fiv la cluj 5
Raspunsuri - Pagina 12
brunadria spune:
lasa ca trec si cele 2 saptamani...ce ai facut , ai mai slabit?eu nu reusesc sa dau jos nici macar 1 kg...adevarul e ca nici nu ma mai agit..o sa slabim dupa ce nastem!!!ce departe visez
..
mara72 spune:
Nici eu nu ma mai agit cu slabitul, am vreo 57-58 kg si eu zic ca e bine deocamdata, nu sunt atit de slaba pe cit as vrea dar care femeie este pina la urma. Eu singura pe care o cunosc si care a facut eforturi sa se ingrase e uratica
. Apropo, unde a disparut? Aha, acu ne lasa sa fierbem asa in suc propriu ca sa ne invatam minte sa nu disparem de pe forum. Hai uratico, hai inapoi ca e tare liniste fara tine pe aci
In rest astept sa treaca timpul, saptamina trecuta am avut treaba, a trebuit sa imi tratez viroza respiratorie pe care cred ca am dobindit-o de pe la munte, am transpirat in timp ce urcam cu rucsacu in spate sus la o cabana. Ca asa e omu, cind n-are de lucru isi cauta
Acu sunt insa bine, astept sa treaca sapt. sa ma duc la doctor ca i s-o fi facut si lui dor de mine, nu m-a vazut de 3 luni ![]()
maddutz spune:
salutare 
mda...si eu ma lupt, in continuare, cu kg acumulate in timpul tratamentelor. 7 kg am reusit sa dau jos in vara. dar de atunci...nimic. oscilez cu 2 kg in plus, pe care apoi reusesc sa le dau jos. dar mai mult de atat...nu am reusit
si am nevoie sa dau jos inca vreo 7 kg cel putin.
of, of, mai, mai!
iar daca as face precum spune brunadria, ca vom slabi dupa ce vom naste....tare mi-e teama ca in timpul sarcinii voi ajunge precum un balonas! 
mara, cum timpul e un sfetnic bun (sau nu), am tot stat si m-am gandit si am am decis sa nu fiu supusa nici unei interventii laparoscopice. voi incerca un nou fiv abia in martie, cred.
criaderma, tare rau imi pare. sper ca e totul ok. daca te putem ajuta cu ceva....cu cea mai mare placere!
gravidutele noastre ce fac? cum sunt?
uraticaaaaaa....unde e uratica? cum de lipseste la apel?
http://www.onemagazine.ro/beauty-health/one-health/2313028-puterea-mintii
brunadria spune:
fetelor eu daca as face un regim drastic cu siguranta as slabi , dar nu e momentul pt ca scade si imunitatea, de aceea ziceam ca nu ma agit ,sunt doar putin atenta la ce si cat mananc...si o sa ma ocup de slabit dupa ce voi naste..
maddutz interesant subiectul:puterea mintii!!!
uratica unde esti!!??
gravidute
uratica spune:
gata fetele!sunt prezenta!la apel sa traiti!
uff..eu am fost la nepotel,l-am smotocit bine,l-am tras de falcute,l-am chinuit un pic,ca sa nu ma uite pana data viitoare!
si..binenteles am fost la shopping!si unde credeti ca m-am oprit?la hainute ptr bebici
!erau reduceri si am umplut cosul..cumnata-mea mi-a zis sa ma opresc ca nu are cum sa ii dea toate hainutele celui mic si ii raman mici!
dar,nu m-am putut abtine!si culmea,ptr prima data eu nu mi-am cumparat nimic!!
si fetele,cu privire la slabit..eu cred ca asa sunt facuta frate!!m-am chinuit sa ma ingras..chiar ajunsesem la 52 de kg,iar acum dupa saptamana aia de "criza",am ajuns iar la 48 de kg..asa ca,nici nu ma mai chinui,ca degeaba!macar sa raman la atat!dar daca aveti cateva kg si ptr mine,v-as fi recunoscatoare!!!!
madutz..eu iti impartasesc ideea cu asteptatul!m-am hotarat si eu sa iau o pauza si sa incerc din martie,aprilie sa raman natural..daca nu si nu,incep prin aprilie fiv-ul!sper sa nu o iau razna pana atunci!ptr ca graba strica treaba!daca as fi stiut ca nu am alta solutie,alta varianta-nu as fi oscilat si as fi urmat exemplul marei!care anul asta da cu siguranta startul la gravidute!abia astept sa ne zici mara ca ai gemelasi!!si..fii barbata!data asta va fi bine!trebuie!
bruni..tu pe cand te-ai hotarat sa incepi?bine,analizele presupun ca o sa le faci in mare parte inainte la fel ca si mine!insa fiv-ul cand il incepi?poate ne intalnim toate la cabinetul dr-ului micu
!
binenteles si cu mara,cea cu burtica!
criadema..imi pare rau ptr ce ti s-a intamplat si asa cum a zis mara,daca te putem ajuta cu ceva,cu cea mai mare placere!ptr ca banui cum te simti..eu in weekend era sa il pierd pe tati,a facut un preinfarct si de asta ma mobilizez mai bine acum!imi dau seama ca ai mei au nevoie de mine,ca i-am cam abandonat si incerc sa nu fiu egoista,sa nu ma mai gandesc doar la mine si sa fac ceea ce trebuie sa fac!sincer,m-am simtit ff vinovata ptr ca ma preocupau doar problemele mele,uitand cu desavarsire de cei din jur!dar,slava Domnului,a trecut totul cu bine!insa nu voi mai repeta greseala asta!
enni,jovanna..voi cred ca abia asteptati momentul in care o sa va tineti bebicii in brate!
asa ca fetele..eu de asta nu prea am aparut asa des,nu v-am inebunit de cap
,am umblat prin doctori..altii!dar stati linistite ca nu ati scapat de mine!![]()

uratica spune:
gata fetele!sunt prezenta!la apel sa traiti!
uff..eu am fost la nepotel,l-am smotocit bine,l-am tras de falcute,l-am chinuit un pic,ca sa nu ma uite pana data viitoare!
si..binenteles am fost la shopping!si unde credeti ca m-am oprit?la hainute ptr bebici
!erau reduceri si am umplut cosul..cumnata-mea mi-a zis sa ma opresc ca nu are cum sa ii dea toate hainutele celui mic si ii raman mici!
dar,nu m-am putut abtine!si culmea,ptr prima data eu nu mi-am cumparat nimic!!
si fetele,cu privire la slabit..eu cred ca asa sunt facuta frate!!m-am chinuit sa ma ingras..chiar ajunsesem la 52 de kg,iar acum dupa saptamana aia de "criza",am ajuns iar la 48 de kg..asa ca,nici nu ma mai chinui,ca degeaba!macar sa raman la atat!dar daca aveti cateva kg si ptr mine,v-as fi recunoscatoare!!!!
madutz..eu iti impartasesc ideea cu asteptatul!m-am hotarat si eu sa iau o pauza si sa incerc din martie,aprilie sa raman natural..daca nu si nu,incep prin aprilie fiv-ul!sper sa nu o iau razna pana atunci!ptr ca graba strica treaba!daca as fi stiut ca nu am alta solutie,alta varianta-nu as fi oscilat si as fi urmat exemplul marei!care anul asta da cu siguranta startul la gravidute!abia astept sa ne zici mara ca ai gemelasi!!si..fii barbata!data asta va fi bine!trebuie!
bruni..tu pe cand te-ai hotarat sa incepi?bine,analizele presupun ca o sa le faci in mare parte inainte la fel ca si mine!insa fiv-ul cand il incepi?poate ne intalnim toate la cabinetul dr-ului micu
!
binenteles si cu mara,cea cu burtica!
criadema..imi pare rau ptr ce ti s-a intamplat si asa cum a zis mara,daca te putem ajuta cu ceva,cu cea mai mare placere!ptr ca banui cum te simti..eu in weekend era sa il pierd pe tati,a facut un preinfarct si de asta ma mobilizez mai bine acum!imi dau seama ca ai mei au nevoie de mine,ca i-am cam abandonat si incerc sa nu fiu egoista,sa nu ma mai gandesc doar la mine si sa fac ceea ce trebuie sa fac!sincer,m-am simtit ff vinovata ptr ca ma preocupau doar problemele mele,uitand cu desavarsire de cei din jur!dar,slava Domnului,a trecut totul cu bine!insa nu voi mai repeta greseala asta!
enni,jovanna..voi cred ca abia asteptati momentul in care o sa va tineti bebicii in brate!
asa ca fetele..eu de asta nu prea am aparut asa des,nu v-am inebunit de cap
,am umblat prin doctori..altii!dar stati linistite ca nu ati scapat de mine!![]()

uratica spune:
fetele..scuze,s-a transmis mesajul de 2 ori,nu prea imi merge netul bine.
madutz,multam ptr articol!intr-adevar e super si cred eu ca si ff adevarat!o sa incerc sa il aplic cat mai mult pe mine!!mai ales in perioada asta!pe mine mereu m-a ajutat psihicul bun si gandirea pozitiva!insa uneori iti oboseste mintea si o iei si pe aratura!
eu una am avut noroc cu voi,ca altfel..acum insa trebuie si voi fi tare ptr mine,ptr ai mei si ptr visul meu de a deveni mama!
la toate fetele si o saptamana cat mai usoara sa aveti!
RAMONELLA spune:
Mara
multumesc mult de raspuns.Pana la urma a gasit un laborator unde se face.Va intra si ea pe forum,acum o initiez,
.Cum ai spus si tu,cred c aasa a considerat doctorita,ca ar putea ramane si cu inseminare.Ea are probleme cu endometrioza.Da o sa va spuna ea mai multe.
Va doresc sa ramaneti cat mai repede gravidute!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
petrutaf spune:
buna fetelor!
sunt noua in acest"domeniu" si lunile acestea voi face si eu o inseminare artificiala(prima) si v-as fi f recunoscatoare dc mi-ati face si mie face si mie initierea si mi-ati impartasi din experienta voastra
nu stiu mare lucru despre acest subiect si orice sfat mi-ar prinde bine
sa inteleg ca voi aproape toate mergeti la dr. micu?
mara72 spune:
Ramonella cu placere
. Si o asteptam pe cumnata ta pe forum 
uratica si eu am probleme cu netul, si acasa si la servici. Am vazut ca si fetele de la fiv se plingeau, cred ca e o chestie generala. Vreau si eu nepot de smotocit !!!!Ca ai mei sunt mari. Am vreo 4 dar deja sunt mari nu se mai lasa smotociti, doi deja au probleme cu fetele.
Deci ordinea e urmatoarea: eu incep in februarie (inca nu-i batut in cuie, sa vedem ce zice doctoru ), maddutz in martie, brunadria si uratica in aprile (am inteles bine? ). Tot in martie vin pe lume flacaii jovanei si ai lui enni. Cine se mai inscrie pe lista?
Fetelor, ma gindeam sa facem si noi o prima pagina cu informatii despre clinica,medicii care fac fiv la cluj, analizele care se cer pentru fiv ca am vazut ca difera putin de la clinica la clinica. Sa fie mai simplu pentru fetele care ar fi interesate sa vina la cluj. ce ziceti?