FIV 210
Raspunsuri - Pagina 20
uratica spune:
florela..bafta multa!iti doresc o burtica la purtator cu 2 bebici frumosi si sanatosi!
si va multumesc fetele!!intr-un final,sunt sigura ca voi reusi!vom reusi cu toatele!!am eu feelingul asta!!si anul curent va fi anul cu cele mai multe burtici!!garantat!
lauraa78 spune:
Buna!
Florela,multa bafta maine!Sa fie Dumnezeu cu tine ca tot ce tine de tine si de echipa de la Medlife sunt sigura ca se va face.Primul fiv acolo l-am facut si eu si chiar daca nu am reusit acelei echipe nu am ce sa-i reprosez.
In legatura cu ingrasatul,eu tocmai am reusit sa dau jos vreo 7 kg cu mult efort,dar daca ar fi sa raman gravida pot sa ma fac si de 100 kg ca sigur nu m-ar deranja.Prioritatile noastre sunt altele in momentul de fata,frumusetea este pe ultimul loc.
muffinuta spune:
Buna seara fetelor!
Am intrat special pentru FLORELA 30..asta seara..
nu am avut internet pana acum sunt plecata din CT..am fost frustrata de numai fiid departe de voi..
FLORELA ma bucur enorm pt tine..ti-am spus ca vei lua acasa boboceii tai..iti tin pumnii stransi stransi maine..sa deschizi o pagina plina de viata si iubire pentru toate fetele care incep lupta din nou anul acesta..suna a razboi dar cumva asta este..
FLORELA
scot majoretele si ma rog sa reusesti..te imbratisez cu mult drag
..!!

Fetelor,va pup si mult mult noroc in tot ce intreprindeti!sa veniti cu toate la odisee!!
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
elenada spune:
Florela bafta multa maine. sa vii acasa cu doi embrionasi lipiciosi.
Cat despre problema ingrasatului dupa o sarcina mie una mi se pare o prostie. nu oi mai avea eu silueta dar voi fi frumoasa datorita copilului meu. El ma va face sa ma simt frumoasa. mai bine grasuta de la o sarcina dceat de la tratament.
Muffi mi-a fost dor de tine
Bafta multa tuturor
elena
+12 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
pisix spune:
oanademunk- sincer eram distrusa dupa ce am vorbit cu tine ...
Dar am fost la sala si m-am descarcat, iar acum nu pot decat sa sper ca faptul ca voi avea dr extern - alias d-ul Platou, precum si o atentie sporita (macar acum sunt doxa, stiu exact ce sa urmaresc) ma va feri de rele
Asa cum iti spuneam o alta varianta nu am, deci nu pot decat sa ma imbarbatez singura
Daca o prind pe nicole o intreb si pe ea sa vad daca a fost la fel
Desi in contextul discutiei noastre ar fi interesant sa aflu de la o straineza cum a fost
Nicole _ 40 – in menu-ul din stanga du-te la Mesaje Private
Apoi pe bara de sus alegi ultimul buton din dreapta : Options
Acolo bifezi optiunea “Activeaza mesajele private”
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles
Moniland spune:
Florela, tin pumnii pt maine!!!!
Iar cu kg depinde de la persoana la persoana. Nici eu habar nu am cum o sa fie, dar azi cand am implinit 13 sapt
am pus pe mine 0 kg. Dar mi s-a modificat forma corpului mai ales in fata ![]()
cu

mihaele spune:
Florela ce vesti minunate ma rog la Maicuta domnului sa fie bine 9 luni . AM emotii Florela hai da-mi si mie speranta prin reusita ta mai am putin si te urmaz si eu 

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit
CANDY1902 spune:
FLORELA ce vesti ma bucur f f f mult pentru tine sper sa fie bine pina la sf si sper ca acest an care abia a inceput sa fie plin de reusite pt toate fetele DOAMNE AJUTA iti tin pumni

mihaele spune:
Florela te astept cu vesti bune ma 
pentru tine si puiuti tai Doamne ajuta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit