FIV 210

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

rubia..imi pare rau ptr experienta ta de viata-daca pot sa zic asa!
referitor la anticnceptionale..si eu am luat ptr prima data in viata mea si mi-am intrebat dr-ii de 100 de ori cum se face!!!si mi-au zis asa..cand vine menstra,cand incepe sangerarea cat de putin,voi incepe cu prima pastila..apoi voi lua continuu cele 21 de zile-pana termin folia!dupa care urmeaza pauza de 7 zile in care vine menstra!mie nu mi-a venit chiar cand am terminat folia,ci mi-a venit dupa 3 zile-dar am sangerat ff putin-3 zile,iar apoi dupa cele 7 zile,am inceput folia nr.2!
multa bafta iti doresc draguta!si sper ca urmatorul fiv sa fie cel norocos!!!dar..daca nu sunt indiscreta tu ce probleme ai?si mai ales la varsta asta??esti atat de micutica..imi pare rau ca treci prin asa ceva!Dzeu sa te ajute pe tine si pe noi toate ca anul asta sa fim gravidute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Ups si noi: Am avut probleme cu bebe si azi ne-am intors de la spital.

Vad ca se vb de AC; eu am inceput in Z3 AC si acum am luat deja 12 pastile si inca sangerez putin, dar mi s-a spus ca este ok, asa ca duminica incep inhibarea...sa vedem ce o sa fie; deci cu Dumnezeu inainte

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Florela asteptam vesti de la tine ai grija de tine de bebei graviduto

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Astept moderarea subiectului nou "FIV 211" pentru ca a fost facut pe userul comun "fivoase". Dau parola la toate care o solicita.

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Moniland vreau parola te pup pe tien si pe bebei tai

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Moni: Cand ai timp, poate-mi trimiti pm cu parola!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Rubia, nu-ti face griji: cm dupa ce opresti AC, vine in cateva zile (1,2,3,etc). Ideea cu 7 zile e sa nu iei pastile timp de 7 zile, ca sa aiba timp endometrul sa se curete.

Oana, ma ingrozesti! si cu clinica si cu raspunsul tau la 30 ani... si la mine a fost mai buna prima incercare si mi-e teama deja de a 3a

Uratica, stai linistita, sunt destule fete pe aici care cunosc situatia. si ideea forumului este sa impartasim: idei, tratamente, info despre medici, etc., pt ca daca unele dintre noi au parte de ceva neplacut si nu spun, atunci cresc sansele ca si alte fete sa pateasca acelasi lucru. Plus ca daca se vorbeste numai de bine, lumea va da navala, mizand pe niste info gresite. Fireste si daca unei fete i s-a intamplat ceva mai putin placut cu un medic, nu e obligatoriu ca toate sa aiba aceeasi experienta...

Si de ce ai mai vrea tu sa mai faci inca o laparo?? nu s-a curatat totul la op clasica?? daca sa optezi pt fiv/ natural...asta e alta treaba, tu stii mai bine si dr ar trebui sa te sfatuiasca. daca ai sanse reale si o varsta care sa te avantajeze, atunci nu are sens fiv. probabil insa ca un medic bun, studiind dosarul vostru e mai pregatit sa iti raspunda. Noi am ajuns aici ca alte sanse nu am prea avut, chit ca se mai intampla si minuni (vezi hepilica, pisik06,etc.)

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fireyes!
deci..s-a curatat tot in mine..insa aderentele se vor reface dupa cele 3 luni..si s-ar putea sa stranguleze iar trompele. as face laparo atat ptr verificarea lor,cat si ptr dilatare.
oricum o sa vb cu dr-e evident!!insa vroiam sa stiu si parerea voastra!e alta cand vb din experienta!!nu stiu..poate ca intr-un fel sunt absurda,dar am ajuns la concluzia ca multe fete de aici stiu mai multe decat unii dr!sau poate ca dr-ii sunt prea ocupati si nu iti spun absolut tot in amanunt!si afli de aici!!
ca varsta-am 30 de ani..de fapt inca nu ii am!insa ii implinesc in curand. si vreau sa aleg ce e mai bine ptr mine! sincer,sunt o pers ff optimista,vesela..cred in sansa mea!dar nu cred ca as rezista unui esec!de asta vreau sa aleg varianta cea mai sigura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Uratica, in ce luna ii implinesti? asta asa, ca sa vad daca facem impreuna un chef pe DC, ca deh, schimbam prefixul
Cine ti-a zis tie ca aderentele se refac in 3 luni?? nu cred ca are cineva ghioc la purtator... se pot reface intr-o luna, intr-un an sau niciodata, nu se stie. mi se pare ca iti vei supune corpul la prea multe operatii... dar e doar parerea mea si nu sunt medic...

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

Buna scumpele mele fiv-oase. Multumesc din tot sufletul meu pentru sustinerea voastra, voi parca imi dati aripi sa cred ca totul va fi bine si ca nu se poate sa nu reusesc. Va pup pe toate, sunteti niste oameni minunati.
Sa va povestesc: ieri la ora 10 si 15 min a avut loc embriotransferul si totul a decurs f bine, dupa discutia cu dna dr. predoi deliana si dna dr. genetician mustata andreea, s-a decis sa se transfere cei trei embrioni care au rezistat decongelarii. Dupa cum v-am mai spus, doi embrioni erau in stare f buna unul era bunicel, dar nu se oprise din evolutie si dna dr genetician a zis ca avand in vedere ca sunt decongelati si sansele sunt mai scazute ca prima data sa-i transferam pe toti trei. Zis si facut. Asa ca acum sunt purtatoare a 3 puiuti si ma rog ca macar unul sa se lipeasca de mami lui si sa fie bine 9 luni de zile.Am primit in continuare tratament: inca doua zile medrol, utrogestan cate 2 capsule de 4 ori pe zi la ore fixe, aspenter- una pe zi, acid folic- una pe zi, estrofem o pastila de 3 ori pe zi. Si peste 14 zile( asa zic ei, voi va dati seama ca peste 12 ) vom face testul, care TREBUIE SA FIE POZITIV.
Inca o data va sarut pe toate si va multumesc ca sunteti aproape de mine. Doamne ajuta sa fie bine ptr noi toate!

Mergi la inceput