Florela multa bafta iti doresc sa dea Dumnezeu sa ai un bhcg mare si o sarcina usoara si la termen.
Rubia se mai intampla sa sangerezi in timpul administrarii de AC mai ales daca nu ai mai luat pana acum. E normal asa ca nu iti fa probleme. Eu am luat vreo 6 ani AC si tin minte ca in primele luni cand am inceput am avut si eu unele sangerari in timp ce luam AC. Stiu ca scria si pe prospectul lor ca erau normale acele sangerari.
Bafta multa tuturor si numai teste pozitive
elena
+12 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Florela multa bafta!!
Moniland abia astept noul user si parola.
Elenada 
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
fireyes
..o sa schimb prefixul in martie.ar fi super sa tinem o paranghelie pe-acilisa!ca sa mai uitam de probleme si sa ne inveselim nitel!![]()
ref la problema mea..nici nu mai stiu cum sa fac!dar voi alege garantat calea cea mai buna!si anul asta sigur va veni si bebe la mine!cat despre operatii si interventii asupra corpului meu-nu-mi fac probleme prea mari!eu niciodata in viata mea nu am fost bolnava!de nimic!asa ca,chestia asta cu bebe care intarzie de 10 ani,m-a dat peste cap!am noroc ca ma "regenerez"
f repede!!si daca as sti ca asa as reusi-as mai face 5 laparoscopii intr-o singura luna!!dar,voi vedea!
pana atunci..sa inceapa paranghelia!

![]()