FIV 210

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

"uratico" nu imi pot imagina cine a fost acel dr. care nu te-a primit la fiv pt ca esti prea frumoasa si ai un corp prea frumos si sa nu il strici!Era alegerea ta,banii tai,viata ta si in primul rand corpul si sanatatea ta....in fine eram sigura ca esti exact opusul id-ului .Sa vezi tu ce "uratei" o sa faci si apoi dupa nastere o sa iti revii incet-incet si la corpul frumos,de exemplu Sheritra e si mai sexy acum cand e mamica decat inainte si se pregateste pentru al doilea fiv pentru bebe nr. 2 si exemple sunt sigura ca mai exista.Cu orice alte intrebari ai,daca pot si stiu,te ajut cu placere si cu siguranta te vor ajuta si alte fete de aici.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Maria08 mie mi-a intarziat ciclul o saptamana din cauza inhibarii. Asa ca nu te speria e normal sa intarzie. Bafta multa.

Mult noroc tuturor fetelor in focuri sa se lase cu bebici.

elena +12

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

Buna, scumpelor. Am vesti noi: mi-au dezghetat cei 4 emrioni si au rezistat 3 din ei decogelarii. Maine m-au chemat sa fac ET-ul ptr ca erau congelati in ziua 4 si maine ar trebui sa ajunga in faza de blastocist. Dna dr genetician spunea ca doi dintre e arata f bine ,iar unul ar avea ceva probleme( nu am inteles exact ce, se pare ca nu arata la fel de bine ca ceilalti 2 ). Acum trebuie sa reziste pana maine si totul sa decurga bine si in jur de ora 11 vor face ET-ul. Multumesc lui Dumnezeuu ca pana acum a decurs bine si Doamne ajuta sa fie bine si in continuare!
maria, mi-e mi-a intarziat 6 zile CM, dar dupa 14 zile de la inhibare m-au sunat si m-au intrebat daca mi-a venit ciclul. Le-am spus ca nu si mi-au dat sa iau parca duphaston.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

kora..dr de care zic e unul fff cunoscut si multe fete au mare incredere in el..asa ca,stiind cat de greu e sa gasesti un dr bun,in care sa ai incredere..prefer sa ma abtin si sa nu dezamagesc si alte fete..dar asa mi s-a intamplat mie!!!si nu ptr ca nu as fi fost hotarata sau ptr ca m-ar fi interesat cum arat! din partea mea..ma simt bine chiar si acum cu ditamai operatia clasica..si de ar fi nevoie..m-as cioparti toata!nu ma intereseaza aspectul fizic chiar deloc!mi-as dori sa am o burtica cat un munte si un bebe sanatos..indiferent de cum as arata sau ce ar trebui sa fac ptr asta!!pot sa si raman cu kg in plus..dar sa traiesc macar odata si eu experienta asta!!mai ales ca eu in viata mea nu am vazut niciodata 2 liniute!
multumesc ptr ajutor..si daca ma mai lovesc de probl pe parcurs..o sa mai apelez la tine si la fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

florela superbe vesti!Te si vad cu gemeni!Iti tin pumnii stransi!!!!

uratico te inteleg perfect ,cred ca majoritatea fetelor de aici,daca nu chiar toate ar zice la fel ca si tine ...orice sa fie si oricum sa aratam numai bebe sa iasa....Of of of!Doamne ajuta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Super bine Florela, iti tin pumnii sa fie bine.

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

fetelor,ralucapaun, korapop, merci mult,
Uratica, cumnatul meu intreba ca daca as ramane gravida si m-as ingrasa si nu as mai putea slabi si as ramane grasa, ce as face; mi-as mai dori sa raman gravida? Raspunsul a fost : da. Asa ca vreau si eu burtica si nu-mi pasa ca voi ramane cu kg in plus atat timp cat bebe o sa fie la mine in brate sanatos. MAINE E ZIUA CEA MARE: DOAMNE AJUTA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Florela, ma rog ptr. tine ca maine si apoi 9 luni sa fie bine, dar apoi si tu sa ne tragi dupa tine. Astept cu sufletul la gura sa vad ca totul este ok la tine, eu urmez pe 18 feb. la ET cu embrioni criogenati si am emotii daca o sa reziste. Ca si tine eu o sa incerc cu toti 4, cu DD inainte.
Ellanik, Evy
Bafta tuuror fetelor care au inceput sau care se pregatesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Florelabafta maine!tin pumnii stransi stransi!!

Blanchece-mi place mie de tine, de fiecare data ai o vorba buna pentru fiecare din noi!pupsici, mi-ai lipsit:)

Maria08mie mi-a intarziat 12 zile dupa inhgibare este normal, gandeste-te numai cati hormoni baga astia in noi

Pisixm gandeam acum, am facut sa-ti scada moralul dar eu chiar nu sunt cea care sa faca reclama acestei clinici

Mie ieri mi-au scos firele, iara ma enervez ca aia de la clinica au zis sa astept 8-9 zile m-am dus ieri ziua 7 si incepusera sa creasca in piele mi-au dat lacrimile la vro 3 pana le-a scos ata ete!
pusici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Florela iti tinem pumnii si ne rugam pentru tine.Hai cu burtik la inaintare.
Many_bani pupici.
uratica iti urez succes.
pe toate si cate o

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput