FIV 210

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Florela, multa bafta la ET, sa fie pentru 9 luni!

Uratica-frumusica, maaare ti-e gradina, doamne! pe asta nu o mai auzisem! eu cred ca dr (si cam miros eu cine e, la ce clinica/ spital ai fost?) vroia sa te impresarieze la fotomodele

Oana, tu incercarile de pana acum le-ai facut la clinica asta de care tot vorbesc fetele (Liliana si Pisix)?????

Apropo de kg, ii dau totala dreptate Elenei! decat sa fie surplus de la tratament (cum e in cazul meu si n-am reusit dupa primul fiv sa slabesc, macar n-am mai pus la al 2-lea..), aleg sa fie de la sarcina

Moni, cate un set pt fiecare dintre voi

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Florela: Doamne Ajuta sa fie totul bine acum si inca 9 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Florela30 multa bafta azi, in ziua ce mare si sa aveti o intalnire miunata, care sa dureze vreo 9 luni!
Ce intrebari stupide pot pune unii??!!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_40 spune:

pisix, multumesc pt explicatii, am activat PM-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Oanademunk si , tin pumnii sa se cicatrizeze perfect operatiile (erau 3 de la laparo, nu). De ce spui ca raspunzi greu la stimulare daca la primul fiv ai avut 10 ovocite? Ca nu s.au fertilizat e altceva...

Florela pumnii stransi, de azi esti graviduta deci sa fii cat mai cuminte ca sa ne dai in curand o veste buna

Koricia eu sunt cu ochii pe tine sa stii si ma rog sa devii mamica cat mai curand.

va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Blancheda am avut 10 prima oara dar de proasta calitate si a doua oara doar 2, la 30 de ani nu mi se pare prea bine..;lasa ca next time we will do it better!!
Fireeysda exact aceea e clinica mea faimoasa, cea la care vor sa se duca si fetele....
pusici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Blanche si eu te urmaresc...si iti tin pumnii

florela esti acum precis cu bebelasii in burtica,iti doresc ca macar unul sau doi sa ramana acolo 9 luni si apoi sa va bucurati de el/ei toata viata!

oanademuck

Moni asta da,bravo!Tu probabil ai grija sa nu mananci pentru 3,ci doar cat simti ca e nevoie! fata desteapta si frumoasa!

Maine pe la ora 12 am o "intrevedere" cu dr. Cocei.Mai vine cineva pe acolo pe la ora aceea?

Seara frumoasa tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetele..hihi..am promis ca va bombardez cand mi se pun piticii!!
deci..am una problema si sunt in ceata!!please help me cu parerile voastre!!
deci..povestisem in linii mari ce defectiune am eu!anume..facui laparoscopie(in nov2008)-buba mare-aderente ff multe-mai exact sindrom aderential pelvin ce cuprind tot din mine-uter,trompe,ovare...pasul 2-operatie clasica(dec2008)-indepartat de tot aderente,fara alte probl majore,in afara faptului ca trompele imi sunt cam ametite-ca sa zic asa..datorita aderentelor s-au subtiat pe de-a locuri.
acum intrebarea mea care e..sa merg direct pe varianta fiv???sau sa incerc sa raman natural?ptr asta e nev cred,de a face inca o laparoscopie?sau ce Dzeu sa fac??oricum trebuie sa ma hotarasc pana in martie,cand trec cele 3 luni de la operatia clasica(care e totusi de 20 cm-asta fara gluma!e ff mare!).
deci...va rog ajutati-ma un picut!!voi ce ati face in locul meu?ce ati alege?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

aaaa..fireyes..vb de giulesti. dr nu are rost sa spun cine e,nu vreau sa dezamagesc multe fete care cred orbeste in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

In primul rand LA MULTI ANI pe 2009,desi v-am mai citit nu am mai scris nmimik pt ca nu am avut ce.
Florela Iti urez Bafta multa

uratica si eu am primit acelasi "sfat" de la binevoitori:esti tanara ai tot timpuil sa faci copii si desi am fost dezgustata la inceput am raspuns cu tupeu ca daca aveam alta solutie nu ma bombardam cu hormoni doar de dragul de a o face.Primul FIV a fost la 22 de ani si apoi in fiecare an cate unul si anul asta la 25 de ani incep FIV nr 4 si sper ca de data asta sa fie cu ochisorii.
Eu nu pot sa inteleg de ce cu embrioni f buni ,chiar si blastocisti buni ,analize genetice bune nu se prinde.(Am cazut in butoiul cu melancolie)

Vreau sa intreb si eu la cate zile dupa ce opresc AC vine menstra pt ca desi mie mi s-a zis ca la 7 zile,eu am inceput sa am scurgeri din Z10 de AC si cand am terminat folia de 21 de (inceput pastile din prima zi de menstra)in urmatoarera zi mi-a venit.E normal? pt ca mie inainte imi venea ceas la 28 de zile.Problema este ca trebuie sa iau a doua folie si nu stiu cand sa consider prima zi .N-am reusit sa vb cu D-na Geta ca nu raspunde la telefon,cred ca luna asta nu mai iau.(Daca as mai fi luat AC probabil as sti cum reactioneaza corpul meu dar pt mine e prima data cand iau AC)

Scuze ca m-am intins asa de mult sper ca nu v-am plictisit

Va pupik si bafta tuturor>

Mergi la inceput