fiv la cluj 5

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

buna !
eu merg la dr Mironiuc(am inteles ca ea colaboreaza cu dr Micu)
eu am endometrioza , am fost operata in nov 2007 si mi sa indepartat 20% din ovarul drept si din aprilie 2008 incercam sa raman insarcinata dar fara rezultat (ovarul stakg e aproape ok si trompele sunt permeabile)
noi doar acum am inceput analizele pe marti sper sa avem rezultatele si at merg si la control la dna doctor
in general cam cat dureaza pregatirea pt inseminare ?(analize,controale, foliculometrii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Prof. Dr. Florin Stamatian- medic pr. obstetrica ginecologie, cu competenta in endoscopie si ecografie ginecologica, doctorat. -

Specialitatea I: obstetrica - ginecologie
Sectie: SECTIA CLINICA OBSTETRICA GINECOLOGIE I
Unitate: SPITALUL CLINIC JUDETEAN CLUJ-NAPOCA
Telefon: Tel:197852; Fax:196085
Judet(Sector): Cluj
Adresa: Str. Clinicilor nr. 3-5
Website: E-mail: secretariat@scj-cj.rdscj.ro

Mergi la inceput

Dr.Romeo Micu

Cabinet medical
Str. George Cosbuc nr. 8 Cluj Napoca 400375
telef. +40 264 430990
Program. Luni, Miercuri si Vineri dupa orele 15,00

Mergi la inceput

Harta mun. Cluj Napoca
http://www.oraseonline.ro/index.php?do=8&t=adresa&mapid=clujnapoca

Mergi la inceput

Cazare in Cluj
http://www.cazareclujnapoca.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

prof Stamatian
cabinet particular Hator
strada Septimiu Albini langa hotel Topaz
tel 0264 555601

Mergi la inceput

poate ne poate ajuta maddutz , cu pregatirea primei pagini..

Mergi la inceput

cabinet medical
Dr. Surcel Ioan Vasile
str. Pasteur, nr.46
tel. 0264 795064
cluj napoca

Mergi la inceput

Saru mina brunadria ! Si eu sper sa se priceapa maddutz, pina apare ea sa adunam ceva date si informatii. Daca nu poate apelam la alte fete pricepute sau la moderatori. N-am gasit pt dr. surcel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mama,mara..ce harnicuta esti!pai deja ai arhivat toate datele necesare!..cat despre cum se pun pe prima pagina,eu zic sa le intrebam pe fetele de la fiv!insa,ma gandesc ca se poate face lucrul asta doar cand deschizi capitol nou!si postezi informatiile ca prim mesaj!cel putin eu asa cred!habar nu am,dar o sa incerc si eu sa ma documentez putin!
aaaa..si ai uitat de listuta,de orinea in care ne indreptam spre burtici!acum avem o noua aspiranta-care va da startul,dupa care vrem sa vedem acolo pe prima pagina scris mare cu litere rosii-MARA-VIITOARE MAMICA DE GEMELASI IN LUNA FEBRUARIE 2009!
ramonella,tie iti multumim ptr noua candidata,aspiranta la statutul de mamica!stii cum e,unde-s multi puterea creste!!!dar,o sa te rugam si pe tine sa nu ne parasesti,ptr ca in curand vom avea nevoie de sfaturi-din partea unei mamici!
asa ca..ne bucuram ca ne inmultim ca si aspirante,dar ar fi si mai bine sa ne inmultim si in randul burticilor!
deci,petruta..vrem o burtica!da-i bataie fetita!sa vii cu vestea cea mare cat de curand!poate asa deschizi tu listuta de gravidute de anul asta!bafta multa!
bruni,madutz..voi ce mai faceti fete frumoase?
enni,jovana-sunteti pe ultima suta de metri-asa ca aveti grija de voi si de cei mici din burticuta!
criadema!

Mergi la inceput