informatiile acolo, ma gindeam ca va pricepeti voi.Eu nu stiu nici sa deschid capitol, habar n-am
As putea sa culeg eventual informatiile si dupa aia sa cerem ajutorul cuiva de pe forum care se pricepe cum sa le postam pe prima pagina. Poate stie maddutz
.
mara72 spune:
Cluj
Departamentul de Reproducere Umana Asistata Cluj Napoca,
str. Clinicilor nr.3-5, telefon 0264-592771 interior 165
- FIV 800 EURO
- FIV+ICSI 1000 EURO
-IUI-100 eur
Tratamentul nu e inclus.
mara72 spune:
- pentru sotie
1. un examen ginecologic complet incluzand examen citologic si un examen bacteriologic pentru chlamidia
2. intre ziua 2 - 5 de la inceputul menstruatiei dozarile hormonale pentru: prolactina, LH, FSH, estradiol
3. protocoalele dupa eventualele operatii pe sfera genitala (laparoscopie) sau examen histerosalpingografic
4. teste pentru toxoplasma (IgM, IgG), rubeola (IgM, IgG), anticorpi antifosfolipidici (AACL)
- pentru sot1. spermograma
- pentru amandoi
1. VDRL
2. test SIDA
3. antigen hepatita B, anticorpi HVC
4. grupa de sange si Rh-ul
In plus se solicita o copie dupa certificatul de casatorie.
- si lista cu analizele postata de enni la primul capitol. Multumim enni !!!
mara72 spune:
Si o lista cu medicii care fac fertilizari in vitro la cluj si poate una ce cei care fac si inseminari.Pentru fertilizari eu stiu ca fac doar Dr. Florin Stamatian, Dr. Micu Romeo si Dr. Surcel Mihai. POate ar trebui sa trecem date de contact pentru fiecare de la cabinetele particulare. Pentru Dr. Micu le am mai am nevoie pt Stamatian si Surcel, daca le are careva dintre voi