FIV 210
Raspunsuri - Pagina 18
KoraPop spune:
uratica daca intrebi de alte analize in afara celor stass de pe lista pentru FIV eu pot sa iti spun ca e f. important cariotipul genetic ( in strainatate se cere inaintea inceperii procedurii FIV,la noi numai dupa doua esecuri FIV) dar costa foarte mult ( 20 milioane la BIOS DIAGNOSTICS)si ar mai fi analize imunologice care sunt mai multe ( anticorpi antinucleari,antifosfolipidici,celule lupice,celulele NK etc) - poti cere doctorului tau sa iti dea intreaga lista de analize imunologice.Iti doresc bafta multa!
florela nu exista cuvinte de consolare...DD sa il odihneasca si sa le dea putere parintilor lui....
.Pentu tine...multa bafta la ET!
Kora
CARPE DIEM!
mihaele spune:
Blanche25 nu stiu inca maien merg la dr endocrinolog cu rezultatul la analize si vineri ai trimit mail Dr sa vedem cand ma chaema pt ET
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit
uratica spune:
kora..multumesc!
de asta aveam nevoie!si..prefer sa dau banii inainte,chiar daca sunt analizele scumpe,decat sa trec printr-un esec,pe care il puteam inlatura!
si..i-as fi cerut dr-ului sa fac toate aceste analize,dar nu stiam ce anume sa cer..acum am habar ce sa-i spun. ptr ca de regula toti dr-ii se limiteaza doar la analizele stass,mai ales la primul fiv..eu vreau sa stiu ca e totul ok inainte,nu sa gasesc motive dupa!si sa nu se inteleaga gresit..sunt ff optimista si cred in sansa mea!dar asta nu inseamna ca nu exista si cealalta parte a paharului..
deci,sincer eu iti impartasesc parerea referitoare la faptul ca trebuie sa speri,dar sa ramai si cu o doza de realism!
fireyes spune:
Kora, stai linistita, am inteles mesajul tau asa cum trebuia inteles.
E optica fiecareia, liber exprimata si nici Kitta nu cred a inteles ceva gresit.
Pur si simplu, fiecare dintre noi vede lucrurile prin prisma experientelor pe care le-a trait si deciziilor pe care le-a luat. Asa cum tu ai trecut prin atatea incercari si ai suferit ca nu s-a lipit nici un puiut de tine pana acum, e firesc sa iti doresti acest lucru mai presus de orice. Kitta se lupta si ea cu atatea probleme, insa nu concepe abandonul, chiar daca numai ea stie cu adevarat ce e sufletul ei. Fetele care pierd sarcina (si stim toate ca acest risc exista mai pregnant decat intr-o conceptie naturala) stiu ca e mai traumatizant asa, decat sa iti iasa bhcg negativ. si tot asa.
Deci nici nu m-am suparat, nici nu iau inghit un sfat ad-literam, totul se ajusteaza dupa ce asteapta fiecare de la viata asta si ce ne poate face fericite.
Si sa nu uitam ca pe aici, pe la fiv, suntem toate indopate cu hormoni de ne ies si pe urechi, asa ca lucrurile o mai pot lua razna uneori. dar macar mai rupem ritmul, e o variatie![]()
still counting...
KoraPop spune:
uratica ( of ce ID ti-ai ales
...sunt sigura ca esti un om frumos,mai ales ca in opinia mea nu exista oameni urati,fiecare e frumos in felul lui...) te-ai gandit foarte bine,nota 10!Si bafta maxima sa reusesti din prima!A,poti sa faci in zi 2 odata cu hormonalele FSH,LH , estradiol si TSH (care e bine sa aiba valoarea in jur de 1 pentru ca sa ai ovocite bune in urma stimularii - pe asta am invatat-o si eu recent de la fetele care fac FIV prin strainatate, recunosc!).Omul cat traieste invata...
fireyes ok,ok o singura rectificare ( eu tot am senzatia ca nu ne intelegem perfect mai ales ca nu suntem "face to face",dar poate vom avea ocazia...):am zis mereu si spun si acum ca si eu voi face fiv pana cand voi putea si voi avea cu ce ( adica macar un embrion poe care sa mi-l pot transfera),niciodata nu voi abandona pana voi putea face fiv.Dar ce sa fac daca ( chiar daca traiesc clipa - carpe diem) totusi gandesc si in perspectiva si analizez toate variantele posibile ( asta acum,ca la primul FIV eram mult prea visatoare
)....! Sa auzim numai de bine!
Kora
CARPE DIEM!
fireyes spune:
OK, Kora, draguta
, sunt convinsa ca asa e, ca altfel nu ajungeai la atatea incercari![]()
still counting...
maria08 spune:
florela; DD sa-l odihneasca in pace! Cata tristete!!
Daria: O sarcina fara probleme iti doresc, s-o tii tot asa!!
Laura: Da, fac la Gynera. Doamne Ajuta ca in februarie sa fie multe vesti pozitive!!!
Acum o alta intrebare: azi ar fi trebuit sa-mi vina CM-ul, dar nici urma.....parca s-a mai scris despre asta....se poate sa intarzie 1-2 zile pe inhibare?!
pisix spune:
Nicole _ 40 – in menu-ul din stanga du-te la Mesaje Private
Apoi pe bara de sus alegi ultimul buton din dreapta : Options
Acolo bifezi optiunea “Activeaza mesajele private”
maria08 - da, de la inhibare se poate intampla sa-ti intarzie CM
in max 14 zile de la inceperea inhibarii ar trebui sa-ti vina
Bafta
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles
uratica spune:
kora..multumesc mult!ref la id..e o chestie "undercover",cum ziceau fetele cu care m-am intalnit si care au fost surprinse si ele de unde si de ce am ales "uratica"..dar a fost o chestie de moment..sincer mi-am dorit de multe ori sa fiu uratica..cred ca mi-ar fi fost mai bine!!nu sunt nici cine stie ce miss acum..dar ptr mine personal,mai mereu a fost un real dezavantaj aspectul meu fizic!pana si in demersul fiv..
nu am nimic cu nimeni..dar sa fii trimisa si sa ti se respinga dosarul fiv la 28 de ani,dupa ce ai facut toate analizele ptr fiv..pe motiv ca esti prea tanara,frumoasa si ai un corp prea armonios ptr a ti-l strica cu protocoale fiv..e dezamagitor!!ptr ca uite dupa cei 2 ani,tot la fiv ajung..am pierdut asadar 2 ani in care puteam sa-mi strang deja copilul in brate,ptr faptul ca arat bine si ar trebui sa incerc alte variante!!
asa ca...am simtit nevoia unui astfel de id!chiar am simtit-o!!!
uff..nu stiu sper sa fie bine de data asta si sa nu mai fiu pusa pe drumuri..ptr ca cedez nervos!!nu mai rezist!
oricum kora..iti multumesc ff mult de ajutor si sper la toate ftele sa aiba parte de o minune mica in bratele si in viata lor!

Blanche25 spune:
Maria08, da poate intarzia CM de la inhibare, si mie mi.a intarziat 2 zile, a venit a 3-a zi.